Usluge

Primjeri upita

Sjenila, Grilje
Sesvete
Broj grilja: 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim Vas dvije ponude za troje drvene (PVC, Alu ili Alu-PVC, klizne ili obične) grilje s pomičnim lamelama bez prozora (1 x dvokrilne/trokrilne i 2 x jednokrilne/dvokrilne grilje), jednu osnovnu/povoljniju ponudu (bez bojanja, bez dostave i bez montaže) i drugu Vama uobičajenu ponudu. Prvi veći prozor je u potkrovlju a dva manja kupaonska prozora (isti su) su u prizemlju i na 1. katu kuće, grilje bi stajale u ravnini vanjskog zida/fasade tj. ispred štoka prozora 20 cm (potkrovlje) odnosno 24 cm (1. kat i prizemlje). Dimenzije vanjskog prozorskog otvora (na fasadi) su: 1. Potkrovlje, š*v=* cm, 2. 1. kat, š*v=*78 cm, 3. Prizemlje, š*v=*78 cm. Ako želite mogu Vam poslati fotografije postojećeg stanja ovih prozora. Ukoliko niste u mogućnosti dati ove ponude, molim Vas preporučite mi one za koje znate da to mogu, i/ili slobodno im proslijedite ovaj upit. Pozdrav, .
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, stan je potpuno renoviran i od nedavno u novom vlasništvu. U jednoj prostoriji stana (kuhinja/blagovaona) trenutno su dvije lampe uvučene u strop koji je spušten strop nekih 15cm od originalnog stropa. Plan je imati kuhinjski otok sa kuhalištem iznad kojeg će trebati ići stropna napa i ona će trebati biti spojena na struju. Napa bi otprilike visila točno negdje između dvije lampe. Od bivšeg vlasnika stana i čovjeka koji je radio adaptaciju saznao sam da su instalacije spuštene iz originalnog stropa samo na ta dva mjesta za lampe. Jedan od utikača pomaknuti za 20cm. Lijep pozdrav
Osijek
Površina fasade (u m2): 400
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, treba mi fasada za obiteljsku kuću koja ima prizemlje i kat ukupne kvadrature oko m2. Potrebno je napraviti detaljnu izmjeru. Stavili bismo stiropor fasada od 15 cm izolacije. Radovi su planirani za listopad ili studeni. Iduća dva tjedna sam u inozemstvu pa bih molila da mi se javite putem maila. Molim ponudu, hvala.
Adaptacija stana, Adaptacija stana
Površina stana (m2): 56
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, vlasnik sam stana na 3 katu stambene zgrade i želja mi ga je kompletno renovirati (ulazna i sobna vrata, vanjsku stolariju PVC, vodovodne i el. instalacije, podloge i podne obloge, okrećiti). Stan ima 56m2 . Mijenjaju se 3 sobna vrata i glavna ulazna vrata ,zatim balkonska vrata ,1 prozor x,u dnevnom boravku klizna stijena x. Vodovodne instalacije se mijenjaju u kuhinji i kupaonici,a elektroinstalacije u cijelom stanu ( oko 30 utičnica/prekidača). Mijenjat će se i pločice oko 20m2 i laminat 40m2. I na kraju bojanje zidove. Stan se nalazi u Puli. Molim ponudu. Lijep pozdrav
Krovopokrivači, Limeni pokrovi - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 100
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, obiteljska kuća,sa krovom na "jednu vodu".Leđa objekta, je druga kuća naslonjena na ovu,ali je njezin krov niži i netreba ih spajati Na krovu je stari salonit će grede ("rogovi")su u dobrom stanju i netreba ih mijenjati...(.možda pokoju krovnu letvu),ukoliko novi pokrov ne zahtjeva nove letve i novi raspored.Može ostati i stari žljeb za odvod krovne vode,a možda i to promijenio(zavisi od cijene poniđenih radova).Kuća se nalazi u Zagrebu,općina Pešćenica. Lijep pozdrav
Krovopokrivači, Izolacija krova
Đakovo
Površina krova (u m2): 130
Usluge: Skidanje starog pokrova, Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, treba mi sanacija krovišta na kojem se nalaze salonit ploče. Potrebno je skidanje ploča i stare građe, te postavljanje nove građe, paropropusne folije i crijepa. Imam 3 dimnjaka i sva 3 ostaju. Nema krovnih prozora, ne bi ih stavljao ali bi možda stavio jedan otvor da se može izaći. Radovi bi bili krajem rujna ili početkom listopada. Molim ponudu, hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 90
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, bojanje dnevnog boravka u bijelu boju, na jednom diju knaufa želim da bude bijela boja sa svjetlucavim efektom (šljokičasto), bojanje dječje sobe u bijelu boju, jedan zid sa svjetlucavim efektom, bojanje druge dječje sobe u bijelu boju, od čega bi dva zida bila bijela vodoperiva boja, bojanje spavaće sobe u bijelu boju (kokrivanje zelene), od čega dva zida trebaju biti tamno siva. Trebat će manji popravak na jednom dijelu kod jedne vertikale. Na mobitel sam dostupna u jutarnjem terminu od 8 do 15h. Molim ponudu, hvala.
Adaptacija stana, Preuređenje stana
Površina stana (m2): 150
Planirani radovi: Kupaonica, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o novosagrađenoj obiteljskoj kući, trenutno stanje je roh-bau. Treba mi kompletno unutarnje uređenje. Vodu i struju smo proveli, čekamo priključak. Kuća ima prizemlje i kat, sad ćemo sređivati samo prizemlje. Potrebno je postaviti pločice i parket. Kompletno urediti kupaonicu i ofarbati stan. Treba mi i fasada pa ako firma radi i to može dati ponudu i za to. Ukupno ima za postaviti m2 stiropor fasade. Slobodno se javite za dodatne informacije. Molim ponudu, hvala.
Krovopokrivači, Postavljanje krova
Rab
Površina krova (u m2): 120
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, treba mi skinuti stare salonitne ploče i staviti paroprospusnu foliju preko koje ide mediteranski crijep. Grede su dobre ali je potrebno kompletno novo daskanje. Nema krovnih prozora, ukupno imam 3 dimnjaka. 2 će se rušiti, jedan će ostati. Radove sam planirao krajem 9.mj. ili početkom 10.og. Molim ponudu, hvala.
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kuca je novogradnja. Zidovi su goli, neozbukani. Trebam razvuci vodovodne instalacije u kupatilu i kuhinji kako bih mogao nastaviti radove. Elektro instalacije su postavljene. Dimenzije kupatila su X cm. U prilogu je tlocrt kuce. Za detaljnije informacije slobodno me kontaktirajte. Mjesto Donji Dragonožec. Hvala


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu