Usluge

Primjeri upita

Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Pakrac
Pakrac
Sjenila: Bez sjenila
Broj prozora: 14
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam slijedeću stolariju: 1. x Kvaka na desnoj strani 2. 80x Kvaka na lijevoj strani-Prvi i drugi se spajaju. 3. x Da se mogu obje strane otvoriti svaka na svoju stranu po pola. 4. x Kvaka na desnoj strani 5. 80x Kvaka na lijevoj strani-Cetvrti i peti se spajaju. 6. x Kvaka na desnoj strani 7. x Kvaka na lijevoj strani-Sesti i sedmi se spajaju. 8. 90x Kvaka na desnoj strani. 9. 90x Kvaka na lijevoj strani-Osmi i deveti se spajaju. 10. 60x60 Kvaka na desnoj strani. 11. 60x60 Kvaka na lijevoj strani. 12. 60x60 Kvaka na lijevoj strani. 13. 90X Ulazna vrata,kvaka na lijevoj strani,obicni bijeli panel sa spijunkom. 14. 90x40 fiksni nadprozor za iznad ulaznih vrata. ----> Sve pozicije kvaka su gledane iznutra ---> Dali ste u mogucnosti poslati pojedinacne cijene za svaku mjeru?
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Split
Split
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 5
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, IZRADA I UGRADNJA iz peterokomornih PVC profila 1.- dvodjelna klizno-fiksne ostakljene stijene dim. x cm,izo-staklo 4+16+4,sa low-e premazom i punjeno Argonom,bijele boje, bez rolete.( 1 kom) - troslojno staklo. 2. a.- dvokrilna,otklopno-zaokretnih vrata, bijelo sa izoliranom kutijom i alu-roletom bijelo. Ostakljenje sa izo-staklom 4+16+4 sa low-e premazom i punjeno ARGONOM,uključena vanjska alu-klupčica do 20 cm. dim./+20 ( 2.kom) (molim i opciju sve kao gore ali sa 4+16+4+16+4) 2. b.-kao gore dim. /+20 cm bez vanjske klupčice ( 1. kom) 3. dvodjelnog, klizno-fiksnog prozora,izo-staklo 4+16+4 sa low-e premazom i punjeno Argonom ,sa izoliranom kutijom i alu-roletom-bijelo. Ostakljeno izo-staklom 4+16+4 sa low-e premazom i punjenoArgonom. Uključena vanjska alu-klupčica širine do 20 cm.. dim. /+20 cm (1.kom) Radi se o kompletnom renoviranju stana od 82 m2 u Splitu. Molim ponudu, Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Split
Split
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, dimenzije prozora: 1 komad visina x dužina, 2 komada istih dimenzija ali sa razlikom da je desno krilo prozora produženo u vrata znači zastakljena površina se sastoji od tri otvora, međutim trenutno samo na jednom otvoru su vrata za balkon. Htio bih i ponudu koliko bi došlo na jednom otvoru probiti vrata, tako da bi sveukupno bila tri otvora, od toga dva sa vratima a jedan bez. Boja prozora bi bila bijela, prozori bi bili pvc, ali nisam siguran za marku, svakako neka kvalitetna. Također me zanima da li mogu ostaviti postojeće rolete ili se mora sve mijenjati. Molim ponudu, Hvala.
Sjenila, Komarnici
Primošten
Broj komarnika: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebao bih na postojećim komaricima koji su na balkonskim vratima zamjenit mrezice, jer se postojeca pokidala ili ispala iz lezista, radi se o dvokrilnim balkonskim vratima (x 2) i jednim jednokrilnim balkonskim vratima, te napravit jedan komarik sa okvirom za poveci pvc prozor na kojem bi skinuo alu grilje i stavio taj fiksni komarik (taj prozor je okvirno dimenzija duz cm x vis 83cm)..to mi je hitno da bude gotovo prije 20.05. Objekt-kuca je u Bilom. - u privitku saljem slike balkonskih vrata na kojima treba zamjenit postojecu mrezu, te dvokrilni pvc prozor na kojem treba montirat fiksnu mrezu lp
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Sisak
Sisak
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam prozore dimenzija: cm širina x cm visina s kutijom i roletama 2 komada; cm širina x cm visina s kutijom i roletama 2 komada; cm širina x cm visina s kutijom i roletama 2 komada; Balkonska vrata 80cmxcm visina s kutijom i roletama; Ulazna vrata cm visina 90 cm širina + 20 cm dovratnik. Molim ponudu, Hvala unaprijed !
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Zagreb-Novi Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 6
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za ugradnju PVC stolarije 3 dvokrilna prozora dimenzije x, jednog jednokrilnog prozora 90x te 2 balkonska vrata dimenzije 90x bijele boje, pet komora sa vanjskim roletama. Potrebna je demontaža i deponiranje stare je u u Zagrebu u Sigetu. Unaprijed hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebaju mi prozori dimenzija 85x zatamljeni, za stepenište. Da se ne vidi iz vanka što je unutra, ali da može dovoljno svjetlosti prolazit kroz njih. Na visini od nalaze se 3 manja prozorčića, onaj koji je u sredini bi se trebao moći otvarati, a druga dva da su fiksna. Molim ponudu. Hvala.
Građevinska stolarija - vrata, Ulazna vrata
Privlaka
Tip vrata: PVC ulazna vrata
Broj vrata: 1
Dodatne usluge: Skidanje starih vrata, Deponiranje starih vrata, Ugradnja novih vrata, Završni radovi
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Obična PVC ulazna vrata dimenzije x (dimenzije rupe) bijela salamander(može i neka druga PVC )sa komarnikom .Ulazna vrata da se otvaraju prema van a vrata sa mrežom (komarnikom) prema unutra.Želim sve dodatne usluge od skidanja starih do završnih zidarskih radova. Ulazna vrata su od apartmana na području Privlake kod Zadra.,i ako je moguće da budu ugrađena u 7 mjesecu ili do 7 !
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Karlovac
Karlovac
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebao bih Vašu ponudu za izradu PVC ili staklena stijena (pregrada) dimenzija 3,8 m dužine i 2,6 m visine sa vratima + dodatna roleta za otvor x cm. Molim cijenjene ponude za izradu i montažu navedene stijene uz napomenu kako je lokacija radova u Karlovcu a mogućnost izvedbe radova isključivo vikendom. Po potrebi sam dostupan na .
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Vrbovec
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, DIMENZIJE PROZORA 1. * DVOKRILNI SA ROLETOM I KOMARNIK 2. 89* SA ROLETOM I KOMARNIK 3.* DVOKRILNI ROLETA I KOMARNIK 4.* ROLETA I KOMARNIK 5. * ROLETA I KOMARNIK 6.93* ROLETA I KOMARNIK 7.80*59 ZATAMNJENO STAKLO I KOMARNIK 8.* BALKONSKA VRATA DVOKRILNA BEZ STOKA PO SREDINI 9.80* BAL. VRATA I * PROZOR ROLETA I KOMARNIK. BIJELA BOJA PROZORI A ROLETA METALIK SIVA, ROLETA IZVANA IDE, KROZ MJESEC DANA IZVRSENJE RADOVA. Salamader, blue evolution Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu