Usluge

Primjeri upita

Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Komarnici, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 16
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, dimenzije vanjskih prozora, klizne stijene, vanjskih vrata te krovnih prozora prema specifikaciji iz priloga. Prozori i klizna stijena PVC, bijele boje, profili od 75-80mm, min. 5 komora, izo stakla 4+16argon+4, ROLETNE alu lamele bijele boje s pripadajućim kutijama, molim iskazati cijenu za komarnike dodatno za pomične prozore i stijenu jer to je opcionalno. 2 Krovna prozora alu/drvo ili pvc sa sjenilima i komarnicima. Za sva dodatna pitanja na raspolaganju sam na mail ili broj telefona. Srdačan pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija
Klanjec
Sjenila: Bez sjenila
Broj prozora: 17
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za prozore dimenzija: 80x -3 kom 60x 1 kom ,x dvokrilni 1 kom x dvokrilni 4 kom x dvokrilni 1 kom 80x 1 kom x dvokrilni 3 kom x dvokrilni 1 kom x60 dvokrilni 1 kom x60 dvokrilni 2 kom Stolarija treba biti bijele boje,ugradbene dubine min 80 mm,klasa profila min B,ojačanje profila min .1,5 m ,toplotna provodnost prozora min .0,8w/m , 3 stakla od toga neki prozori trebaju imati jedno zamučeno staklo ,low e ,kvalitetan okov . U kući nitko ne živi i u procesu je renoviranja. Nalazi se u selu Miljana. Lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora
Broj prozora: 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno mi je skidanje starih te postavljanja novih prozora s roletama. Imam 3 prozora u stambenom prostoru u Španskom (Zagreb) dimenzija: dva prozora širina cm, visina cm (ispod prozora "fiksni prozor", staklo širine cm, visine 60cm); jedan prozor širine cm, visine cm (ispod prozora "fiksni prozor",staklo širine cm, visine 60cm). Molio bih Vas izradu par ponuda s uključenim roletama te mogućnost laminiranog stakla ili model s boljom zvučnom i izo izolacijom. Hvala!
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, dimenzija balkonskih vrata je x cm. Sama vrata su cm, a kutija za rolete je 30 cm. Vrata su dvokrilna, ali krila nisu simetrična, već je jedno krilo 80 cm, a drugo 40 cm širine. Rolete smo mislili aluminijske. Molimo Vašu ponudu te rok isporuke. Unaprijed hvala,
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Vanjske žaluzine
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora
Broj prozora: 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, planiram zatvaranje lođe i promjenu stijene na drugoj lođi - 1 prozor, 1 vrata i 1 staklena stjena. U prilogu Vam dostavljam nevješto nacrtane skice, ali s mjerama i potrebnim prozorima i vratima. To su dvije lođe. Jednu zatvaramo s dva prozora, a potrebno je i zatvoriti - zidati lođu, koja je betonska s otvorima po dužini. Drugo - mjenjamo cijelu stijenu koja je sad drvena, treba je zidati i postaviti vrata i prozore - nova stjena. Boja prozora bila bi bijela, a vrijeme kad nam je to potrebno je kraj kolovoza ili početak rujna. Očekujem Vašu ponudu.
Adaptacija kupaonice, Preuređenje kupaonice - Zagreb
Zagreb
Površina poda kupaonice (u m2): 4
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Montaža nove sanitarne opreme, Radovi na elektroinstalaciji, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Izvođenje vodoinstalaterskih radova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebna nam je potpuna renovacija kupaonice, znači potrebno skidanje svih pločica i svih sanitarija (wc,kada,lavabo) te postavljanje novih pločica (zidnih i podnih) i novih sanitarija te novog ("lojtrastog") radijatora ako je to u domeni izvršitelja radova. S radovima bih započela kroz dva, tri tjedna. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Adaptacija kupaonice, Adaptacija kupaonice - Zagreb
Zagreb
Površina poda kupaonice (u m2): 8
Planirani radovi: Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Izvođenje vodoinstalaterskih radova
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Radi se o dvije kupaonice površina 4, 2 mu kojima je potrebno je skinuti stare pločice i staviti nove. Što se tiče sanitarija jedino što bi se na mjestu sadašnjeg tuša smanjilo na niže sa 75 na 60 cm. Visina zidnih pločica bi bila u visini vrata 2,1 m. Dobava pločca bi bila moja. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav!
Građevinska stolarija - prozori, Građevinska stolarija - prozori
Zagreb
Sjenila: Bez sjenila
Broj prozora: 15
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za prozore dimenzija: -4x trokrilni prozor cm širina x cm visina -6x dvokrilni prozor cm širina x cm visina -2x jednokrilni prozor 54cm širina x 74cm visina -1x dvokrilni prozor cm širina x cm visina -1x dvokrilni cm širina x cm visina -1x vrata cm širina x cm visina. Lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, Drvena stolarija
Brinje
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora
Broj prozora: 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za prozore dimenzija: 1.Balkonska vrata i prozor 2x -ovo je otvor koji može biti i širi jer je nadvoj veliki, pa se slobodno širina može prilagoditi Visina: Širina: 2.Ulazna vrata u kuće iz hodnika/stepenica na katu. -znači ta vrata nisu direktno pod utjecajem vanjskih uvjeta -može se prilagoditi Visina: /Širina: 3.Prozor:Visina: /Širina: 4.Prozor 2x;Visina: 60/Širina: 60 5.Prozor 3x -može se prilagoditi širina kako bi dvokrilni prozor izgledao normalno Visina: /Širina: 6.Vrata: to su vrata koja odvajju kuću od zimskog vrta, dakle, nisu pod vanjskim utjecajem Visina: /Širina: 7.Vrata ulazna u kuću Dvokrilna ili dvodjelna (1/3 vrata je fiksna, a drugi dio su normalna vrata) Dimenzije standardne 8.2xkrovni prozor Sva stolarija drvena, troslojno dvokrilni, otklop, klupčice. Sve dimenzije su kako su postojeći otvori, ali za sve prozore mogu se napraviti proširenja osim prozora pod r.br.3 Molim vašu ponudu. Hvala i lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Zadar
Zadar
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Komarnici, Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora
Broj prozora: 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim Vas da mi pošaljete ponudu za demontažu i odvoz stare drvene i izradu i postavljanje nove PVC stolarije u stanu u Zadru, Vukovarska 6A (Bili brig): boja prozora i ulaznih vrata: bijela boja vanjskih roleta na prozorima: zelena boja vanjskih roleta na staklenoj stijeni: bijela staklo: 4-16-4 low-e+argon 1. 2x dvokrilni prozor cm(š)xcm(v)+mrežica za komarce (komarnik)+rolete zelene 2. 2x dvokrilni prozor cm(š)xcm(v) sa boljom zvučnom izolacijom+mrežica za komarce+rolete zelene 3. 2x jednokrilni prozor 80cm(š)x80cm(v)+mrežica za komarce - (bez roleta) 4. 1x rolete bijele boje cm(š)xcm(v) za postojeću već ugrađenu kliznu staklenu stijenu sa 4 krila dimenzija cm(š)x(v). Rolete bi bile u 2 komada tj. 2x(š xv) sa motorom za dizanje i spuštanje. 5. 1x ulazna vrata u stan cm(š)xcm(v) Molio bi posebno cijenu za svaki prozor s mrežicom za komarce i roletom, posebno za rolete na staklenoj stjenci sa motorom za dizanje i spuštanje i posebno cijenu za ulazna vrata sa sigurnijom bravom. Otvore bi trebalo izmjeriti na licu mjesta u stanu da bi se dobile precizne mjere, odredila strana za otvaranje (L ili D), mjesto za motor za dizanje roleta na staklenoj stjenci, unutarnja ili vanjska kutija za rolete i dr. prije nego se pristupi izradi stolarije. Hvala Vam i lijepi pozdravi,


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu