NATAN GRADNJA j.d.o.o.

Zagreb
Elektroinstalacije, Fasade, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
5,0
7 ocjena

7 ocjena za tvrtku NATAN GRADNJA j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Zvjezdana H. , prije 2 godine

Koristila sam uslugu bojanja unutarnjih zidova. Posao je obavljen vrlo odgovorno i profesionalno. Striktno se poštivao dogovoreni rok, što me ugodno iznenadilo. Što se tiče cijene i ona je za kvalitetno obavljen posao, prihvatljiva. Radi se diskretno i poštuje se kućni red ukućana. Rijetko viđena poslovnost na ovim prostorima, pronašla sam svog “kućnog majstora”.

5,0
Jasna T. L. , prije 1 godinu

Sve je bilo po dogovoru!

Cijena je bila OK.

5,0
Josip B. , prije 3 godine

Zadovoljni smo. Posao obavljen odlično i u dogovoreno vrijeme.

5,0
Sonja M. , prije 3 godine

Pedantni,zavrsili i prije dogovorenog termina. Svaka pohvala deckima.

5,0
Lana G. , prije 3 godine

Sve 5.

5,0
Biljana Z. , prije 3 godine

Zadovoljna sam, jako kvalitetan majstor.

Jako smo zadovoljni sa radovima. Sve je po dogovoru napravljeno. Kvaliteta izvrsna.

Usluge: Postavljanje laminata, Sanacija parketa, Fasade za kuću, Elektroinstalacije, Bojanje zidova, Električne instalacije u kući, Vinil podovi, Brušenje i lakiranje parketa, Elektroinstalater, Popravak fasade, Parketari, Linoleum, PVC podovi, Obnova fasada, Stiropor fasade, Soboslikari, Izolacija fasade, Postavljanje parketa, Bojanje škole ili vrtića, Fasader, Fasaderi, Električar, Ličilac, Ličilački radovi, Termo fasade, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Bojanje fasade

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 160
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Lijepi pozdrav, U procesu renovacije stana od 60 m2 potrebno je gletanje zidova nakon što je štemanje elektroinstalacija završeno te kompletni maleraj cijelog stana. Bilo bi idealno kada bi nudili i uslugu knaufanja ( jer zatvaramo nadsvjetla nad 5 sobnih vrata koja su izvorno bila u tlocrtu), ali nije uvjet. Zahvaljujem :)

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 350
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, radi se o nadogradnji obiteljske kuće, u prilogu je slika/simulacija novog stanja, a nadogradnja i fasada obuhvaća zadnje dvije etaže, tj. kat i uvučeni kat, jer prizemlje (visoko) i niže podrum ne bi bilo obuhvaćeno izradom nove fasade, u prizemlju je trenutno sep-fasada, a na podrumskom dijelu je navučen kulir. Glavne dimenzije kuće su 17x10 m. Fasada bi načelno trebala biti u bijeloj boji, s djelomično sivim prelazima, ukupne debljine 15 cm, odnosno prema projektu 14 cm termoizolacije, kamena vuna ili stiropor, molio bih i od vas ponude zasebno s varijantom kamene vune i s varijantom stiropora. Usputno, vezano za rokove samih radova, trenutno sam u fazi izrade Glavnog projekta za građevinsku dozvolu, koju se nadam dobiti tijekom ovog ljeta, kada i planiram započeti radove nadogradnje, a u koje bi se završno odmah i uklopila izrada fasade. Lp, M.K.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Molim Vas ponudu za farbanje ulaza u Lanistu, Zagreb. I to prizemlja i jednog dijela stepeništa prema podrumu, te dio stepeništa koji vodi prema 1. katu. Ulaz je jako derutan te je potrebno gletanje većih površina zbog velikog broja rupa i oštećenja rubova. Polovica zida je uljana boja. Mozda bi bilo dobro doci vidjeti prostor zbog utvrđivanja cijene obzirom da moja procjena kvadrature mozda nije točna. Radovi bi bili poslije 1.8. Plaćanje preko GSKG d.o.o.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U prizemlju kuće iz 60-tih godina potrebno je izmijeniti postojeće instalacije, staru sklopku zamijeniti novom automatskom, sat ne bi mijenjali. Struja je jednofazna. Obzirom da se u svakoj prostoriji nalazi po jedna utičnica za struju potrebno je uvesti nove utičnice. U kuhinji minimalno 8 novih, u boravku oko 5 plus antena, te po dvije u hodniku i kupaoni. Također je potrebno izvući struju izvan kuće za rasvjetu, dva izvoda. Postoji mogućnost i premještanja rasvjete u dvije prostorije.

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Sad se na kući nalazi navučena kleba i mrežica na rofix ljepilo,a ja bi preko toga želio navuči fasadnu paropropusnu silikatnu žbuku od 1,5 mm .Bila bi i potrebna manja prenosiva skela.Na jednoj strani kuća je visoka oko 4,5 metra.U ponudi : rok za obavljanje posla, cijenu po m2, garancija za obavljeni posao, moj ili vas materijal Molim Vas kako obracunavate mjesta gdje se nalaze zatvori(prozori i vrata),špale su sve obrađene

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Molim vas da mi dostavite ponude za bojanje unutarnjeg stubišta (zidovi, podgledi podesta i stubišnih krakova, čela stepenica) više stambene zgrade (6 etaža) u Rijeci (Budicinova ulica 20). Za manji dio zidova je potrebno ostrugati nevezani glet i pregletati (cca 10,0 m2). Površine su sljedeće: - zidovi: ,00 m2 - podgledi podesta i stubišnih krakova: 60,00 m2. Planirani rok izvođenja radova je 1-3 mjeseca S poštovanjem

Postavljanje podnih obloga

 • Vrsta podnih obloga: Laminat
 • Površina podova (u m2): 20
 • Dobava podnih obloga: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebno je postaviti laminat na pod u kuhinji. Trenutno se u kuhinji nalazi linoleum te je linoleum potrebno maknuti i postaviti laminat. Kuhinja je starija. Linoleum se počeo odljepljivati. Ako imate kakvih pitanja vezano uz stanje podloge/poda, slobodno me nazovite/pošaljite emila. Hvala Vam!

Postavljanje podnih obloga

 • Vrsta podnih obloga: Pluto
 • Površina podova (u m2): 12
 • Dobava podnih obloga: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postavljanje laminata (12 kvadrata okvirno) na beton. Prije toga treba ukloniti tepihe i tepison (ne bih ih ni vraćala kad se stavi laminat). U hodniku se nalaze dva dijela regala, ormarić, te veliki stol i stolice (regale ne mogu sama pomicati). Postoji li mogućnost pomoći oko regala? Hvala unaprijed, lijep pozdrav.

Izrada fasade (novogradnja)

 • Površina fasade (u m2): 300
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

1) Izrada kontaktne fasade ETICS , toplinska izolacija mineralna vuna 15 cm, Završni sloj kao FullPutz 0,5mm BAUMIT, STO ili jednako,, boja po odabiru m2; 2) oblaganje parapetnih zidova terase i krovne kućice stiroporom 2 cm, završni sloj kao u st. 1) - m2; 3) oblagnje podgleda strehe krova + grede stiroporom 2 cm + završni sloj kao u st 1), uključiti ugradnju podkonstrukcije OSB ploče na koju se lijepi stiropor - 30m2 , Posao se radi u Zagrebu - Gračani, U cijenu uključiti skelu .

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 69
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

u nedavnom potresu stradao mi je stan. Stan se nalazi u stambenoj zgradi starije gradnje. Žbuka na zidovima i stropovima je negdje jače negdje manje ispucala a na ponekim manjim mjestima i otpala.Potrebni su mi radovi žbukanja ,struganja farbe gletanja i ponovnog farbanja zidova, za stropove eventualno akoće bit potrebno i knauferske radove .