2 ocjene za tvrtku MIRA ČISTO j.d.o.o.

5,0 / 5
Dubravka J. - prije 9 mjeseci
Odabrala sam servis MIRA ČISTO j.d.o.o. iz Dalmacije, odlična komunikacija, djevojke iz Zagreba odradile posao za svaku pohvalu - savršeno, čista petica. Čišćenje sam trebala nakon građevinskih radova tako da je bilo posla.
4,7 / 5
Ana V. - prije 9 mjeseci
Za generalno čišćenje stana sam odabrala MIRA ČISTO j.d.o.o. Zadovoljna sam kvalitetom.

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 65
Potrebno mi je čišćenje stana nakon odlaska podstanara, a prije ponovnog iznajmljivanja. Molim ponudu sa pranjem prozoravi bez pranja prozora. Radi se o stanu na prvom katu stambene zgrade na Trešnjevci. Stan ima dvije spavaće sobe, DB, hodnik kupaonicu i wc, ukupna površina 65m2. Čiščenje je potrebno obaviti u utorak 27.10. u jutarnjim satima.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 80
Poštovani, trebamo generalno čišćenje obiteljskog stana u kojoj živi starija osoba. Čišćenje uključuje: - kupaonicu (pod i zidovi pločice, umivaonik, tuš kada, WC *2) - kuhinju (pod pločice, fronte elemenata, štednjak, sudoper, pribor za jelo, posudje) - dnevnu sobu s blagavaonom (pod parketi, tepih, fronte namještaja, garnitura) - spavaću soba (pod parketi, fronte namještaja, tepih) - hodnik (pod parketi) - pranje prozora Srdačan pozdrav
Servisi za čišćenje, Dezinfekcija prostora
Strmec Samoborski
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 45
U kupaonici je potrebno čišćenje kompletnih pločica od vrha do dna, uklanjanje kamenca s wc školjke, uklanjanje kamenca s pipa u kupaoni, kompletno unutarnje i vanjsko čišćenje jednog ormara u predsoblju i jednog u spavaćoj sobi, kompletno čišćenje radijatora, čišćenje poda i lajsni od parketa, kompletno antibakterijsko čišćenje podnice kreveta u spavaćoj sobi, dezinfekcija i čišćenje kožnog dvosjeda u dnevnom boravku, kompletno čišćenje 2 sobna vrata i dezinfekcija svih kvaka u stanu.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Strmec Samoborski
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 50
Potrebno mi je detaljno čišćenje stana prije useljenja. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje i dnevnog boravka, kupatila/WC i dvije sobe. Sve bi trebalo detaljno očistiti i dezinficirati, kao i oprati prozore u sobama i staklenu stijenu u dnevnom boravku. Čišćenje je potrebno obaviti u naredna dva dana obzirom da se useljavamo u stan.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 30
Poštovani, trebam generalno čišćenje stana od 30 m2. Stan smo kupili prazan pa ga treba očistiti prije krečenja. Znači, stan je prazan, ali treba kompletno očistit kupaonicu, prozore, vrata, radijatore,pločice...Stan ima jednu sobu i nema nista od namjestaja. Unaprijed zahvaljujem na ponudi. Lp,
Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 80
Poštovani, trebamo čišćenje stana nakon bojanja istog. Molim da u ponudu uključite sljedeće: pranje i čišćenje svih podova, u kuhinji čišćenje praznih kuhinjskih elemenata iznutra i izvana, čišćenje pećnice i frižidera te 1 m2 pločica na zidu. U kupaonicama je potrebno čišćenje pločica i svih sanitarija. Vrata očistiti. Ormari (jedan veći i jedan dječji te jedan ladičar s 4 ladice i jedan ladičar na kojem je TV)– očistiti izvana. Također, ukoliko je moguće molimo da u ponudu uključite kemijsko čišćenje tri madraca dimenzija 90x i dva tepiha dimenzije 1.5 m2. Lijep pozdrav,
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 100
Postovani trebamo generalno ciscenje za stan vel. m2 KUPAONA-skidanje kamenca sa plocica u kupaoni,u tus kabini,na pipi, kamenca u WC skoljci uz odstranjivanje gljivica u fugama plocica i dezinfekcija. Pranje i dezinfekcija plocica od stropa do poda,pranje odvodnih cijevi iza masine,pranje i skidanje prasine s bojlera,vrata,prozor i dezinfekcija protiv gljivica. 2.KUHINJA-odmascivanje vanjskih fronti i ruckica ,unutrasnjosti polica, plocica i fuga, napa i pecnica skidanje masnoce s gornjih polica kamenca sa sudopera i pipa. Odmacivanje i pranje plinskih ringova,.PRANJE I DEZINFEKCIJA FRIZIDERA iznutra i izvana, spavace sobe:skidanje ciscenje prasine sa namjestaja i pranje namjestaja prasine ispod kreveta izmicanje kreveta- pranje podova i lajsni, dezinfekcija kvaka. Antialergijsko ciscenje madraca dnevna soba - Antialergijsko ciscenje tapeciranog namjestaja postupkom hidratacije i extrakcije, ciscenje prasine sa namjestaja i pranje namjestaja prasine i pranje podova i lajsni, dezinfekcija kvaka .CISCENJE i PRANJE RADIJATORA-izvana iznutra-od prasine i paucine. Ciscenje i pranje balkona, gljivica na podu i unutarnjim zidovima balkona. Ocekujem vasu ponudu i unaprijed zahvaljujem. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 45
Poštovani, trebala bih generalno čišćenje stana u Zgrebu. Radi se o stanu koji se nalazi u zapadnom dijelu Zagreba kvadrature oko 45 m2. Sastoji se od spavaće sobe, kupaonice, hodnik, blagavaona i dnevna soba u istoj prostoriji te kuhinja. Voljela bih ako čistite i dvosjede te madrace, isto tako ako čistite podove tj., parkete jer su malo izgrebani te su vidljive crne mrlje od prmještanja pokućstva. Jednako tako bih voljela ako je moguće čišćenje obaviti do kraja rujna. U privitku šaljem par fotografija da vidite o čemu se radi. Možete nazvati, no molila bih ako je moguće kontakt porukom. Unaprijed se zahvaljujem. Lijep pozdrav, .
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 350
Poštovani, Molim ponudu za završno građevinsko čišćenje objekta u izgradnji. Radi se o stambenoj zgradi, lokacija Ulica Margalići br. 37, Gornje Vrapče. Ukupno ima: m2 – stambeni prostor 80 m2 – garaže 35 m2 – stubište. Ukupno imamo 4 stana, 4 garaže i jedno vanjsko stubište. Unaprijed zahvaljujem! LP. Mlinaric
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 45
Poštovani Prvi golazak je generalno čiščenje, a svaki sljedeći je odrzavanje prostora. Tražim kod generalnog čiščenja, čišenje unutrašnusti ormara, kuhinski elemenata, ormara, kupaonskih odmarića, komoda i gelerija u dnevnom boravku, čiščenje unutrašnjosti perilice suđa, pečnice, hladnjaka, mikovalne. Čiščenje prozora s unutarnje i vanjske PVC stolarije. Uz sve ostalo redovno čišenje, koje se podrazumjeva. Stan je 45 m2 na novo adapriran prije 2 godine. Molim pouzdane i iskusne servise za čisčenje.