Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan ima 3 spavace sobe,dnevni boravak,kuhinju sa blagavaonom,kupaonu,wc i terasu. Pri ulasku u stan je malo predsoblje,lijevo se ulazi u djecju sobu(jedno dijete ,decko 17 godina) duzine 2.8m sa 3m. Ravno se ulazi u drugu dječju sobu(2 djece-djevojcice, 14 i 9 godina) duzine 2.55 sa 4,70. Desno niz hodnik soba duzine 2.55m sa 4.10m. Na kraju hodnika lijevo je dnevni boravak duzine 4.10m sa 3.70m u produzetku je lodja i vrt,desno kuhinja sa blagavaonom duzine 1.85 sa 5.80m. Srusiti zid izmedju kuhinje i dnevnog boravka,postaviti otok,kuhinju bi htjela u bez boji visoki sjaj sa odgovarajuvom radnom plohom i plocicama na zidu. Za blagavaonicu trebam odgovarajuci stol sa stolicama. Dnevni boravak bi zeljela u nekoj bez i smedjoj cokoladnoj boji. U kupaoni bi na mjesto wc skoljke stavilu tus kabinu a na mjesto kade na istom zidu wc skoljka. Nasuprot wc skoljke perilica rublja. U uski dugacki hodnik bi zeljela staviti dugacku usku komodu. U stanu nema puno svijetlosti pa bi zidove obojila u bijelo. Obitelj cine 5 clanova,treba nam maksimalna iskoristenog prostora ,jer stan nema nikakvu ostavu ni skladisni prostor. Takodjer bi zeljela lijepo urediti djecije sobe,da budu prije svega funkcionalne. Unapried zahvaljujem! Lp, Palic
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 150
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Djelomični ostatci vanjskih zidova u visini do 1 m. Konzervatori kažu da se tu treba raditi rekonstrukcija objekta,da nema rušenja postojećih. Želio bih svakako uz prizemlje napraviti kat i ako može visoko potkrovlje. U prizemlju bi bila kuhinja s blagovaonicom, stepenice, wc, prostor za rekreaciju, mini praonica za rublje i ostava. Na katu i potkrovlju sobe, svaka s WCom. Dimenzije 13 X 11 m s tim da bi lice kuće / 13m/okrenuto prema moru trebalo imati što više otvora, ostale strane koliko treba. Ulaz i unutrašnje stepenice na jugozapadnoj strani ili pri uglu na jugoistočnoj strani. Objekat se nalazi u staroj gradskoj jezgri Cavtata, čest. zg. , .
Energetski certifikat, Energetski certifikat
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta (m2): 72
Zašto vam treba energetski certifikat?: Prodaja, iznajmljivanje ili drugo
Okvirni rok: po dogovoru
Kuca je građena 80ih godina i iznajmiti ce se podstanarima. Stolarija je jos uvijek orginalna i tavanski prostor je djelomicno nedovrsen tj. bez ikakve toplinske izolacije. Stoga je i laiku jasno da se radi o najnizoj energetskoj klasi i certifikat mi je zapravo potreban samo zbog ispunjavanja zakonske obaveze. Molim ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 90
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postojeća obiteljska kuća sa prizemljem i katom tlocrta 10×9 m iz pocetka 80-ih godina. Namjera je izgraditi visoko potkrovlje,sa terasom naprijed a od prostorija, dnevni boravak, kuhinja, dvije sobe, manji hodnik, kupatilo i WC. U projektu bi trebalo napraviti i zajedničko stubište, na mjestu gdje su sad otvorene skale do kata. Na krovu sad nema betonske ploče nego drvene grede i crijep. Hvala.
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 190
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam projekt novogradnje, objekat na uzvisini, ravna uzvisina, panoramski pogled, traži se više četvrtasti model, ravni krov, djelomično podrum ili garaža u podrumu zbog konfiguracije terena. Grijanje na kruta goriva, dodatno kamin u kući. Katastarska čestica br: , općina Klenovnik Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 91
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan novogradnja stambene povrsine 90,5m2, cetvorosoban stan. Tri spavace sobe (12m2, 10m2 i 9,5m2) kupaona 6,5m2 i wc 2,2m2. 40m2 kuhinja, blagavaona i dnevna soba povezane u jednu cjelinu. Stan se nalazi u naselju Vile MJM, Gornji Stenjevec, Zagreb. U stanu je postavljena sanitarija u wcu i kupaoni, te je potrebno postaviti kuhinju s aparatima i ostali namjestaj. Trazimo prijedlog internog uredenja. Zelja je urediti ga moderno i minimalisticki, ali i drugi prijedlozi mogu biti interesantni.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća je lijevom stranom vezana za drugu, a stražnji dio je na granici s drugim zemljištem tako da nema mogućnosti postaviti otvore. Želio bih dobiti oko kvadrata korisnog prostora,naravno terase ne ulaze u tu kvadraturu. Razmišljao sam o velikom dnevnom boravku spojenom s kuhinjom i blagovaonom. Potrebna je ostava, kupatilo i tri sobe. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna je renovacija gornjeg kata obiteljske kuće, konkretno, rušenje nekih zidova, potpuna renovacija kupaonice i također potkrovlja kojeg je potrebno kompletno renovirati. Također potrebno je napraviti poseban vanjski ulaz u gornji kat. Želja mi je moderan open space što se tiče kuhinjskog i blagavaonskog dijela, te funkcionalan dnevni boravak. Također želja mi je da spavaći dio bude fizički odvojen, odnosno potkrovlje sam zamislila kao spavaći dio, 3 spavaće sobe te glavna sa kupaonicom koja se kompletno treba izgraditi u tom potkrovlju te isto tako dovesti instalacije u istu. Otvorena sam za sve ideje te isto tako želim da se moje uvaže. Bitno mi je da mi netko napravi prostorni plan te me zanima cijena istog.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, sagrađena je kuća i ima uredne papire. Kuća je prizemlje + potkrovlje. Ja bih krug oko kuće stavila, nadstrešnicu od drvenih greda. Ništa betonirano. Znači cijeli krug kuće. Jedna strana kuće bi bila zatvorena (drvo i staklo) gdje bi bila prostorija za saunu i jacuzzi. A pored kuće mi je plan, bazen. Molim ponudu za projekt. Hvala
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, to je stara obiteljska kuća prizemlje konoba i kupatilo, 1.kat kuhinja i blagavaona ,dnevni boravak i terasa iz koje se ide iz kuhinje 2. kat dvije sobe 3. kat tavan s dvije sobe svaki kat dijele stepenice na sredini kuće. Mi bi sve srusili i napravili novi raspored da su stepenice sas trane ne po sredini kuće.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu