Usluge

Primjeri upita

Adaptacija kupaonice, Adaptacija kupaonice
Zagreb-Dubrava
Površina poda kupaonice (u m2): 4
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova, Radovi na elektroinstalaciji
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Demontaža i odvoz starih pločica i sanitarija. Ugradnja 2 glavna ventila, preinaka i izvedba dovodne i odvodne instalacije za slijedeća izljevna mjesta tuš kabina (sada je kada), umivaonik, vodokotlić i perilica. Popravak zidova ako je potreban nakon vodoinstalaterskih radovova, izravnavanje zidova. Promjena ventilacije u kupaonici. Premještanje radijatora. Montaža sanitarija. Površina poda je 4m2, a zidova 20,4 m2.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim ponudu za prozore dimenzija: ,5 x prozor 1 + olete (pvc) unutranja klupica pvc i vanjska alu ,5 x prozor 2 (potrebno i zidanje ispod 92 cm visine jer je trenutno francuski balkon) + rolete (pvc)unutranja klupica pvc i vanjska alu x cm (prozor 3) + vrata 88,5 x cm - bez roleta.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Zagreb-Novi Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora
Broj prozora: 5
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je zamijeniti kompletne stijene. Bijela boja. Dvostruko ostakljenje s low-e premazom. Dimenzije nisu % točne jer ne mogu izmjeriti dok se postojeći stanar iseli. U privitku dostavljam slike postojećeg stanja i tlocrt Dimenzije u cm. Kuhinja * - prozor otvaranje na visini cm Blagovaona * . balkonska vrata - ostatak prozor Dječja soba * Spavaća soba * Dnevni boravak *2,55 balkonska vrata Kupaonica 50*80
Zagreb
Način grijanja: Radijatori, Podno grijanje
Površina objekta ili prostora (u m2): 250
Montaža dizalice topline: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Obiteljska kuća, završavanje idejnog projekta. Potreban je okvirni izračun cijene za dizalicu topline za površinu m2 koja bi grijala djelom podno, a djelom radijator i topla voda. Dogrijavanje bi se izvodilo kaminom. Opcije su zrak-voda i tlo-voda jer postoji dovoljno velika površina oko objekta za polaganje cijevi.
Adaptacija kupaonice, Renoviranje kupaonice - Zagreb
Zagreb
Površina poda kupaonice (u m2): 4
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Manju kupaonicu treba potpuno renovirati. Nova kada (obična), postavljanje umivaonika s ormarićem i ogledalom, postavljanje nove školjke i kotlića (možda ugradbeni), nismo još odlučili. Iz kupaonice odlazi vešmašina a stavlja se umivaonik kojeg do sada nismao imali. Ploćice bi išle do stropa. Pretpostavljam da bi i plafon trebalo srediti nakon radova. Trebalo bi premjestiti vešmašinu u prostor (mali hodnik) ispred kupaonice te dovesti hladnu vodu i riješiti odvod za vešmašinu. Na mjestu gdje je do sada u kupaonici bila vešmašina stavio bi se umivaonik pa treba provesti toplu vodu do njega jer je za potrebe vešmašine tu bila samo hladna voda. Stan je na trećem katu, nema lifta. Nije nam hitno, radovi mogu početi odmah ili kroz mjesec-dva. Kupaonica je stara 20 godina a renovacija je nužna jer su nam počele otpadati ploćice. Grijemo se na toplanu pa nema bojlera i plinskih instalacija. Mjesto radova: Knežija.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Split
Split
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 2
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Imam 2 sobe u kojima bih mijenjao prozore. Dimenzija otvora je v x š cm ( sa kutijom od roleta) otprilike. U jednoj su sad 3 prozora,a ugradio bi cetiri prozora , a u drugoj gdje su dva ugradio bih tri prozora. Želim da se svaki prozor posebno ucvrsti ne da budu u komadu , znaci prozor, gonzola pa prozor ( da svaki prozor bude odvojen) i kad se stari prozori skinu da se najprije napravi obrada sa betonon, te na beton ucvrstiti prozore. Radovi se radu na 5. katu zgrade. Jos jedan manji kuhinjski prozor također .Boja bijela , po mogucnosti sa sto cvrscim staklima i najmanje dvi do tri komore (stakla).
Građevinska stolarija - prozori, Prozori
Donja Lomnica
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 9
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zanima nas ponuda za troslojno staklo : 5 kom 97x cm sa griljama sa komarnicima 2 kom 56 x86 cm sa mutnim troslojnim staklom 2 kom 97 x cm sa griljama sa komarnicima i alternativno: 5 kom 97x cm sa pvc roletama sa komarnicima 2 kom 56 x86 cm sa mutnim troslojnim staklom 2 kom 97 x cm sa griljama sa komarnicima boja stolarije je otprilike tamni hrast ili slično.
Montaža centralnog grijanja, Ugradnja kamina
Bregana
Površina grijanog prostora (u m2): 120
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Uskoro krećem u adaptaciju potkrovlja. Postojeći sustav grijanja je izveden sa 2 kalijeve peći na svakom katu kuće. Novi sustav grijanja je predviđen sa centralnim grijanjem. Za grijanje bi se koristila peć na drva i pelete. Također predviđeno je da se na krov postave kolektori za toplu vodu koja bi se upotrebljavala u prostoru potkrovlja. Kotlovnica bi se nalazila u garaži koja je izgrađena do kuće. Grijanje bi se izvelo za prostor prizemlja i 1. kata(potkrovlja). U prostoru potkrovlja bi se u prostorijama kupaonice i kuhinje postavilo podno grijanje( može i nemora zavisno o odnosu cijene/dobivene topline sa tim naćinom grijanja). u privitku šaljem 2 pdf dokumenta sa nacrtima prostorija: 1. Prizemlje 2. 1. Kat u ovim dokumentima se vidi razmještaj prostorija sa dimenzijama (dimenzije za prostor 1. kata mogu odstupati +/- 15 cm)
Građevinska stolarija - prozori, Drvena stolarija
Matulji
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 3
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Molim Vas ponudu za drvena balkonska vrata sa griljama i za drveni prozor sa griljama, te cijenu za ugradnju navedenog, prema dolje navedenim dimenzijama: - dvokrilni prozor, dimenzije x cm + grilje - dvokrila balkonska vrata x cm + grilje - balkonska vrata x cm (slika u prilogu) + grilje - postoji li mogućnost izrade kliznih vratiju.
Adaptacija kupaonice, Preuređenje kupaonice - Zagreb
Zagreb
Površina poda kupaonice (u m2): 5
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova, Radovi na elektroinstalaciji
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kompletna demontaža/tuš kada,WC školjka,umivaonik,ogledalo,radijator,kompletna keramika koja je do stropa visina 2,5m,ugradnja novih vrata/,u postojećoj kupaonici potrebna je demontaža prozora x70cm i zatvaranje istog i uređenje zida,nove pločice ne dolaze do stropa već visina vrata,eto to je otprilike to. Lijep pozdrav ,


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu