Usluge

Primjeri upita

Sveta Nedelja
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured, Stambena zgrada (stubišta)
Površina prostora (u m2): 40
Poštovani, Tvrtka iznajmljuje poslovne prostore i svatko održava svoje urede, međutim tu su još i zajednički prostori koji se sastoje od hodnika stepeništa (1 kat) te sanitarnog čvora za koje bismo trebali minimalno jednom tjedno čišćenje. Ured se nalazi u Svetoj Nedelji, ulica dr. Franje Tuđmana 6. Molim ponudu. Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 65
Poštovani, potrebno je čišćenje stana površine 65 m2 nakon adaptacije. Potrebno je pranje prozora i PVC stolarije, podova, pločica u kupaonici i kuhinji te čišćenje navedenog prostora i namještaja prema dogovoru. Stan se nalazi u ulici grada Vukovara u blizini Strojarske ulice. Prikladan termin čišćenja je od 11-16. travnja. Lijep pozdrav
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 3600
Poštovani, molim Vas ponudu za čišćenje u u za svakodnevno od 8,00 do 12,00 sati svaki radni dan. Molim ponudu za 1 čistačicu i za 2 čistačice. Radi se o čišćenju soba korisnika, hodnika i zajedničkih prostorija (boravak, blagovaona) zajedno s našim čistačicama. Čistilo bi se dnevno ovisno o tome koliku je kvadraturu moguće odraditi. Postoji mogućnost da bi kasnie čišćenje bilo par puta tjedno. Molim ponudu, Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Osijek
Osijek
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 120
Poštoani, Molimo ponudu za čišćenje stana u Sljemenskoj ulici , je dvoetažni sa 5 soba,dva kupatila,jednim balkonom i stepeniš je nenamješten i potrebno je urediti kupatila (ima nešto kamenca) oprati stolariju (pvc) i urediti parkete... kontakt: Željko Đambo Molim ponudu, Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora (u m2): 65
Poštovani, trebam čišćenje stana cca 65m2, dnevni boravak sa kuhinjom, 2 spavaće sobe, hodnik, kupaona i wc. Usisavanje i pranje podova u svim prostorijama (parket i keram. pločice), pranje sanitarija i pločica u kupaoni i wc-u, prebrisavanje svih vrata u stanu i fronti 2 velika ormara. Čišćenje kuhinjskih elemenata izvana (visoki sjaj), keram. pločica i fronte hladnjaka. Odgovarao bi mi dan između 9.-12.4. od jutarnjih sati. Tražim daljnje čišćenje stana 1-2 puta mjesečno. Molim ponudu. Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora (u m2): 43
Poštovani, Osnovno čišćenje stana (soba, spavaća, kuhinja, kupatilo, balkon)- usisavanje, pranje podova, brisanje prašine, slavine očistiti do kamenca Posebnost: pranje prozora izvana - jedan prozor je fiksan pa ga je potrebno prati teleskopskom brisalicom sa susjednog tj sa balkona. Molim ponudu, Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Petrčane
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 75
Petrčane čišćenje 1 apartmana (trosobni, oko 75m2)-u periodu od 9-12h i promjena posteljine kod smjene od travnja do rujna prema potrebi. Također moguća potreba čišćenja manjih jednosobnih apartman (oko 35m2) i promjena posteljine kod smjene u slučaju potrebe. Koliko unaprijed se termini trebaju javljati i dogovarati. Romana Molim ponudu, Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Selce
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 210
Poštovani, imam tri luksuzno uređena apartmana. Sezona nam počinje krajem svibnja ili početkom lipnja. Smjene su uglavnom na 3, 5 ili 7 dana a moguće da u istom danu treba i sva tri čistiti. Po našem izračunu u sezoni bude 35 čišćenja. Površine apartmana su: 2 * 80m2 i jedan 50m2. Molim ponudu. Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 55
Poštovani, imam stan 55 kvadrata. Nema kućnih ljubimaca, samo suprug i ja. Napomena : za čišćenje stana odgovora mi petak ili subota i to u jutarnjim satima od 8h. Jedino se u kuhinji peru masnoća, strandardno održavanje stana. Moja su sredstva za čišćenje i ostala pomagala. Molim ponudu. Hvala
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 600
Poštovani, svaki dan, po 4h, ovisno o potrebi nekad i više. Nije potrebno svaki dan čistiti svih m2 već se pravi raspored ovisno o događanjima. Također ljetni period je prazan te tada nije potrebno vršiti čišćenje prostorija čak niti svaki dan, to bi ovisilo o dogovoru. Molim ponudu. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu