Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 55
Usisavanje i brisanje prašine u cijelom stanu (nema figurica, poprilično ravne površine), čišćenje nekoliko kuhinjskih elemenata i elemenata u dnevnom boravku (npr. brisanje staklenog stola, kuhinjskog stola, sudoper), čišćenje kupaone (ormarići, omivaonik, kada, wc), peglanje košulja (10ak odjevnih predmeta). Molim informaciju o cijeni s uključenim peglanjem i bez peglanja.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
Površina prostora (u m2): 100
Potrebno bi bilo čišćenje 2 puta tjedno, poslovnog prostora oko m2 (čekaonica, prijemni ured, hodnik, sanitarni čvor i ). Potrebno pomesti prosorije, obrisati malo prašinu u ordinaciji i eventualno čekaonici (u prijemnom uredu naša sestra sama napravi taj dio posla), oprati podove, oprati sanitarni čvor (jedan za pacijente i jedan za osoblje). U čekaonici imamo tepih koji bi bilo dobro jednom tjedno usisati (čekaonica je mala i imamo svoj usisavač stoga nije potrebno donositi od servisa).
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 98
To je stan u kojem živim s obitelji, ali mi je u istom prostoru i ured. Potrebno je dva puta mjesečno pobrisati prašinu sa svih elemenata, usisati i oprati pod te oprati dvije kupaonice. Potreban mi je R1 i tražim uslugu na duže vrijeme. Prema potrebi bit će potrebno oprati prozore, prozorske klupčice i kuhinjske elemente.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 196
Poštovani, Trebamo 2 puta tjedno čišćenje Za sada čistimo jednom tjedno cca 3-4 sata dok se prebrišu svi stolovi kojih ima 16 komada raspoređenih u 4 uredske sobe (soba br. 1,2,3,5), kuhinja i 2 wc (jedan manji samo školjka i umivaonik, a drugi sa umivaonikom, školjkom i pisoarom), te jedna zajednička prostorija (soba br.4) u kojoj su 2 kauča i caffe stolić i koja se najmanje koristi. Također imamo balkone koji koriste nekoliko pušača i koji treba pomesti i pobrisati (zna biti malo golubljeg izmeta jer stalno prelijeću iznad). Podovi u sobama su u parketu, dok su hodnik, kuhinja, wc i balkoni u pločicama Dakle treba usisati i prebrisati podove, izbaciti smeće kojeg za sada ima jedna vreća od 60-70 litara s obzirom da mi praznimo svaki drugi dan male vrečice smeća iz kuhinje. U uredu preko tjedna ima max 10 ljudi no ako sve popunimo biti će max 14, ali to neće biti vjerovatno još ove godine.... Moja zamisao je bila u toku tjedna jednu večer npr. utorak ili srijeda iza 17 ili 18 h pri kraju radnog vremena da se počiste Wc-i, kuhinja, isprazni smeće i prebrišu podovi s obzirom da je sve više kišnih dana pa se dosta zaprljaju podovi za što treba cca 2 sata, dok subota ili nedjelja mogu biti za detaljnije/kompletno čišćenje ureda koje traje max 4 sata. Što se staklenih površina tiče, možemo dogovoriti svakih par mjeseci čišćenje prozora ili jednom mjesečno da se očiste prozori u 1-2 sobe, no to se u hodu možemo dogovarati. Osoba koja dolazi čistiti dobiva ključ/privjesak za elektronsku bravu koja bilježi svaki ulazak u prostor te može ući u bilo koje doba ali također mora biti upozorena da je cijeli prostor pod video nadzorom i da se bilježi svaki ulazak kao i snimanje pokreta u svim prostorijama Za sve detalje možete me kontaktirati, pogledati slike na https://-int.hr/galerija/ Kristina
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal
Površina prostora (u m2): 40
Jedno startno Ciscenje profesionalne kuhinje koja je u odlicnom stanju i skoro nekoristena i obavezno dezinfekcija ekoloskim preparatom ili octom. Ocekujemo bazicno lagano pranje (kuhinja je dosita cista) svih povrsina vanjskih i unutarnjih i prebrisavanja dezificijensom . Mogucnost daljnjeg angazmana za cijeli prostor od m2 ako cijena bude prihvatljiva i budemo zadovoljni
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 100
Potrebno generalno ciscenje dvoetaznog stana u kuci (jedna etaza je potkrovlje: soba, kupaona i predsoblje s policom za knjige + ormar, 4 krovna prozora) nakon građevinskih radova (postavljanje Knaufa na stropu). Doljnja etaza je veliki dnevni boravak s kuhinjom, 2 veca prozora i 1 manji i mala kupaonica. Tus-kada, umivaonik i wc u maloj, velika kada, wc, bide i dvostruki umivaonik u vecoj. Potrebno usisati, oprati prozore, podove, 2 veca tepiha, oprati kupaonice i sanitarije, obrisati prasinu i radne plohe u kuhinji izvana + ploca za kuhanje, i obrisati stepenice do stana i unutar stana. Nema puno prasine jer se radi o cistim poslovima, a stan je odrzavan, tako da je u stvari potrebno normalno generalno ciscenje, jer se uz posao i bebu sad necemo uspjeti organizirati za ciscenje (privremeno smo iselili iz svih prostorija i sve stvari su sklonjene pa je jos i lakse ocistiti). Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 70
stan se nalazi na 1. katu obiteljske kuće na Žitnjaku. Potrebno je detaljno usisavanje i brisanje podova, pranje prozora te brisanje prašine u kuhinjskim elementima i ormarima. Predviđeno vrijeme za čišćenje je cca 5-6 sati, a sredstva za čišćenje su već kupljena. Potrebno ponijeti vlastiti usisavač i perač podova. Dostupno parkirno mjesto u dvorištu kuće.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 65
Stan je renoviran prije 5 god, ima novu kupaonicu, kuhinju , kombinaciju starog i novog namještaja, ali je zapušten. Posebno je zapuštena kupaonica, pećnica , hladnjak i prozori! Treba očistiti odvod (sifon na dnu kupaonice) ! Kuhinju očistiti temeljito , a ormare i namještaj samo izvana! Stan je u centru Zagreba. Molim napišite da li treba osigurati sredstva za čišćenje i sl.?
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
Površina prostora (u m2): 175
Poštovani,zanima nas cijena vaše usluge jednokratnog čišćenja poda i radi se o novom prostoru od m3 koji nije bio u se nalazi na Borovju,ulica Dane Duića 3,5 i da bi ga stavili u funkciju potrebno je ošistiti pod i prozore. Stoga Vas molimo da nam pošaljete ponudu na mail @.Lijepi pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 60
Potrebno ciscenje stana od 60m2. Ocekuje se detaljno usisavanje i pranje podova u cijelom stanu, brisanje prasine i vanjskih obloga u cijelom stanu te ciscenje sanitarnih uredjaja u kupaonici. Kako imamo malu bebu zbog njenog ritma dnevnih aktivnosti mozemo osigurati max 2h ciscenja po dolasku. Iz tog razloga pri svakom dolasku čistača dogovorili bi se unaprijed ukoliko je potrebno neke dijelove stana detaljnije proci a neke izostaviti kako bi čišćenje bilo završeno u roku od 2h.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu