KONTAKT EUROPA d. o. o.

Zagreb
Elektroinstalacije
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
20+
Godina na tržištu
30+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018
5,0
43 ocjene

43 ocjene za tvrtku KONTAKT EUROPA d. o. o.

Ocjene

5,0
Karmenka B. T. , prije 3 godine

Ekspeditivnost, profesionalnost i kvalitetu usluge, na sva naša pitanja izvođač je strpljivo odgovarao i pomogao nam savjetima.

Hvala!

5,0
Vito Z. , prije 3 godine

Profesionalno i na vrijeme odrađeno, odnos prema poslu i urednost tokom obavljanja posla je na razini.

Hvala!

5,0
Vedrana M. , prije 3 godine

Gospodin je bio fleksibilan, brz oko dogovora, vrlo sam zadovoljna i sigurno bih ga opet angažirala.

Hvala!

5,0
Sanja Š. , prije 3 godine

Došao je svaki puta točno u minutu kad smo se dogovorili i potrudio se riješiti probleme na koje smo naišli.

Hvala!

5,0
Mirjana M. , prije 3 godine

Gospodinu Tomislavu iz Kontakt Europe d.o.o., velika hvala na poštivanju dogovorenog roka, na odlično i profesionalno obavljenom poslu, na urednosti. Sve što smo i kako smo dogovorili, tako je i bilo napravljeno. Od srca rado ću preporučiti Kontakt Europu svim prijateljima i znancima koji budu trebali usluge elektroinstalatera kao što ću ga ponovo angažirati kada bude potrebe. Takvi majstori i ljudi kao gosp. Tomislav zaista služe na čast svojoj struci.

Nema što poboljšati jer je sve bilo prema dogovoru, u roku, savršeno kvalitetno.

Hvala!

5,0
Tadej P. , prije 3 godine

Izvođač je posao obavio jako profesionalno te kvalitetno savjetovao u vezi daljnjih rješavanja problema s instalacijama pametnih prekidača. Majstor u svojoj struci!

Hvala!

5,0
Antonia B. , prije 3 godine

Odmah je reagirao, cijena je bila prihvatiljiva. Odradio je posao na vrijeme i zadržala sam njegov kontakt. Svakako ću ga ponovo angažirati.

Hvala!

5,0
Milka L. , prije 4 godine

Koristila sam usluge ovog električara i moram priznati da me ugodno iznenadio. Tomislav Ćosić je izvodio radove i to je obavio korektno, vrlo brzo, točno u dogovoreno vrijeme i uspješno. S obzirom da imam vrlo loše iskustvo s "majstorima", mogu reći da sam prvi put jako zadovoljna. Gospodina Ćosića ću kontaktirati kad god trebam električara.

Hvala!

4,7
Mauro B. , prije 4 godine

Izvođač je u najkraćem mogućem roku započeo s poslom, cijena je bila unaprijed dogovorena i nije bilo promjena. Izvođač je stručno i savjesno obavio sav potreban posao.

Hvala!

5,0
Tatjana I. , prije 4 godine

Gospodin nam je odradio fenomenalno i stručno sve zahtjeve, ali najbitnije od svega je da nam je bio na raspolaganju (čak i na godišnjem) za sve informacije, savjete i konzultacije dok i nije bio siguran da li ćemo ga angažirati. Takva profesionalnost i prvenstveno ljudskost je danas prava rijetkost.

Hvala!

Prikaži više

Usluge: Elektroinstalater, Električar, Električne instalacije u kući, Elektroinstalacije

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

demontaže: postojeće razvodne ploče (1), utičnica i prekidača, kao i postojeće nadžbukne instalacije, Razvodni ormar jake struje (dobava i montaža N/Ž dvoredni ormar 36M, dobava i montaža FID sklopke ETI 40/0,03/4P, dobava i montaža automatskih osigurača ETI B10A, B16A, U BORAVKU kuće izrada izvoda za rasvjetu(3),-brika i bušenje rupa(9)-izrada izvoda za monofazne utičnice(4),izvod antena (1)-net mreže(2), KUHINJA I SOBA -izvod za prekidač,net mrežu,antenu i utičnica2x,KUPAONA PRIZEMLJE -izvod za rasvjetu, nadsvjetlo i 2 utičnice, hodnik prizemlje-utičnica i telefon, hodnik kat 2 utičnice. SOBA1-izvod utičnica, net 2x i antena, SOBA 2-utičnica,net i antena, KUPAONA KAT,-nadsvjetlo i utičnice2x, KOTLOVNICA- IZVOD ZA KOTAO,BOJLER I TERMOSTAT, RAZVODNI ORMAR SLABE STRUJE(dobava i montažaN/Ž ormara36M,izvoda za napajanje,dolaznu tel. liniju u ormarićui antene do tavana. P.S. RADI SE O STAROJ KUĆI KOJA SE RENOVIRA I IMA STARU POSTOJEĆU RASVJETU NABROJANO TREBA UGRADITI U POSTOJEČU STRUKTURU GRADILIŠTE OKOLICA JASTREBARSKOG KOD ZAGREBA.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Potrebna nam je zamjena cca 30-tak rasvjetnih tijela u prodavaonici adidas shop Supernova Zadar. Nova rasvjetna tijela su u prodavaonici. S obzirom na visinu stropa prodavaonice, potrebne su veće ljestve za izvođenje radova. Radovi se izvode isključivo ujutro prije otvaranja prodavaonica za posjetiitelje, u periodu od 07.00-09.00h. Molimo Vas ponudu za izvođenje radova. Lp, Ante Brala sport d.o.o.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Opseg posla uključuje: - montiranje 12 lustera (sobe, hodnik, kupaonice, dnevni boravak i kuhinja) - spajanje na struju 2 ogledala - spajanje na struju štednjaka - izvedba jedne dodatne utičnice u kuhinji (s druge strane zida su štekeri) - pomak žarulje cca 1 m u blagovaoni i cca 1 m u dnevnom boravku (postaviti iznad stola) - spajanje svjetiljke u kuhinji na zaseban šteker (već postoji)

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

poštovani, interesira me okvirna cijena za adaptaciju starih elektroinstalacija u stanu od 52 m2, hodnik razvodna kutija utičnica+ prekidač+ svjetlo, 2 sobe ukupno 4 utičnice + 2 prekidači+ 2 svjetlo, kuhinja prekidač + 3 utičnice + svjetlo, kupaonica utičnica + prekidač+ svjetlo, wc prekidač + svjetlo nadam se da sam dobro opisala :-) s poštovanjem,

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina): 15 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Provuci električnu instalaciju iz stana do strehe na parkingu. Buzir je provucen od sredine parkinga do svakog stana. Znači trebalo bi provuci i spojiti žice te jos provuci par metara novog buzira ispod tlakavca do strehe. Trebala bi vanjska utičnica te spreman priključak za punjenje El.automobila u budućnosti. Hvala.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina): 120 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

standardne el. instalacija , sve novo , dovod od brojila do osigurača ima cijev cca 10 m treba kabel , 80 izlaza ( 10 svjetala + 16 prekidača 2 kupatilska prekidača (sa 3) 2 x sat tv .3 puta internet ,1 x telefon , 2x klima , 3x priključak za podno ostalo utičnice ) jedan ormarić za osigurača ( koliko čega treba ne znam ) , trebam cijenu , prva faza , sa vašim kabelima , druga faza samo vaša montaža ili i vaš materijal( koji, preferiram TEM) lampe

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pregled i promjena/prilagodba utičnice koja služi za napajanje nape, pećnice i indukcijske ploče. Svaki put kada se upale indukcijska ploča i napa indukcijska ploča automatski se gasi i ne može se imati istodobno upaljeno dvije, a kamoli sve tri, stvari. Navodno je problem u tome što je utičnica jednofazna.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebamo radove u kući i van kuće: -zamjenu postojećih lampi na stepeništu s LEDom(7 kom), na terasi (5 kom)s LEDom, na kolnom ulazu u dvorištu (9 kom) s LEDom, provjeru automatskih osigurača (moguća zamjena) na razvodnim pločama, ugradnja vrtne rasvjete, i postavljanje senzora noć/dan za paljenje svjetala oko kuće. Zamjena lampi na kući za osvjetljavanje dvorišta (8 kom) s LEDomsa senzorima za paljenje noć/dan. Zamjena rasvjete u dnevoj sobi (zidovi i strop) i na terasi s LEDom, zamjena prekidača i utičnica.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Zamjena starih instalacija: 1. kupaona - zamjena starih dvožilnih žica - zamjena dvije utičnice, jedno rasvjetno tijelo - spajanje ventilatora na prekidač svjetla 2. kuhinja - premještanje prekidača za svjetlo cca 3 metra - zamjena starih žica - spuštanje iz razvodne kutije žice za 1 utikač Zamjena el brojila sa 6 osigurača ....više u slikama

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebno je instalirati i montirati stanicu za punjenje električnog automobila. Radi se o jednom uređaju ABL Wallbox eMH3 koji je potrebno postaviti na zid te instalirati kako bi se moglo s navedenim uređajem puniti električni automobil. Poželjno je iskustvo u instalaciji sličnih uređaja. Osim toga, potrebno je i instalirati jednostavni mjerač za potrošnju struje. U privitku šaljem slike i dokument o proizvodu.