MANUS, uslužni obrt, vl. Ljiljana Lovrić

Osijek
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
4,3
1 ocjena

1 ocjena za tvrtku MANUS, uslužni obrt, vl. Ljiljana Lovrić

Ocjene

4,3
Adriana K. , prije 2 godine

U redu je.

Usluge: Agencije za čišćenje, Čišćenje apartmana, Čišćenje stanova, Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda, Obrt za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora, Dezinfekcija prostora

Drugi izvođači u blizini Osijeka

Druge usluge u Osijeku i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 150

Hitno nam je potrebno generalno čišćenje nove kuće u Mlinovima, površine m2, nakon građevinskih radova. Potrebno je čišćenje garderobnih ormara, kuhinjskih elemenata, parketnih obloga, keramičkih pločica, sanitarne opreme i staklenih stijena. Sav namještaj i oprema su novi, nije potrebno odmašćivanje i sl. Molimo svi upiti na tel. + 98 .

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 408

Poštovani, 2xtjedno što bi nama trebalo. Uz urede potrebno je i čišćenje i sanitarnih čvorova(muški i ženski na svakom katu), male kuhinje na svakom katu i 2 mala balkona (na svakom katu), balkone samo treba pomesti,prebrisati i sprazniti pepeljare. Čišćenje uredskih prostorija obuhvaća: brisanje stolova i namještaja, usisavanje, brisanje podova, pražnjenje koševa za smeće. Dodatno po potrebi Radi se o dva prostora od kvadrata na istoj adresi (budmanijeva 5), 3 i 4 kat. Unaprijed zahvaljujem, Lp, Tea Beronić

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 200

Vecina povrsina je prirodni parket, kupatila plocice. Par povrsina su uljano ili vosak drvo, ostalo klasika iveral. Od ostalog namjestaja trosjed koza, ostalo platnom pokrivene stolice (kuhinja, sobe). Ima par soba s visokim stropom. Ima 10-15 m2 zidne povrsine cigle koja je nezgodna za cistiti, treba skinuti prasinu s nje. Lokacija je Donje Podotocje.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 65

U stanu nitko nije bio 2 godine i treba ga kompletno ocistiti. Prašina,kamenac sa kade i pločica,tj.opcenito sanitarni cvor i kuhinju kompletno dovesti u red. Ako postoji mogucnost kemijskog ciscenja namjestaja unutar stana trebalo bi i jednu veliku kutnu garnituru oprati. I stan ce isto tako biti ofarban pa mozda tu i tamo koja kap farbe (inzistirat cu da zastite namjestaj i podove ali uvijek im malo pobjegne). Isto tako naravno oprati podove i prozore. Hvala.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 100

Radi se o stanu, novom, odlično odrzavanom. Sastoji se od hodnika, kuhinje i dnevnog boravka, dvije vece sobe i jedne male sobice, dvije kupaone i jednog toaleta. Čiscenje bi obuhvaćalo redovno održavanje (usisavanje, pranje podova, brisanje prašine, čišćenje sanitarija), eventualna dodatna čišćenja po dogovoru.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 110

Postovani, na odrzavanju sam trudnoce i hitno mi treba kvalitetna usluga ciscenja kuce posebno jer imam malo dijete. Trazim nekog jako pedantnog i urednog jer sam i sama perfekcionista tako da ne zelim osrednju uslugu.Kuca je uredna i cista, potrebno je samo takvom i odrzavati.Nadam se da cete me kontaktirati uistinu mi je potrebna pomoc. Unaprijed zahvaljujem i srdacan pozdrav.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 50

Poštovani, hitno bi trebali generalno zahtjevnije čišćenje dvosobnog stana u Zagrebu-Knežija.Stan nije dugo korišten i postavljane su nove pločice u kuhinji i kupaoni.Trebalo bi očistiti zidne i podne pločice u kuhinji i kupaoni ,sve druge podne površine , kadu, umivaonik, (wc je novi),vrata, prozore ,karniše, balkončić.Očistiti ormare (osim kuhinjskih-novi),stolove,stolice.Od kućanskih aparata samo štednjak s pećnicom (ostalo je novo) I čišćenje jednog malog dvosjeda te taburea. L.p.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
 • Površina prostora (u m2): 50

Na 6 lokacija po Zagrebu imamo samoposlužne praone rublja, treba ih 2 puta dnevno očistiti ( u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima). Čišćenje traje od 15-40 min po praoni ( zavisi o vremenskim uvietima i gužvi). Čiščenje se sastoji od brisanja poda (keramike), brisanje perilica (sve od inox), stola za slaganje robe, stolica, ispraznit kante ta smeće. Možete pogledati naše praone na www.q-laundy.hr S poštovanjem,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 36

Očistiti dobro za stanovanje poslije sitnih radova ( farbanje, postavljanje novog namještaja, stavljanje slika itd). Nema farbe po podovima nego je sve samo prašnjavo. 1soba, kuhinja sa dnevnim boravkom i kupaonica. Znači , 2,5 prozora ( samo stakla), unutrašnjost kuhinjskih elemenata,kupaonskog elementa, oko špareta i izvana ,podove i lagano prebrisati novi ormar u spavaćoj sobi.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 40

Garsonjera, boravak, kuhinja ,kupatilo, potrebno generealno očistiti. Ne treba prati suđe, ali treba prebrisati elemente i pločice. Dva prozora, vrata- plastična stolarija, venecijaneri na prozorima, regal za obrisati . U naravi treba svuda ocistiti prašinu i ocistiti pločice. Nema nekog velikog ribanja. Potrebno jos kemijski očistiti trosjed..Taođer u nastavku zanima me cijena dolaska jedamput mjesecno za održavanje. Hvala