Ocjene

5.0 / 5
Ivan K. - 08.04.2019
Profesionalni, uslužni, kvalitetni. Odrađeno po dogovoru u roku i po cijeni koja je dogovorena. Sve najbolje, nemam riječi.
5.0 / 5
Marko P. - 08.04.2016
Jako sam zadovoljan. Sve su napravili kako smo se dogovorili. Angažirali smo ih i za daljnje radove u potkrovlju.
Odlično izvedeno krovište sa limom imitacija crijepa.Želim napomenuti da je posao bio rađen u zimskim uvjetima ali nas je ponovo vrijeme poslužilo i uspjeli smo se pridržavati rokova te kvalitetno završiti posao.Angažirali su nas za dalje radove u unutarnjem dijelu kuće te smo iste također završili u roku te kvalitetno!Hvala na odličnoj ocjeni!
3.7 / 5
Jadranko S. - 13.09.2017
Dogovoreni radovi nisu u cijelosti napravljeni kao npr. kompletno oblačenje i podizanje dimnjaka u lim, plus kape. Naravno da mi voda u krovište curi. I nakon 2 mjeseca od završetka radova svako malo zovem i šaljem poruke. U ugovoru piše jedno, a tumače ga drugačije. Pisane garancije nema.
Smatramo da su svi radovi napravljeni upravo prema troškovniku i ugovoru.Dimnjak o kojem investitor govori nije bio u cijeni jer isti je rađen od nepravilnog kamena te se ne može obući u lim bez prethodnih zidarskih zahvata koji nisu dogovoreni.Sam posao izveden je prema pravilima struke i samim time što je isti plaćen kod završetka radova bez ikakve reklamacije na izvršene radove smatramo da smo isti završili kvalitetno ,u roku te prema troškovniku i ugovoru koji su obje strane potpisale.
1.0 / 5
Ante S. - 04.04.2017
Firma MPH d.o.o. je na našem gradilištu ispala maksimalno neprofesionalna i nekorektna. Osiguran im je bio smještaj u Dubrovniku i svi troškovi materijala i alata. Znači nikakvih direktnih troškova nisu imali, samo vlastiti rad. Gospoda iz dotične firme je na pola posla nakon mjesec dana rada napustila gradilište, bez ikakvog suvislog razloga i povoda. Unaprijed im je sve plaćeno te su još ostali dužni. U međuvremenu su pogodili drugi posao te se bez imalo srama i poštovanja prema Investitoru pokupili sa gradilišta. Ovakve firme treba kazniti i zabraniti rad na tržištu. Radi pomamom za poslom odlučili su napustiti jedan posao radi drugoga. Direktor firme sa kojim smo se dogovorili za posao nije se u mjesec dana udostojio ni pojaviti na gradilištu. Ne znaju napraviti obračun, već kao na placi bi pucali cifre. Kvaliteta izvedenih radova je padala prema kraju kad su na kraju odlučili napustiti na pola dovršen posao. Tko imalo drži do svojih novaca a želi kvalitetu NIKAKO NE ANGAŽIRATI OVU FIRMU.
Kako ne bismo doveli u zabludu druge potencijalne investitore, prisiljeni smo reagirati na negativni komentar korisnika Ante Stojana iz Dubrovnika. Točno je, da je poduzeće MPH d.o.o. napustilo gradilište u Dubrovniku, ali svakako ne bez valjanog razloga. Napustili smo ga kako bismo spriječili daljnje gubitke koji bi nastali daljnjim nastavkom izvođenja radova na predmetnom gradilištu. Naime, investitor je prema ugovoru o izvođenju radova bio dužan osigurati potreban materijal i alat za izradu fasade na predmetnoj građevini. Nažalost, u tome je podbacio pa je dobava materijala i alata bila spora i neredovita, a radnici su umjesto planiranih rezultata imali svakodnevno prazne hodove, što je za poduzeće predstavljalo nepopravljivu štetu. Toliko o tome, da smo gradilište napustili nakon mjesec dana „bez ikakvog suvislog razloga i povoda“. Što se tiče plaćanja, prema ugovoru je dogovoreno plaćanje prema tjednim situacijama, a nakon mjesec dana rada primili smo samo dvije uplate. Toliko o tome da nam je „unaprijed sve plaćeno“, a da smo „još ostali dužni“ uopće ne možemo ni komentirati? Promjene nacrta, preinake oko izvođenja radova, organizacija gradilišta i samo planiranje izvođenja bilo je vrlo neodgovorno, drugim riječima, danas gradimo – sutra trgamo, pa sve ispočetka. Pretpostavljajući da gospodin Stojan kad spominje „na placi bi pucali cifre“ aludira na dogovaranje cijene kao na tržnici, ne možemo a da ne spomenemo da je u ugovoru i ponudbenom troškovniku bila jasno dogovorena jedinična cijena izrade fasade. Kad gospodin Stojan već spominje smještaj u Dubrovniku, ne možemo ne spomenuti da je smještaj bio 30 kilometara od Dubrovnika i to u nehumanim uvjetima za radnike, u hotelu u adaptaciji, u prljavom okruženju, bez tople vode, bez televizora... Jednom riječju jedno vrlo neugodno iskustvo, kako za firmu, tako i za naše radnike... Uglavnom, bonitet naše firme, reference i ocjene ostalih komitenata dovoljno govore o kvaliteti naše firme i dosadašnjim izvedenim radovima.
4.0 / 5
Ivica K. - 07.03.2018
Krov je dobro napravljen, ali bilo je malo natezanja s njima. Na kraju je sve prošlo u redu.
S obzirom na složenost posla na krovu zgrade smatramo da smo napravili odličan posao te dugoročno riješili problem procurijevanja krova.Najviše vremena i truda posvetili smo opšivanju otvora i dimnjaka kojih je bilo puno te su isti stvarali probleme pa smo uz odobrenje savjesnih stanara obukli kompletno dimnjake u lim i samim time riješili problematiku.Radovi su trajali dulje od predviđenog,kvaliteta radova je neupitna te smo mi kao poduzeće jako zadovoljni izvedbom krovne konstrukcije i pokrova te samim time je i ocjena primjerena.Na stranicama poduzeća www.mph.hr može se vidjeti izvedba tog krova te opšivanje i pokrivanje trapeznim limom.
4.7 / 5
Mario V. - 27.12.2016
Pomogao nam je savjetima, držao se dogovorene cijene.
Mogao bi poboljšati pridržavanje rokova.
Kao predstavniku poduzeća drago mi je kad pročitam jako dobar komentar i naravno kritiku koja je upućena na našu adresu a uglavnom se odnosi na rokove izvođenja radova.Želim biti pošten prema investitorima i naravno sebi i reći da je problematika pridržavanja rokova kod krovopokrivaća nažalost i dalje prisutna iz razloga jer vremenski uvjeti su ti koji nam otežavaju normalno poslovanje.Kvaliteta izvođenja radova je i dalje neupitna,svi poslovi koji su izvedeni do sad su odlični te na iste nemamo reklamacije.Poduzeće MPH doo ima 45.godišnju tradiciju u izradi krovišta i limarskim radovima te posjeduje licencu za postavu pocinčanih,aluminijskih i bakrenih limova.Rokove smo pokušali posložiti te se maksimalno držimo istih i gledamo da iste ne prekoračimo van razumnog roka.
5.0 / 5
Toma R. - 15.11.2016
Moram pohvaliti njihovu kvalitetu i poštivanje dogovora.
Prekrasno izvedeno krovište sa postavom crijepa.uspjeli smo se držati dogovorenog roka,vrijeme nas je poslužilo a sama kvaliteta nije bila upitna kao ni fer odnos investitora prema djelatnicima te prema poduzeću.Zahvaljujemo na odličnoj ocjeni!
4.0 / 5
Tihomir N. - 09.10.2016
Nije vrhunski, ali je dobro.
4.7 / 5
Vjekoslav P. - 24.06.2016
Tvrtka je iznimno profesionalno i brzo ispunila očekivanja i završila posao.
Hvala na odličnoj ocjeni i povjerenjun koju ste ukazali našem poduzeću!

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu