Usluge

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 107
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebala bi ponudu za struganje stare oštećene boje sa zidova i stropova do zdrave podloge za 10,69 m2, izoliranje vodenih mrlja na zidovima i stropovima dvokratnim nanošenjem alkidne boje za 10,69 m2, kitanje i gletanje novo ostrugane podloge emulzionim kitom za 10,69 m2, i dvokratno bojenje zidova i stropova kuhinje i dnevnog boravka disperzivnom bojom za površinu od ,99 m2.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Rovinj (Rovigno)
Površina (u m2): 830
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, zanima nas cijena rada po m2 za postavku akustične izolacije u polivalentnom prostoru površine m2. Posjedujemo Elaborat akustičke obrade prostora u kojem je strop obložen Kanuf Cleaneo pločama 8/18R na potkonstrukciji udaljen 20 cm od podloge, u međuprostoru između stropa i knaufa postavlja se staklena vuna debljine 50 mm, ukupno m2. Zidovi se obrađuju STO Silentboard debljine 15mm na potkonstrukciji udaljenoj 10 cm od podloge s završnim slojevima TopBasic i TopFinish, u međuprostoru vezano uz zid postavlja se staklena vuna debljine 50 mm, ukupno m2. Visina zidova iznosi 6 m najviša točka stropa 8 m, za rad na visinama potrebne su podizne platforme. Površina m2 strop i m2 zidovi. Broj ureda: + 52 S poštovanjem.
Keramičarski radovi, Keramičari - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postavljanje keramičkih pločica na prostoru prijašnje tuš kade, na podu i zidu uz hidroizolaciju i uz popločavanje kupaonske niše. Kako kupatilo ima "nišu" gdje se nalazio dio prijašnje tuš kade, prostor "niše" je potrebno zapuniti YTONG-om i postaviti pločice ( cca dimenzije niše dužina 80, dubina 40, visina 60 cm), tako da je "niša" popločana u ravnini glavnog zida. ( slika postojećeg stanja u privitku, niša se nalazi desno na slici ) Nova tuš kada biti će dosta nižih dimenzija. Naglasak je na poštivanje termina izvođenja radova iz razloga što se moramo paralelno iskordinirati s vodoinstalaterom koji će prethodno izvršiti demontažu postojeće stare tuš kabine i nakon keramičarskih radova ugraditi novu tuš kadu. Unaprijed se zahvaljujemo! Srdačan pozdrav,
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Zagreb
Površina (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebao bi obložiti 2 zida u dvije sobe (jedan je cca 12 m2, a drugi 13 m2) koja su vanjska od zgrade pa probija hladnoća. Po mogućnosti da se stavi između knaufa i zida zaštita (vuna, stiropor ili neki pogodan materijal) ali da se dobro zalijepi da se s vremenom ne lovi buđa obzirom na razliku toplo-hladno jer inaće počne smrditi. Knauf poslije ne treba farbati.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
ODMAH SLJEDEĆI KORAK NAKON IZRADE SPIUŠTENOG STROPA BOJANJE TOG KUPAONSKOG STROPA + 5 DRUGIH MJESTA U STANU • Sve boje (bijela, siva itd.) imam ja... ostalo mi je nakon krečenja. • Nemam valjke i četke (alat). • Potrebno je prefarbati tih 2.55m2 stropa u kupatilu u bijelo. • Na 5 drugih mjesta u stanu majstori (električar, stolar) su prilikom rada (najčešće rukom) uprljali zid. Tih 5 mjesta trebalo bi lijepo ofarbati bojom (točnu boju zida imam) tako da se te packe više ne vide. • Ne bih htio zbog tih laganih mrlja veličine 5x2centimetra krečiti cijele zidove jer su upravo svježe obojani.
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
• Točno na datum 23.10., 24.10. ili 25.10. (ovisno koji vama odgovara) treba mi majstor koji može spustiti strop kupatila za 15 milimetara. • Razlog je zato što će na dio stropa (pola kupatila) keramičar zalijepiti pločice, pa sad treba ostatak stropa spustiti da ne ostane "zub" nego da sve bude u nivou. • Strop je betonski. • Stan je novogradnja, strop je već ravan, ispravan i suh [slika u privitku] - samo ga treba spustiti 15mm pomoću knaufa ili koju god metodu Vi smatrate ispravnom. • Kupatilo je malo - površina stropa koju treba spustiti je 1.5m x 1.7m = 2.55m2 • Iz kupatila su maknute APSOLUTNO SVE stvari (šolja, bojler, vrata, ormarići itd.) tako da imate skroz jednostavan pristup: ne morate se "izvijati" na ljestvama ili biti pažljivi da nešto ne razbijete. • Knauf i ostali materijal nemam, sve vi riješite. ODMAH SLJEDEĆI KORAK, UKOLIKO SE TIME BAVITE: BOJANJE TOG KUPAONSKOG STROPA + 5 DRUGIH MJESTA U STANU • Sve boje (bijela, siva itd.) imam ja... ostalo mi je nakon krečenja. • Nemam valjke i četke (alat). • Potrebno je prefarbati tih 2.55m2 stropa u kupatilu u bijelo. • Na 5 drugih mjesta u stanu majstori (električar, stolar) su prilikom rada (najčešće rukom) uprljali zid. Tih 5 mjesta trebalo bi lijepo ofarbati bojom (točnu boju zida imam) tako da se te packe više ne vide. • Ne bih htio zbog tih laganih mrlja veličine 5x2centimetra krečiti cijele zidove jer su upravo svježe obojani.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Samobor
Samobor
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Samo bih osvježila farbu na zidovima u kući i to sa vodootpornom bojom i pofarbala radijatore u bijelo. Površina kuće je m2. Ima puno namještaja tako da će sve trebati zaštititi i pomaknuti od zidova. Imam velike francuske prozore koje bi trebalo obojati i radijatore. Želim precizno i kvalitetno odrađeno.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Zagreb
Površina (u m2): 290
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Oblaganje zidova kanuf pločama u stanu površine 65m2, medjutim površina zidova za oblaganje m2. Zidove bih trebalo ili skidati staru žbuku pa ponovo žbukati i gletati (jer je stari zid i plašimo se da će se runiti, a sada radimo sve druge radove pa da to ne pada za 5-10 god) ili oblagati kanuf pločama. Izabrali smo to raditi sa kanuf pločama.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Sinj
Sinj
Površina (u m2): 13
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Na tri lođe ukupne površine 13,1 m2 treba skinuti dva sloja pločica (uz odvoz na deponij), napraviti estrih i postaviti nove pločice. Lođe su sastavni dio stana (u Splitu) na 3. katu s dva lifta, pristup autom-kombijem-kamionom do pločnika ispred zgrade. U slučaju dogovora, ako su pločice dostupne, može se odmah raditi.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 144
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o stanu ukupne površine 48m2. Potrebna je adaptacija u vidu farbanja zidova u dnevnom boravku, hodniku i kupaoni, zatim skidanja tapeta, sanjiranja zidova i farbanja istih u kuhinji, ostavi i spavaćoj sobi. Također, potrebno je farbanje unutarnje stolarije (ukupno 5 vrata). Do Vašeg odgovora, srdačan pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu