Usluge

Primjeri upita

Zagreb
Ukupna površina objekta: 350
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Gradnja obiteljske kuće po projektu površine m2 na 3 etaže od temelja do krova(ravni krov). Kako ćemo kuću raditi po etapama za početak nam je potrebna ponuda za grube radove gradnje kompletne kuće. Ako je moguće da ponuđač može da odradi i ostale unutarnje radove (struja,voda,odvodi , centralno....).
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Mokošica
Ukupna površina objekta: 574
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kuća je maksimalno otvorena staklenim stijenama i terasama sa staklenom ogradom prema moru. Podrum: m2 wellnes: sauna,zatvoreni bazen iz tog suterenskog dijela staklenim stijenama,koje se mogu skroz otvoriti,izlazi se na vanjsku tarasu i otvoreni bazen Prizemlje:m2 dnevni boravak,blagovaonica kuhinja i spavaća soba sa kupaonicom Prvi kat: m2 ima 4 spavaće sobe sa 4 kupaonice.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trebalo bi dograditi objekt od 60 kvadrata koji je spojen na gornji dio kuće. Zidaju se temelji i armirana betonska ploča u prostoru dvorišta,između garaže i pomoćnog objekta. Zidaju se nosivi zidovi i vertikalni i horizontalni serklaži u visini garaže. Zida se gornja armirana betonska ploča,preko novoizgrađenog dijela i spaja se sa dekom garaže. Zidaju se zidovi se otvor u gornji dio postojeće kuće u kojoj se zatvara postojeće stepenište i zidaju nove stepenice. Zida se završna deka. Na novoizgrađenom dijelu montira se krovište i pokriva,a na postojećoj kući se mijenjaju salonit ploče za crijep ili lim uz pripremu krovišta.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim Vas za dostavu ponuda za adaptaciju stana od 69 m2 u Rijeci na 4 katu (zgrada ima lift). Potrebno je skidanje starih pločica iz kupaone i kuhinje. Rušenje dijela zida koji djeli kuhinju i dnevni boravak. Odvoz šute i svog drugog otpada na građevinski cjelokupne vodoinstalacije u kuhinji i kupaoni. Žbukanje šliceva nakon rušenja dijela zida. Ugradnja novog razvodnog ormara sa automatskim osiguračima. Priprema podloga za postavu keramike. Postava keramike u kupaoni, kuhinji i radovi , obavezno struganje stare farbe na svim zidovima i gletanje, u cijelom stanu. Za dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte. Unaprijed se zahvaljujem.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
-Rušenje postojećeg krova, te gradnja novog sa kompletnom konstrukcijom, te dodatnih 60cm visine na krajevima i dvije krovne kućice -Montaža kompletne stolarije i staklene ograde na prednje balkone (dva manja) -Uređje vanjske fasade -Zatvaranje unutarnjeg stepeništa te izgradnja vanjskog -Ugradnja osnovnih odvoda i dovoda vodoinstalacija (ili adaptacija postojećih koji su već gore) Znači ovo bi bio prvi korak, zamjena krova i kompletiranje svih vanjskih radova. Radovi mogu krenuti od 1.10. U privitku šaljem dokumente projekta
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Sesvete
Ukupna površina objekta: 34
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o pomoćnoj građevini pored kuće. To je garaža i spremište ogrjeva (drvarnica). Projekt u prilogu. Lokacija Šašinovec, Sesvete. Drvarnica treba biti bez vanjskog zida koji je drveni i radit će se naknadno. Garažu bi trebalo ožbukati unutra i izvana bez toplinske izolacije, te ugraditi prozore i vrata. Na gornju deku trebalo bi staviti hidroizolaciju.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
1. Skidanje postojećeg XPS-a sa stropa na mjestu postave potporne konstrukcije. Predviđeno uklanjanje XPS-a - na 3 pozicije - širine 50 cm i dužine cm. Zbrinjavanje na gradsku deponiju. Obračun po m2. 2. Uklanjanje ostataka ljepila i ravnanje površine (moguća mjesta spojeva oplatnih ploča) mehaničkim uklanjanjem. Obračun po m2 zida. 3. Dobava i postava građevinskih podupirača tip kao PERI PEP ergo B-, L=-cm, max nosivosti 30kN. Nakon postave podupirača i profila potrebno je podupirače fiksirati za betonski pod sa vijcima i udarnim tiplama minimalno 2x M8. U cijeni je sav rad i potrošni materijal za ugradnju. Obračun po kom. 4. Dobava i postava HEA profila dužine 2m. Profili se postavljaju na 2 građevinska podupirača na osnom razmaku od cm, 40 cm od rubova profila. Podupirače je porebno zavariti na licu mjesta za HEA profile nakon montaže da se spriječi pomicanje između elemenata. Nakon montaže profila na podupirače, pod strop, potrebno je osigurati da profil se ne može pomaknuti na stropu, bušenjem i postavljanjem anker šipki f 10 dubine 10 cm i varenje za profil (po dva sa svake strane). Ukoliko HEA profil ne naliježe dobro na stropnu plohu (zbog neravnosti betona) predvidjeti ugradnju čeličnih kajli od flaha da se ostvari što veća zona podupiranja ab ploče. Profile je potrebno zaštiti od hrđe sa dva sloja antikorozivnog premaza. U cijeni je sav rad i potrošni materijal za čun po kom. 5. Postava XPS izolacije debljine 5 cm na mjestima gdje je uklonjena, sve do zaštitnog pregradnog čun po m2 izolirane površine. 6. Izrada pregradnog zida oko podupirača za zatvaranje građevinskih podupirača u zatvorenu kutiju. Vanjske dimenzije zidane kutije x x 26cm. Zid izraditi od blokova Ytong 62,5x20cm, debljine 5 cm od ab poda do ab stropne ploče. Visina prostorije oko 2,5m. Jedna kutija je površine 8,5m2. Obračun po m2 izvedenog zida. 7. Popravak oštećenja pukotina u pregranim zidovima po stanu D2. Širina pukotina od 3-5mm. Predvidjeti proširenje pukotina, krpanje, brušenje, gletanje. Prema potrebi predvidjeti i gletanje sa mrežicom. Obračun po m pokrpane pukotine. 8. Bojenje unutrašnjih površina zidova sa poludisperzivnim bojama. Rad obuhvaća: čišćenje podloge od prašine i nečistoća; brušenje i gipsanje i popravak manjih oštećenja. Bojanje u tonu po izboru naručitelja. Bojenje izvesti vlaknastim valjkom. U jediničnu cijenu je uključen kompletan rad i materijal s potrebnom radnom skelom. Obračun po m2 zida. 9. Razni sitni nepredviđeni radovi demontaža, rušenja i štemanja. Rad po satu evidentiran u građevinskom dnevniku i ovjeren od strane stručnog nadzora. Najviše do 10% iznosa radova. -nepredviđeni rad
Ivanić Grad
Ukupna površina objekta: 350
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trenutno sam u potrazi za potencijalnim izvodacima za gradnju obiteljske kuce u Ivanic-Gradu. Zanima me ROH-BAU bez iskopa jer iskop vec imam dogovoren. Zanimaju me ponude za sami rad ali i ponude za rad + materijal. Volio bi krenuti s gradnjom cim prije al najvaznije da se zavrsi prije zime ove godine.
Vrgorac
Ukupna površina objekta: 150
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Dan, prijavljujemo se na mjeru 6.2.1, postojeći objekt m2 bi srušili i u istim gabaritima bi napravili kuću za odmor - m2 kuća + 32m2 garaža. Vlasništvo je riješeno, građevinska se čeka. Potrebna nam je okvirna ponuda po kvadratu- ključ u ruke za rušenje i gradnju novog objekta. Novi objekt je prizemnica - 2spavaće sobe sa 2wc-a (sa tuš kabinama), jedan wc (samo skoljka i lavabo), dnevni boravak, kuhinja.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Izgradnja stambenog prostora na prvom katu kuće, potrebo napraviti apartman u postojecem prostoru, Otprilike 45m2, treba razvuci struju, u sobu postaviti parkete i plocice ( pola parketa, pola plocica). Napraviti komin u konobi. Nikice Gundica, 39, Posedarje. Ukoliko imate mogucnost, potrebni su ovi radovi: Izvlačenje terase, ozbukati, napraviti skale,trotoar staviti oko kuce, uzidati prostoriju pored njega.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu