Primjeri upita

Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dakle dobili smo za kucu da je gradjevina legalna. Sad trebamo izvrsiti upis u katastar pa u sud. Objediniti zemljiste ( oformit cesticu ) koje smo dobili od rodjaka i jednu cesticu na zemljistu upisati kao posebnu parcelu jer cemo tu graditi kucu u budicnosti. Zadar , ko Diklo. ( kožino ) Kožinska Cesta .
Ograde, Panel ograde
Donja Voća
Tip ograde: Ograda za druge objekte
Vrsta ograde: Panel ograda
Dužina ograde (u metrima): 22
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Da
Rok za izradu: Odmah
Poštovanje, - zanima me zelena panelna ograda, dužina 22 m, visine 1,2 m sa kvadratastim stupovima, odgovarajučim spojkama, zaštitnim kapama sa montažom, - trebam ulazna vrata dužine 6.15 m i visine 1,5 m klizna sa klasičnim uzorkom, gdje mogu naknadno ugraditi el. motor. Molim vas za ponudbo!
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 70
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Željela bih nacrt za prizemnu kuću za odmor na moru..Kuća bi trebala imati 2 spavaonice, kupaonicu , kuhinju s dnevnim boravkom s obaveznim dimljakom za peć i terasom Teren je kvadrature m2 pravokutnog oblika na ravnici i ima postojeću nastambu u desnom kutu od 25m2. Hvala i srdačan pozdrav. Kuća bi trebala imati oko 50m2 + terasa od 20m2
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Virovitica
Virovitica
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kuhinja po mjeri, fronte od masiva, korpus medijapan ili iverica. Oko 5 m duzine donjih elemenata i 2 m gornjih elemenata u standardnim dimenzijama. U ovoj mjeri jedan dupli donji element s 2 duboke i 1 plitkom ladicom. Jedan manji element s ladicama. Ostali elementi s vratima. Visoki ormaric V cm, Š 50 cm, D 20 cm. Srednji ormaric V cm, Š 40 cm, D 30 cm. Zidni ormarc s rolo vratima V cm, Š 70 cm, D 30 cm.
Arhitekti, Arhitekti
Zagreb-Susedgrad
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebamo urediti potkrovni čno je prazan bez prostorija. Htjeli bismo savjete i ideje za uređenje stana te osmisliti stepenište za ulaz u stan. Stan bi trebao imati dvije spavace sobe, kupaonu, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom te ako je moguce mala prostorijica koja bi sluzila kao ostava. Molim ponudu.. Hvala
Samobor
Tip ograde: Balkonska ograda
Dužina ograde (u metrima): 7
Treba li Vam montaža?: Ne
Treba li Vam ulazna kapija?: Ne
Rok za izradu: 1 - 3 mjeseca
Kuca za koju trebamo ogradu nalazi se u Slavagori pokraj Samobora. To je montazna kuca od Domrojekta. Oni su je smontirali, a sada rade zavrsne radove, pa mislim da bi se ograda stavljala u roku mjesec dana, ali bi trebalo slijedeci tjedan doci u kucu da nasi monteri znaju pripremiti pod na terasama. Za gornju terasu treba nam otprilike 5x2m ograde, a za donju samo na jednoj strani 2m. To bi trebale biti kovane ograde.
Podno grijanje, Podno grijanje
Zagreb-Novi Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 57
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima me kakva je mogućnost postavljanja podnog grijanja u poslovnom prostoru prizemlja zgrade koja ima grijanje na toplanu. Poslovni prostor cca 57m2 sastoji se od dvije prostorije i za svaku od njih dolazi poseban račun za grijanje od HEP toplinarstva. Za mjesec dana idemo u postupak promjene keramičkih pločica u prednjoj prostoriji. Postoji li mogućnost postavljanja podnog grijanja samo u prednjoj prostoriji (obzirom da su računi za te dvije prostorije odvojeni) iako smo na toplani. Unaprijed zahvaljujem na ljubaznom odgovoru i ponudi. Srdačno,
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 9
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Molim ponudu za prozore dimenzija: 2 kom dvokrilni prozor x s vanjskim alu roletama 5 kom x s vanjskim alu roletama 1 balkonska vrata x s vanjskim alu roletama 1 balkonska vrata x s vanjskim alu roletama Uključite i vanjske klupice i rolete pvc ( 2.opcija). Želim termostaklo, 5-6 komora.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Zaprešić
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 5
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
- 3 prozora dvokrilni veličine ccax, - 2 prozora jednokrilni veličine ccax - vrata za terasu x90, - tri prozora koja se protežu zidom veličine x, kod kojeg je donja trecina prozora fiksna, - 3 komarnika za prozore x Veličine se odnose na prozor i roletu zajedno. Na sve prozore bi isle rolete,
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, čini se da imamo curenje vode u stanu. Ne vidimo nigdje vodu, ali na zid se počeo ljuštiti i parket dizati. Potrebno nam je da netko dođe na izvid sa aparatom i pronađe curenje te kasnije, ukoliko se dogovorimo, obavi posao. Trenutno sam nedostupna na mob, možete poslati ponudu na mail ili me nazvati nakon 16:30. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu