Usluge

Primjeri upita

Keramičarski radovi, Postavljanje pločica
Primošten
Površina (u m2): 35
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno je ukloniti parket sa površine cca 4mx1,5 m I postaviti podne pločice; također, treba postaviti pločoce na zid (zid je ožbukan). Promijeniti pločice u kupaoni - površina poda je oko 6m2 a zida oko 15m2 Objekt je u Primoštenu; optimalno vrijeme kad bi trebalo napraviti posao je 24.05.- 03.06. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o adaptaciji kuće. Potrebno je postavljanje pločica u dvije kupaonice, kuhinji, hodniku i terasi. Kupaonica 1: x PODNE I ZIDNE Kupaonica 2: x PODNE I ZIDNE kuhinja: x PODNE I DIO ZIDA IZMEĐU KUHINJSKIH ELEMENATA hodnik: x PODNE terasa: x PODNE Ove mjere su neprecizne, ali otprilike vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Keramičarski radovi, Keramičari - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam keramičara, pouzdanog, pedantnog i urednog (budući da je ostatak stana uređen i u njemu se živi), koji će znati postaviti pločice sljedećih dimenzija: podne x15 cm, zidne 20x40 cm, s fugom od 2 mm. Prostorija je kuhinja, pod je površine nešto manje od 9 m2, zid oko 4 m2. Unaprijed zahvaljujem.
Pula
Vrsta podnih obloga: Laminat
Površina podova (u m2): 45
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, vršimo renoviranje stare kuće. Podovi su napravljeni na novo -izolacija i glazura. Radi se o dvije prostorije - između su dvije stepenice. Laminat koji nam se sviđa - vidili smo u Bauhausu i najvjerojatnije ćemo ga tamo i kupiti. Trenutno se vrše unutarnji radovi na zidovima i oni bi trebali biti gotovi ( završno s bojanjem) za nekih 20-tak dana i tada bi započeli s postavljanjem laminata. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Keramičarski radovi, Keramičari
Drvenik Veliki
Površina (u m2): 90
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, tražim keramičara za postavljanje podnih pločica na otoku Drveniku Velikom kod Trogira, cca 90 m2, tj. dvije sobe, dvije terase, kuhinji i stepenicama (9kom), te za postavljanje zidnih pločica 5m2 u kuhinji. Podne pločice su veličine 45x45 cm, sve jednake i bez uzorka, a zidne su nešto manje, bez uzorka. Kupaona je postavljena ovog ljeta i ne trebam keramičara za taj dio stana. Radi se o novogradnji, materijal je dovezen na teren. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebat će izgradnja zida: - izgradnja zida od ciporeksa 0,2 x 2,6 x 0,1 (znači ovaj zid iznad koji se ruši zapravo se pomiče na drugu stranu). Zid koji se ruši: - rušenje zida od ciporeksa 0,5 x 2,6 x 0,1 (širina x visina x dužina) - rušenje zida od ciporeksa 0,2 x 2,6 x 0,1 Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Samobor
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 140
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno je skidanje starih parketa i odvoz na gradski deponij ( m2),brušenje glazure dijamantnim pločama (m2), nivelir masa (za m2 ),prajmer ( za m2), izlijevanje nivelir mase ( za m2), parket (x70x21 mm S II klasa hrastov m2), prajmer za parket ( za m2),ljepilo za parket ( za m2), lak za parket ( za m2 ), sokl lajsne ( m'), postava, brušenje i lakiranje 3 ruke ( m2 ). Jako je hitno pa molim vašu ponudu što prije. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Samobor
Samobor
Površina (u m2): 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, na slici je okvir za vrata koji bi demontirao i stavio nova sobna vrata. S obzirom na to da mi se nad-svijetlo iznad vrata ne sviđa, htio bih taj dio zatvoriti Knauf GK pločama. Imam 4 komada ovakvih sobnih vrata kojima bi trebalo zatvoriti nad-svijetlo, i to je otprilike 2,5 m2. Nije potrebna izolacija između ploča i završna obrada (gletanje i farbanje ploče). To bi odradio sam. Lokacija: Samobor, Perivoj Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Podne obloge, Vinil podovi - Čakovec
Čakovec
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 75
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam postavljanje parketa u 4 prostorije obiteljske kuće, u jednoj prostoriji su keramičke pločice kao podloga (cca 28m2), a u ostalima glazura. Treba izmjeriti vlagu glazura prije početka. Parket je kupljen, trebam ponudu koja uključuje i materijal. Lokacija je Pleškovec, 10 km od Čakovca. Lijep pozdrav.
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 45
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam obnovu postojećih podnih obloga (kitanje, brušenje, lakiranje, ev. zamjena gdje je potrebno) - parket lamel star 27 godina u dnevnom boravku i spavaćoj sobu (cca 22+13 m2) i postavljanje novih parketa u sobi i hodniku koji su spojeni s dnevnim boravkom (cca 10 m2). Razlika između novog i starog parketa se ne smije vidjeti. Zanimaju me ponude za ukupnu cijenu radova sa materijalom (stavke obnove i postave odvojeno) i okvirno vrijeme trajanja radova. Lijep pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu