Usluge

Primjeri upita

Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 7
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, trebam stolariju slijedećih dimenzija: x 2x prozor x 1x prozor/vrata balk. x 2x dvokrilni prozor 90 x 1x bal. Vrata x 1x dvokrilni prozor Dakle molimo ponudu za navedene dimenzije i navedeni broj prozora. Skice prozora se nalaze u prilogu. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Drveni prozori - Slunj
Slunj
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 23
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam ponudu za stolariju: Prozori, izo staklo, širina 15 cm prozor x - fiksni prozor 90x90 - fiksni 2kom balkonska vrata 90x - 4 kom, 2 su fiksna balkonska vrata x - 4 kom, 2 fiksna prozor 90x90 - 2kom prozor 60šx70v - 10 kom Hrast ili ariš. Molim ponudu, Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori
Sesvete
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 6
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam prozore dimenzija; 1.visina sirina kupaonski 2.visina sirina kuhinja 3.visina sirina takva dva u dvije sobe 4.visina sirina 5.visina sirina prozor do toga balkonska vrata visina sirina 95 -rolete i prozori u bijeloj boji dvoslojno staklo,klupcice imamo,trebam montazu i demontazu odvoz i zavrsne radove.U prilogu slike prozora. Lijep pozdrav
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Sesvete
Sjenila: Bez sjenila
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, U prilogu su fotografije i skica. Fotografija izvana se odnosi na balkon na kojem je gospoda na balkonu (osvjetljen balkon). Buduci se radi o balkonu, mislim da je dovoljno dvoslojno staklo, ne trebaju nikakve zastite za komarce, ne trebaju sjenila niti klupcice. Nije nista hitno i radi se o lokaciji u Sesvetama. Jedino jos nismo sigurni da li donji dio treba biti neproziran ili staklo pa molimo cijene za obje opcije. Ako je ikako moguce, zeljeli bismo staklo kod kojeg se izvana ne vidi unutra, a da se iznutra vidi van. Hvala i lp
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 20
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, otvara se poliklinika na Vrbiku, trebam izradu prozora, velike stijene i rolete, pojedinačno spuštanje u svakoj protoriji. S tim da rolete ne bi išle na sve dijelove. Dimenzije nemam, okvirno možda 4*18m podeljeno u cca 20 djelova. Zgrada je zaštićena pa boja mora biti u skladu sa dozvoljenim. Profili bi trebai biti što kvalitetniji tj. profili renomiranih europskih proizvođača. Svakako bi trebalo doći vidjeti. Ponude možete poslati na gore navedeni mail i na Molim ponudu, Hvala.
Trogir
Ukupna površina objekta: 400
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Obiteljska kuća na Čiovu (Slatine ). Prizemlje + dva kata . Svaka etaža cca m2. Gradnja je u armiranom betonu. Mogućnost ponuda manjih građevinskih poduzeća iz unutrašnjosti hrvatske (Slavonija) jer nudim smještaj do turističke sezone, s obzirom da da su radovi u turističkoj sezoni zabranjeni. Takođe su dobrodošle ponude građevinskih poduzeća koji izvode samo zidarske radove. Molim ponudu, Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori
Jastrebarsko
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 12
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam izradu PVC stolarije dimenzija: Širina Visina x--- 1 prozor x--- 3 prozora x--- 2 prozora 80x--- 2 balkonska vrata 56x74----1 prozor x--- 1 balkonska vrata x--- 1 prozor x--- 1 prozor I na sadašnjim prozorima imam kutije za rolete visine 30 cm prozori u smeđoj boji. Adresa montaže Jasterebarsko Molim ponudu, Hvala.
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 55
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovanje, Uredjenje stana je fokusirano na kupaonicu, gdje se trebaju promjenit vodovodne cijevi, elektrika, rusit stara kada, pa onda postavljanje novih elemenata (wc skoljke, bojlera, tus kabine itd.), keramike i prozora. Drugi dio radova bi bili: rusenje nekolicine zidova, premjestanje kuhinje u drugi dio, vađenje wc skolje i spajanje 2 sobe u jednu vecu gdje ce biti kuhinja i u isto vijeme postavlljanje prozora i vrata. Na kraju bi isli soboslikarski radovi, gletanje, farbanje na ono malo zidova koje ce ostati. Molim ponudu, Hvala.
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Rijeka
Rijeka
Površina stana (m2): 84
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za slijedeće radove: skidanje stare i postavljanje nove keramike, postavljanje laminata, završni radovi oko pvc prozora, kompletno kupaonica i wc, gletanje i bojanje zidova, bojanje unutarnje stolarije (vrata i štokovi). Nalazim se u kvartu Rastočine, 20.kat ima nekoliko teretnih liftova. Hvala.
Krovopokrivači, Limeni pokrovi - Split
Split
Površina krova (u m2): 120
Usluge: Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanimaju me ponude za izradu krova, korišteni materijal. Kuća se nalazi u Splitu na Mejašima. Kuća je 12x10. radit će se i fasada. Sada je samo naliveni krov. Nakon primljene ponude u najkraćem periodu Vam se povratno javim. Radovi mogu početi odmah ili nakon par mjeseci (ovisno o vašim mogućnostima). Lijep pozdrav


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu