Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Jednom dnevno
Površina prostora (u m2): 100
Čiščenje turističkog apartmana u Rijeci. Čiščenje nakon odlaska gostiju, zbog toga nije moguće definirati kada i koliko puta tjedno. Više puta pogotovo u zimi na večer dođe rezervacija i drugi dan do 15:00 sati apartman treba biti čist za druge goste. Apartman ima perilicu i sušilicu tako da treba svu posteljinu aprati i peglati
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 2
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Prozori na pročelju obiteljske kuće na prvom katu. Izvana na fasadi su kameni okviri i klupčica. Sada su rolete klasične drvene s kutijom visine oko 32cm. Svaki prozor bi i dalje mogao biti sa 1 jednokrilnim i 1 dvokrilnim sustavom. Dimenzije: unutarnji otvor: x (moguća odstupanja 1 do 2cm) i vanjski otvor (kameni okvir koji bi trebalo zadržati) x Boja bijela. Ukoliko se može dobiti neki nijansirani PVC, a da nije puno skuplji, predložite u ponudi. Za boju roleta isto razmišljanje: bijela ili boja.
Izrada web stranica, Dizajn web stranice
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Mi smo tvrtka koja je sa vlastitom proizvodnom linijom pokrenula proizvodnju papirnatih slamki koje cemo nuditi na domacem i i stranom tržistu kao veleprodaja sa vlastitom proizvodnjom . Poslovni i proizvodni kapaciteti prilagodit ce se svakom trzistu i potencijalnom kupcu. Smatramo da je " EKO " prica trenutno glavna tema u EU a tako i kod nas , a zanimljivo je i da se nasa proizvodnja nalazi u glavnom gradu RH .. Na web-u bismo predstavili tvrku , proizvodnju i samu paletu i opcije proizvoda . Putem web-a bismo zaprimali upite ili narudzbe koje bi se kasnije realizirale kroz našu veleprodaju .
Krovopokrivači, Krovopokrivači
Zagreb-Novi Zagreb
Površina krova (u m2): 110
Usluge: Skidanje starog pokrova, Pokrivanje krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Obiteljska kuća je skinuti crijep i letve , te iste zbrinuti. Krovište nakon raskrivanja sanirati ili napraviti novo. Skidanje tri krovna prozora. Izvršiti dašćanje i izolaciju krova, pokrivanje crijepom Creaton Rapido škriljevac sivi, ugradnja tri krovna prozora, snjegobrana ,opšav 2 dinjaka i limariju komplet. Materijal je moj, a može i dogovor za rad i dio materijala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija
Lovran
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi, Komarnici
Broj prozora: 14
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zamjena stare drvene stolarije na obiteljskoj kući u prizemlju i na katu, Prozori PVC bijeli, a grilje aluminijske, fiksne, u boji drveta. Ug=0,8-1,1 W/m2K, Prema specifikaciji u privitku: 4 kom (*) dvokrilni 2 kom (*) četverokrilni 2 kom (*)- balkonska vrata 2 kom (*) trokrilni 1 kom (70*) jednokrilni 1 kom (*) dvokrilni 1 kom (*)+(90*) dvokrilni prozor sa vratima za terasu 1 kom (*) dvokrilni Dimenzije su okvirne.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari - Zagreb
Zagreb
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, Molio bih Vas za ponudu dvokrilnih sobnih vrata,u privitku saljem sliku o kakvim vratima se radi. Radi se o pregradbenim vratima ,materijal - medijapan, ( ili po preporuci neki drugi iste kvalitete ) Staklo - jednostrano ili duplo ( prema preporuci ),satinirano, Sirina stoka 25 cm sa lajsnama 6-8 cm Visina svijetlog otvora cm Sirina svijetlog otvora cm Otvaranje jednog ili oba krila prema unutra sa okovima i bravom bez zakljucavanja, Zahvaljujem,u molbi za ponudom u dostatnom roku.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Podgorač
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
JEDNOKRILNI PROZOR BEZ ROLETNI VISINA 79cm ŠIRINA CM PROZOR ZA KUPATILA SA TAMNIM STAKLOM VISINA 80 CM ŠIRINA 60 CM DVA DVOKRILNA PROZORA SA CENTRALNIM STUPOM VISINA CM A ŠIRINA CM DVOKRILNI PROZOR SA CENTRALNIM STUPOM VISINA A ŠIRINA CM ULAZNA VRATA NAJEDNOSTAVNIJA SA JEDNIM STAKLOM DA SE OTVARAJU PREMA DESNOJ STRANI GORE VISINA CM A ŠIRINA 88 CM
Krovopokrivači, Izolacija krova - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 100
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, zanima me da li bi mi mogli dati grubu procjenu sanacije krova na slici u prilogu. Rekonstruirala bi se samo jedna strana krova (ova sa krovnom kućicom). Također bi trebalo toplinski izolirati zidove i stropnu ploču krovne kućice. Zanima me koja bi bila najekonomičnija varijanta rješavanja te strane krovišta. Da li bi bilo najbolje sve obući u lim ili kombinirano – kompletnu krovnu kučicu ( krov i fasadu) u lim, a ostatak crijep? Tlocrtna projekcija te krovne plohe je dimenzija cca 12,00 x 8,00 m Kolika bi bila okvirna cijena takve rekonstrukcije? Hvala unaprijed!
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Solin
Solin
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
1 x * dvokrilni prozor i škure, otvaranje na kip, komarica 1 x * dvokrilni balkonska vrata i škure, otvaranje na kip, komarica, fiksna desna stjenka 1 x 65 * 75 jednokrilna škura Obiteljska kuća u Solinu, prva faza adaptacije (bit će još 11 prozora i 3 vrata kroz godinu). Na mjestu postavljanja je u planu termo fasada. Kako se to odnosi na radove? Prozori prije ili poslije? Rok početka radova: do kraja rujna. Sam postavljam fasadu tako da su rokovi donekle fleksibilni. Hvala! Lp
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari
Vidovec
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, planiramo napraviti spavaću sobu za kćer (kojoj je 15 god.) dakle, spavaću sobu za mlade. Željeli bi ormar s kliznim vratima dimenzije xx60cm, krevet xcm, radni stol x75x60cm, te ormarić dimenzije xx60. Još bi se samo radili i mali elementi ili police iznad kreveta (znači još dodatnih x60x40 cm) ali to bi se definiralo kod dolaska stolara na izmjeru. Pošto nismo upućeni u baš sve materijale iz kojih se izrađuju sobe ne možemo u ovom trenutku sa sigurnošću govoriti o materijalu, osim da bi vjerojatno bila iverica, dok bi jedino prednja vrata na ormarima i ormarićima bila visoki sjaj. Uglavnom, imamo plan da bi soba bila bež (orah), sa detaljima tamnosmeđe. Znači interesira nas koliko bi vremenski trebalo čekati na izradu sobe, a ako ste u mogućnosti reći otprilike i koja bi bila okvirna cijena. Unaprijed se zahvaljujem.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu