Usluge

Primjeri upita

Fasade, Fasade
Rijeka
Površina fasade (u m2): 125
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o obiteljskoj dvo-etažnoj kući. Tlocrt je 10x10m, visine fasadnog dijela cca 6m. Nema nikakvih balkona, dogradnji niti nista slično, dakle ravna fasada sa svih strana kuće. Mene bi zanimala ponuda za izradu fasade sa stiroporom i sa kamenom vunom tj. uspordba cijene. Zanima me također Vaše mišljenje o tome može li se raditi fasada samo na donjoj etaži kuće, te imate li kakvih iskustava sa time. Naime vlasnik gornje etaže namjerava raditi fasadu ali tek za nekoliko godina. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Gradnja kuće - Marina
Marina
Ukupna površina objekta: 380
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, U Sevidu (Općina Marina) kuća novogradnja. GBP ukupno m2. Sastoji se od kuće , pomoćne građevine, duple garaže i bazena. Zanimaju me iskopi, betonski radovi (kompletna kuća) hidroizolacijski, termoizolacijski, krovopokrivački i fasaderski radovi. Troškovnik prve faze radova u privitku. Molim ponudu. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Drvena stolarija - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Grilje
Broj prozora: 5
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Molim Vas okvirnu ponudu za prozore i vrata od jela/smreka. Prozori i vrata se ugrađuju na drvenu kuću. Debljina zida 7 cm (polu oblica): Ulazna vrata dimenzija x (primjer slika 1 u prilogu) – 1 komad Sobna vrata dimenzija 80 x (primjer slika 2 u prilogu) – 1 komad Dvokrilni (zaokretni) prozor dimenzija x sa škurama i IZO staklom(primjer slika 2 u prilogu, okov od škura s unutarnje strane) – 1 komad Jednokrilni (oklopno zaokretni) prozor dimenzija 80 x sa škurom i IZO staklom (primjer slika 2 u prilogu, okov od škura s unutarnje strane) – 1 komad Jednokrilni (oklopno zaokretni) prozor dimenzija 60 x 60 sa škurom i IZO staklom (primjer slika 2 u prilogu, okov od škura s unutarnje strane) – 1 komad Prozori i vrata mi trebaju do kraja 3. mjeseca. Za sva dodatna pitanja stojim Vam na raspolaganju.
Perušić
Površina fasade (u m2): 250
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Prednji dio znači 2/3 imam staru fasadu,a stražnji nadograđeni cigla,spoj cigle i stare fasade ostavljen na "nuli,planirao preko energ.učinkovitosti al ništa od toga,u kući je toplo jer je kantiran ovaj stari dio i donji dio zidovi 50cm, pa može li kakav savjet ,dal obična il stiropor,il ? Hvala unaprijed.
Krovopokrivači, Limeni pokrovi
Rab
Površina krova (u m2): 100
Usluge: Skidanje starog pokrova, Termoizolacija krova, Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, trebam skidanje starog pokrova, vjerojatno će biti potrebna sanacija nekih greda. Molila bih da ponudu sastavite sa cijenom s izolacijom i bez nje. Stavljali bi crijep, ali me zanimaju i druge vrste pokrova, pa bi trebala savjet. Radovi su predviđeni za proljeće. Molim ponudu, Hvala.
Krovopokrivači, Postavljanje krova
Opatija
Površina krova (u m2): 40
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, trebam skidanje starog pokrova, zidanje od 1m , izradu nove konstrukcije i ponudu za izolaciju i stavljanje novog crijepa. Planiram na krov stavljati krovni prozor dužine 6 m tako da se sa potkrovlja ima pogled na more, tako da ce o tome ovisiti oblik krova. Molim ponudu, Hvala.
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Dubrovnik
Dubrovnik
Površina stana (m2): 30
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, stari stan treba adaptirati. Srušili smo sve do zidova, treba napraviti plafone od gipsa, prosvesti vodu i struju, pogletati zidove, obojati i napraviti jedan zid od knaufa koja će pregraditi sobu. Također treba podove postaviti Stan nećemo odmah puniti najmeštajem, to ćemo naknadno. Molim ponudu. Hvala.
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 85
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za adaptaciju stana: postaviti parkete, izmijeniti kupaonicu, postaviti pločice u kuhinji, postoji jedan ugradbeni ormar koji bismo mijenjali i tu je pregrada koju bismo srušili i stavili zido od knaufa, stare su instalacije pa ih treba provjeriti i dodatni neku rasvjetu. Hvala.
Adaptacija stana, Preuređenje stana
Velika Gorica
Površina stana (m2): 95
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za uređenje potkrovnog stana, izrada pregradnih zidova za 1 spavaću sobu i kupaonicu, ostatak otvoreni prostor, izolacija krovišta i spušteni stropovi, razvod struje, vode i odvoda (unutar 5 metara od izvoda vode na tavanu i kanalizacije), podna glazura, parketi, keramika u kupaoni i dijelu kuhinje, uređenje stepeništa, 5 krovnih prozora, centralno grijanje plinsko sa/bez solarnih panela. Hvala.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Vodice
Vodice
Površina (u m2): 400
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o uklanjanju pločica i postavljanju vanjskih pločica oko bazena u sklopu apartmanskog naselja. Također postavljanje i uklanjanje pločica i postavljanje novih pločica u restoranu istog naselja. S radovima bi bilo poželjno krenuti najkasnije sredinom siječnja, eventualno krajem siječnja. A radovi bi trebali biti gotovi najkasnije do sredine trećeg mjeseca. Okvirna površina bazena: m2 Okvirna površina restorana: m2 Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu