Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 90
Pozdrav, tražim čistačicu za generalno čišćenje stana nakon renovacije, lokacija je Jarun. Potrebno je usisati i počistiti sve prostorije te dva balkona, oprati prozore i vrata, kuhinjske elemente oprati iznutra i izvana. Stan je djelomično namješten (kuhinja i kupaonice). Potrebno je donijeti vlastita sredstva za čišćenje. Željeni termin čišćenja je subota, 16.11., u ranojutarnjim satima. Za dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte te navedite cijenu rada po satu. Hvala!
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal
Površina prostora (u m2): 60
Radi se o slasticarni ukupne povrsine 60m2, od kojih na kuhinju koju svakodnevno odrazava slasticarka otpada 10m2, sank i wc-e svakodnevno odrzavaju zaposlenici lokala, a upit za ponudu za tjedno ciscenje je generalno, svi podovi, 3 mala wc-a sa pretprostorom i kabinom, prozori od izloga lokala (4 kom, svaki dimenzija cca 3x2,5 m).
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom mjesečno
Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
Površina prostora (u m2): 100
Poštovani, tražim ponude za čišćenje stubišta , u zgradi od 5 katova sa po tri stana na katu. Jednom do dva puta mjesećno, pometanje i pranje stubišta, po dogovoru dva puta godišnje pranje prozora i slično. Trenutno imamo završne radove u stubištu, farbanje zidova , nova PVC stolarija je ugrađena tako da nam treba još samo kvalitetno održavanje kroz godinu. Zgrada je na Volovćici.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 68
Generalno čišćenje cijelog stana nakon građevinskih radova. Čišćenje pločica u lođi nakon postavljanja novih. Staklenu stijenu nakon farbanja kao i sve prozore u dvije sobe i kuhinji. Ocistiti cijelu kuhinju, elemente vanjske i unutra kao i izribati koznu klupu i platnene stolice, luster. Ocistiti cijelu kupaonu, plocice, kadu, umivaonik, bide. Ocistiti plocice na podu kuhinje, hodnika i spajze. Oprati 4 komada vrata.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Stan se nalazi u novogradnji (na Remetincu odmah blizu zatvora) i potpuno je nov i tek trebamo useliti u njega. Namjestaj je potpuno novi i dovezen je i sastavljen. Dakle, potrebno nam je oprati prozore u stanu i vrata. Prebrisati unutarnju ( u ormarima i kuhinji) i vanjsku prasinu po podovima i prebrisati nove sanitarije
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Površina prostora (u m2): 82
Stan-apartman Trešnjevka Dom sportova za dnevni najam ovisno može i na detaljno čišćenje pranje posteljine ručnika kuh krpa peglanje u svom prostoru ako su gosti u smijeni isti Danilo drugi dan pažnja oko svega cvijeća prozora podova sanitarija kuhinje jer je novo uređeno Ponude dostaviti na mail tvrtka obrt područje blizine a sinovi će odlučiti koju ponudu će uzeti u obzir. Pozdrav
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje
Sesvete
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica
Površina prostora (u m2): 300
Poštovani, imamo poslovni prostor na 3 lokacije. Čišćenje ureda, prodavaonice i 3 sanitarna čvora na lokaciji Jankomir (ulica Franje Lučića 32, Zagreb) bi se obavljao 1 tjedno. Na lokaciji Velika Gorica i Sesvete se nalazi prodavaonica gdje bi se čišćenje obavljalo 2 x mjesečno. Zamolili bi za ponudu s Vaše strane. Na lokaciji Jankomir se nalaze četiri uredu od kojih se 2 koriste svakodnevno, a 2 povremeno. Postoji mala čajna kuhinja koja se minimalno koristi. Zahvaljujemo na povratnim informacijama.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 70
Kompletno generalno čišćenje stana, prozori, rolete, pločice, vrata, šokovi, kuhinja i iznutra elementi, pećnica, frižider znači komplet sve, prašina police, tepih... najbolje tko ima strojeve za dubinski počistit. Svaki kut u stanu treba počistit. Stan nije neuredan ali želim da se sve generalno izriba.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 50
Trebam jednokratno redovno čišćenje stana od 50 m2 (hodnik, jedna spavaća soba, kupaonu, kuhinja je sa šankom otvorenog tipa i dnevni boravak pored kojeg je i blagavaona). Uz redovno čišćenje stana, važno mi je uključiti pranje prozora, unutrašnjosti pećnice, pranje nape, prebrisati vanjske plohe elemenata. Usluga mi je potrebna krajem 10.mj.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 500
molim ponudu za čišćenje uredskih prostora cca.m2. Prostor se nalazi u prizemlju poslovne zgrade , sastoji se od 11 uredskih prostora (tepison), sobe za sastanke (36m2/tepison), prostora centralnog hodnika (75m2/linoleum), čajne kuhinje (linoleum 22m2), te sanitarnih čvorova. Sanitarni čvor (keramičke pločice): Muški – 2x wc školjka, 1x pisoar, 1x umivaonik Ženski - 2x wc školjka, 1x umivaonik Čišćenje 4sata/dnevno – radni dan (pon-pet/mjesec), od 17:00 do 21:00. - sa vašom opremom i materijalom za čišćenje


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu