Usluge

Primjeri upita

Zagreb
Površina stana (m2): 49
Planirani radovi: Vodoinstalacije, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
1. probijanje otvora za vrata kroz nosivi zid 70 cm sirine i montaža vrata. 2. premještanje dovodnih i odvodnih cijevi za sudoper i perilicu iz kuhinje u buducu kuhinju (isti zid samo s druge strane, možda 2 metra cijevi sve skupa). Skidanje knauf zida i izrada novog 2x3. Skidanje postojećeg laminata, postavljanje osb ploča radi ujednačavanja visine prostorija i postavljanje istog nazad (35 m2). 3. Postavljanje sobnih vrata, bojanje zidova i postavljanje namjestaja.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 50
Koje dijelove želite obojati: Stolariju, Drugo
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Na zapadnom dijelu Zagreba trebam lakiranje 50 m2 drvenarije, 80% je pod, ostalo je 5 vrata, 5 prozora i 2 balkonska vrata. Adaptiram stari stan i namještaj osim jednog praznog ormara je izvađen. Radovi mi trebaju odmah. Stan treba očistiti nakon radova, izvođač sam donosi i odnosi zaštitne trake i drugi zaštitni materijal. Opcionalno možete navesti i ponudu za sljedeće stavke: -zamjena dotrajalog ventilatora za provjetravanje u wcu -vraćanje i namještanje roleta koje su ispale s nosača Zainteresirani molim uploadajte ponudu.
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Rijeka
Rijeka
Površina stana (m2): 46
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Posjedujem stan od 46m2, koji je skoro prazan i potrebna je cijelokupna adaptacija,sadržaj je: 2 sobe (u jednoj mali krevet i ormar, a u drugoj bračni krevet i stol sa TV-om), kupaona (jedina u funkciji, ali sve je vrlo staro) i jedna prostorija u kojoj su bili dnevni i kuhinja skupa u kojoj je ostao jedino šank, sve ostalo je prazno.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Izgradnja pregradnog zida i jednog naboja iznad vrata na mjestu gdje je bio svjetlarnik. U privitku šaljem fotografiju na kojoj se može vidjeti tlocrt stana. Plavom bojom je označen planirani pregradni zid od knaufa. Visina stropa je cca cm. Zanima me cijena do farbanja zida i kad bi mogao biti eventualni početak radova. Hvala unaprijed!
Zagreb
Površina stana (m2): 33
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan bi trebalo adaptirati na slijedeći način: 1. postojeću stolariju koja je metalna urediti, zamijeniti rolete ili ukoliko je potrebno zamijeniti plastičnom. 2. Kupaonicu urediti na način da se postojeću kadu zamijeni tuš kabinom te zamijeniti školjku i slavine. 3. Urediti zidove 4. Nakon zamjene kade zamijeniti i keramiku u kupaonici i po potrebi u kuhinji. Ostale radove (po poterbi) dogovorili bi na licu mjesta.
Adaptacija stana, Preuređenje stana
Zagreb-Dubrava
Površina stana (m2): 47
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Renovacija st u Zg, 47m2, kompletno nova kupaonica i kuhinja (kuhinja će se preseliti u sadašnji boravak, dakle nema potrebnih instalacija), ima za porušiti jedan mali zid od knaufa i jedna vrata više neće biti u funkciji, dakle zazidti taj zid. Treba promjeniti kompletne podne obloge u stanu, i 2 prozora.
Fasade, Fasade
Malinska
Površina fasade (u m2): 300
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je sanirati pukotine, staviti mrežicu, te navući silikat. Manja zgrada 7 stavova, pola zgrade ima fasadu druga polovica nema, šaljem sliku zgrade na zahtjev. Potrebna skela, zgrada se nalazi u Malinskoj. Potrebna ponuda, plačanje isključivo nakon završetka posla, prije početka radova potpisujemo ugovor i definiramo cijenu.
Adaptacija stana, Preuređenje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 43
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna nam je adaptacija stana od 43 kvadrata. Mijenjali bi sve instalacije vode, struje i odvoda u stanu. U kupaonicu bi umijesto kade ugradili tuš kabinu, zidnu wc školjku sa ugradbenim vodokotlićem i kompletna zidna i podna keramika. U kuhinji podna keramika. U dnevni boravak spavaću sobu i hodnik stavili bi lamilni parket. Postojeću instalaciju od klime ugradili bi u zid. Potrebno je kompletno struganje i gletanje zidova i bojanje unutarnje stolarije (dvoja vrata i štokove), bojanje radijatora u drugu boju (grijanje je na toplanu)
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 48
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Rušenje jednog zida od 4 m građenog na pola cigle i postavljanje knaufa s pomakom za pola m. Postavljanje etažnog plinskog grijanja s kombi bojlerom i 4 radijatora + ljestve u kupaoni (trenutno grijanje na plinske peći, postoji plin u stanu). Skidanje pločica i postavljanje novih pločica u kupaoni na zidovima i na podu (pov 2,35 * 1,7 m tlocrt). Kuhinja: skidanje laminata s poda te postavljanje podnih pločica u kuhinji pov 3,7 * 2,10 m + isto u smočnici pov. 1.7 * 1.2 m. Dnevna soba 3,7*4,05 m, hodnik 4.3 * 1.4 m, spavaća soba 2.8 * 4.05 m: izvaditi stari parket iz sve tri prostorije, dovesti podove u istu visinu i postaviti brodski pod kojega posjedujemo. Cijeli stan treba špahtlom ostrugati do maltera jer ima puno slojeva boje, pogledati cijeli stan i okrečiti. Farbanje vanjske stolarije (3 prozora + 2 balkonska vrata). Postavljanje tuš kabine, WC školjke, slavina, umivaonika, kupaonskih ormarića u kupaoni. Promijeniti sve utičnice i utikače + provjera elektroinstalacija. Demontaža ulaznih vrata te postavljanje protuprovalnih ulaznih vrata.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 15
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam hitno soboslikara za krečenje kuhinje u centru Zagreba. Prostorija je oko 15m2 i radovi bi bili zahtjevniji jer treba prekriti površinu na jednom zidu koja je u boji vina. Također je zid lagano ispucan na par mjesta. Taj zid u boji vina bi htjela prefarbati u zlatnu boju i primijeniti tehniku zamagljenih linija - dakle, sve skupa trebam malo iskusnijeg soboslikara. Prilično mi je hitno jer mi je prethodni slikar naglo otkazao


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu