Ocjene

5.0 / 5
Ivan V. - 10.06.2020
Bili su super. Dečki su odradili kako je i dogovoreno te pomagali sa savjetima, napominjali što je dobro, a što ne. Dosta korektno.
Zahvaljujemo gospodinu Vargi na ukazanom povjerenju i odlicnom komentaru.Kod gospodina Varge se vracamo te nastavljamo radove na jos jednom objektu u njegovom vlasnistvu.
5.0 / 5
Ivan K. - 08.04.2019
Profesionalni, uslužni, kvalitetni. Odrađeno po dogovoru u roku i po cijeni koja je dogovorena. Sve najbolje, nemam riječi.
5.0 / 5
Marko P. - 08.04.2016
Jako sam zadovoljan. Sve su napravili kako smo se dogovorili. Angažirali smo ih i za daljnje radove u potkrovlju.
Odlično izvedeno krovište sa limom imitacija crijepa.Želim napomenuti da je posao bio rađen u zimskim uvjetima ali nas je ponovo vrijeme poslužilo i uspjeli smo se pridržavati rokova te kvalitetno završiti posao.Angažirali su nas za dalje radove u unutarnjem dijelu kuće te smo iste također završili u roku te kvalitetno!Hvala na odličnoj ocjeni!
3.7 / 5
Jadranko S. - 13.09.2017
Dogovoreni radovi nisu u cijelosti napravljeni kao npr. kompletno oblačenje i podizanje dimnjaka u lim, plus kape. Naravno da mi voda u krovište curi. I nakon 2 mjeseca od završetka radova svako malo zovem i šaljem poruke. U ugovoru piše jedno, a tumače ga drugačije. Pisane garancije nema.
Smatramo da su svi radovi napravljeni upravo prema troškovniku i ugovoru.Dimnjak o kojem investitor govori nije bio u cijeni jer isti je rađen od nepravilnog kamena te se ne može obući u lim bez prethodnih zidarskih zahvata koji nisu dogovoreni.Sam posao izveden je prema pravilima struke i samim time što je isti plaćen kod završetka radova bez ikakve reklamacije na izvršene radove smatramo da smo isti završili kvalitetno ,u roku te prema troškovniku i ugovoru koji su obje strane potpisale.
4.0 / 5
Ivica K. - 07.03.2018
Krov je dobro napravljen, ali bilo je malo natezanja s njima. Na kraju je sve prošlo u redu.
S obzirom na složenost posla na krovu zgrade smatramo da smo napravili odličan posao te dugoročno riješili problem procurijevanja krova.Najviše vremena i truda posvetili smo opšivanju otvora i dimnjaka kojih je bilo puno te su isti stvarali probleme pa smo uz odobrenje savjesnih stanara obukli kompletno dimnjake u lim i samim time riješili problematiku.Radovi su trajali dulje od predviđenog,kvaliteta radova je neupitna te smo mi kao poduzeće jako zadovoljni izvedbom krovne konstrukcije i pokrova te samim time je i ocjena primjerena.Na stranicama poduzeća www.mph.hr može se vidjeti izvedba tog krova te opšivanje i pokrivanje trapeznim limom.
4.7 / 5
Mario V. - 27.12.2016
Pomogao nam je savjetima, držao se dogovorene cijene.
Mogao bi poboljšati pridržavanje rokova.
Kao predstavniku poduzeća drago mi je kad pročitam jako dobar komentar i naravno kritiku koja je upućena na našu adresu a uglavnom se odnosi na rokove izvođenja radova.Želim biti pošten prema investitorima i naravno sebi i reći da je problematika pridržavanja rokova kod krovopokrivaća nažalost i dalje prisutna iz razloga jer vremenski uvjeti su ti koji nam otežavaju normalno poslovanje.Kvaliteta izvođenja radova je i dalje neupitna,svi poslovi koji su izvedeni do sad su odlični te na iste nemamo reklamacije.Poduzeće MPH doo ima 45.godišnju tradiciju u izradi krovišta i limarskim radovima te posjeduje licencu za postavu pocinčanih,aluminijskih i bakrenih limova.Rokove smo pokušali posložiti te se maksimalno držimo istih i gledamo da iste ne prekoračimo van razumnog roka.
5.0 / 5
Toma R. - 15.11.2016
Moram pohvaliti njihovu kvalitetu i poštivanje dogovora.
Prekrasno izvedeno krovište sa postavom crijepa.uspjeli smo se držati dogovorenog roka,vrijeme nas je poslužilo a sama kvaliteta nije bila upitna kao ni fer odnos investitora prema djelatnicima te prema poduzeću.Zahvaljujemo na odličnoj ocjeni!
4.0 / 5
Tihomir N. - 09.10.2016
Nije vrhunski, ali je dobro.
4.7 / 5
Vjekoslav P. - 24.06.2016
Tvrtka je iznimno profesionalno i brzo ispunila očekivanja i završila posao.
Hvala na odličnoj ocjeni i povjerenjun koju ste ukazali našem poduzeću!

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu