Usluge

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 250
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam ponude za sanaciju stana oštećenog u potresu. To uključuje: struganje stare žbuke sa stropova, sanaciju pukotina (uglavnom je popucala žbuka), eventualno postavljanje knaufa na strop u kupaonici i wcu (max 10m2 površine), sanaciju i postavljanje mrežice duž cijela dva zida ukupne površine 25m2, te bojanje zidova i ukoliko je cijena odgovarajuća i bojanje i sanacija okvira vrata (5 vrata). Mogu poslati fotografije oštećenja, no nadam se izlasku na teren i procjenu stanja.
Velika Gorica
Površina stana (m2): 60
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Adaptacija starog stana od 60m2 u Velikoj Gorici: uređenje zidova i stropova (popucali zidovi-sanacija, gletanje, bojanje), izbijanje vrata, postava novih vrata, zatvaranje nadsvjetla iznad vrata i prostora ispod prozora, te radijatorskih cijevi knaufom, obrada zidova oko postojeće PVC stolarije, uređenje kupaone, WCa i kuhinje (skidanje starih i postava nove plocice i sanitarije, provjera vodovodne instalacije ?), provjera/izmjena elektroinstalacija i postavljanje novih rasvjetnih tijela/prekidača/utičnica), postava parketa i drugi manji radovi da stan bude uredan, lijep i čist.
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 99
Planirani radovi: Prozori i vrata, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radi se o 4.sobnom stanu u neboderu koji treba bi ukljucila,:enje jednog pregradnog zida,micanje 3. vrata,Te farbanje stolarije 7 stokova i vrata..Benje i lakiranje ,gletanje i farbanje plocica i postavljanje novih u vc-u i kuhinji. i balkon Ukoliko ste zainteresirani za ponudu zovite na broj. mobitela Lp. !
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 400
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Uslijed potresa nastale su brojne pukotine na zidovima i stropovima (trstika) stana u kojem se živi (obnova je moguća po principu 'prostorija po prostorija'). Potrebno je sanirati pukotine, pregletati i pobojati zidove i stropove. Napuknute površine je potrebno strugati (cca. 10-15% ukupne površine). Materijal za sanaciju je 90% kupljen i nalazi se u prostoru. Asistencija ukućana je moguća, ali ograničena (zbog radnog vremena). Na slici u privitku je najveće i jedino takvo oštećenje u cijelom stanu. Oko 98% ostalih pukotina u stanu je samo površinski. Unaprijed hvala na fer ponudama. Parking je osiguran. Lijep pozdrav, Radićeva, centar Zagreba
Adaptacija stana, Preuređenje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 40
Planirani radovi: Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Stan je stradao u potresu, popucali su zidovi znači trba pokrpati pukotine, skinuti stari sloj i oličiti, poucale su pločice u kupaonici do pola pa ako jemoguće skinuti taj gornji dio i onda ili staviti druge ili pokrečiti i urediti plafon, popucale su pločice u kuhinji, treba ojačati zid iznad ulaznih vrata. Zvonimirova 3, Zagreb ( 4.kat).
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 70
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
imam upit za sanaciju stana površine m2 u Ilici, Zagreb. nastavno na zemljotresa istu bi po kategorijama trebalo adaptirati. molio bih ponudu po kategorijama: - knauferski radovi površina 3mx3m - zamjena 5 prozora i 2 vrata - uklanjanje postojećih i postavljanje novih pločica, sa postavljanjem wc školjke, umivaonika i tuš kabine ( uklanjanje kade) - postavljanje nove elektro instalacije uz uklanjanje postojeće stare - micanje pločica 50 m", i parketa 50m2, te postavljanje novog - soboslikarski radovi kompletnog stana 70 m2 - molio bih ponudu za sve radove detaljno kako bi utvrdio da li određene radnje da sam provedem.
Adaptacija stana, Preuređenje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 80
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna je kompletna renovacija stana od 80m2, koja uključuje: skidanje i postavljanje novih parketa, skidanje i postavljanje novih pločica, skidanje starih i postavljanje novih PVC prozora (10 komada), unutarnja stolarija (postavljanje novih vrata, 10 komada), kompletna renovacija kupaonice te postavljanje novog bojlera, postavljanje radijatora u cijelom stanu, zamjena vodovodnih cijevi te soboslikarski radovi. Od električarskih radova potrebno je postavljanje nove rasvjete i utičnica. Potrebno je i postavljanje vanjskih pločica na terase.
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 57
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
-Renoviranje sobnih vrata i stokova 6x (skidanje stare boje, popunjavanje oštećenja i lakiranje) -Postavljanje ulaznih vrata sa stokom. KUPAONICA 4m2 - Skidanje starih pločica podnih i zidnih, postavljanje novih. Micanje postojece kade te ugradnja nove tus kabine. WC 2,1m2 - Skidanje postojećih pločica podnih i zidnih te postavljanje novih. HODNIK 5m2 - Uklanjanje postojećeg parketa, betoniranje i postava novih podnih pločica. KUHINJA 7m2 - Skidanje starih pločica podnih i zidnih i postavljanje novih. SOBA 1x 11m2- Skidanje starog parketa, postavljanje novog laminata. DNEVNI BORAVAK 17m2- Skidanje starog parketa i postavljanje novog laminata. Iz hodnika se dolazi u dnevnu sobu koje dijeli prag, te iz dnevnog boravka u sobu koje isto dijeli prag. Nismo sigurni sto se nalazi ispod parketa u dnevnoj sobi i sobi zbog postave laminata i obloga. Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Matulji
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 210
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u stanu od cca 70 m2 je potrebno obojati sve zidove u bijelu boju. Pregradni zidovi su od knaufa, a gletanje i skidanje stare boje je potrebno na stropu u maloj kupaoni, te na jos par mjesta stropa u kući. Zidovi su u dobrom stanju u naravi, no kako je mijenjanja stolarija, potrebno je obraditi špalete. Molila bih Vas ponudu, a bojanje bi mi bilo potrebno čim prije. Objekt je u Matuljima. Unaprijed hvala
Adaptacija stana, Renoviranje stana
Zagreb-Novi Zagreb
Površina stana (m2): 67
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, potrebno mi je rušenje jednog pregradnog zida, čupanje parketa i kupaonice i keramike, postavljanje laminata po cijelom stanu, potpuna obnova kupaonice i toaleta, novi razvodi i vodoinstalacije te soboslikarski radovi. Radi se o starijem stanju u relativno dobrom stanju no htjela bih ga u potpunosti adaptirati. Unaprijed zahvaljujem na ponudama.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu