JOKER GRAD j.d.o.o.

Zagreb
Keramičarski radovi, Montaža centralnog grijanja, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Vodoinstalateri
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
Odabir klijenata 2020
4,8
5 ocjena

5 ocjena za tvrtku JOKER GRAD j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Vladimir B. , prije 1 godinu

Trebao sam skidanje starih i postavljanje novih pločica u na podovima i zidovima u kupaonici i kuhinji. Prihvatio sam ponudu JOKER GRAD j.d.o.o. U kratkom roku je sve završeno. Zadovoljan sam radovima i izvođačem.

5,0
KRISTINA Z. , prije 1 godinu

Moja preporuka svima. Imam samo pozitivna iskustva s firmom JOKER GRAD j.d.o.o. Odličan keramičar, sve je odađeno u roku, uredno, precizno. Stvarno sam zadovoljna i zahvalna.

5,0
Branka J. , prije 1 godinu

Trebala sam soboslikarske radove. Držao se dogovora i cijene! Odgovornost, kompetentnost, susretljivost, urednost! Dečki iz JOKER GRAD j.d.o.o. su odlični.

4,3
Stipo S. , prije 1 godinu

Držali su se roka i dogovorene cijene.

4,7
Goran V. , prije 1 godinu

Mladi kreativni dečki, koji su profesionalno odradili svoj posao. Sve na vrijeme i prema dogovoru.

Usluge: Odštopavanje odvoda, Postavljanje parketa, Bojanje fasade, Parketari, Postavljanje pločica, Bojleri za centralno grijanje, Montaža radijatora, Ličilački radovi, Bojanje škole ili vrtića, Postavljanje vodovodne instalacije, Vodovodne instalacije, Montaža centralnog grijanja, Postavljanje keramike, Centralno grijanje na struju, Vodoinstalaterski radovi, Vinil podovi, Podne obloge, PVC podovi, Centralno grijanje na drva, Ugradnja kamina, Keramičari, Centralno grijanje na plin, Postavljanje laminata

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 500
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, tražim obrt ili firmu koja se bavi postavljanjem keramike. U nastavku su podaci iz troškovnika temeljem kojih možete formirati ponudu. Polaganje keramičkih podnih i zidnih pločica I klase prema odabiru investitora za oblaganje unutarnjih ploha podova i zidova. Pločice se polažu ljepljenjem fleksibilnim ljepilom na prethodno izveden cementni estrih. Prije polaganja pod otprašiti i odmastiti. Podne pločice polagati s fugom od d=2 mm, a pločice fugirati masom u boji prema odabiru investitora. Sve zajedno sa uglovnim ALU/INOX lajsnama te silikoniranjem spojeva zidova i poda. Po završetku polaganja plohe oprati. U cijenu uključen sav potreban rad i materijal, uključivo ljepilo za keramičke pločice, te fugir masa i silikon. Obračun po: PODRUM podno opločenje m2 65.00 sokl m1 92.10 zidno opločenje m2 16.53 PRIZEMLJE+1.KAT+2.KAT podno opločenje m2 .00 sokl m1 .25 zidno opločenje m2 .91 Polaganje keramičkih podnih pločica I klase prema odabiru investitora za oblaganje terasa. Pločice se polažu ljepljenjem fleksibilnim ljepilom na prethodno izveden cementni estrih. Prije polaganja pod otprašiti i odmastiti. Podne pločice polagati s fugom od d=2 mm, a pločice fugirati masom u boji prema odabiru investitora. Sve zajedno sa uglovnim ALU/INOX lajsnama te silikoniranjem spojeva zidova i poda. Po završetku polaganja plohe oprati. U cijenu uključen sav potreban rad i materijal, uključivo ljepilo za keramičke pločice, te fugir masa i silikon. Obračun po: podno opločenje m2 86.50 sokl m1 24.00 Radovi u proljeće, novogradnja je.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 41
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Položiti 41m2 porculanskih pločica vjerovatno dimenzija 60 x 60cm prema priloženom nacrtu. Podloga je obnovljeni estrih. Pored podnih biti će i zidnih pločica u području kuhinjske niše, minimalno 10m2 , zatim zidne pločice u malom WC-u (oko 10m2) Jedan zid u velikoj prostoriji bi dobio mozaik na mrežici ili kamene pločice (6m2). Plan je u mjerilu 1:50 ako se printa na format A4

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U stanu je hodnik od 1,5m x 3,5 m, s lijeve strane mali wc od 08 m x 1.5m, te kuhinja od 2.5x3m, ravno spavaća soba 3x5m, a na desno kupaona 1,6mx1,6m i dnevni boravak 4x4,5m. Radijatori, Lipovica Solar su već u stanu i trebali bi biti podijeljeni po navedenim prostorijama. Za kupaonu također već postoji zidni (1.5 m visine) radijator. Bojler je također već kupljen i čeka u stanu. Zanima me ponuda za postavu centralnog grijanja, znači ponuda za Vaš materijal za c.g., izrada c.g., montaža i spanjanje bojlera, toplu/hladnu probu radijatora jasno i finalno puštanje nesretnog bojlera u rad sa svim onim.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 450
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Djelomično krpanje i bojenje zidova i stropova polu disperzivnom bojom (Jupol) Bojenje sokla perivom bojom Bojenje fasadnom bojom prostora iznad spremišta te vanjski ulaz u zgradu Brušenje i lakiranje bravarije vanjski dio vrata na spremištu i vanjski dio ulaznih vrata To su radovi koji bi se trebali izvesti na stambenoj zgradi u Varaždinu.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 180
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Molim Vas za ponudu za bojanje unutarnjih zidova u stanu cca 60 m2. Stan se nalazi na adresi Aleja pomoraca 5, Novi Zagreb, naselje Siget. Zidovi bi se bojali u kombinaciji-neki zidovi u bijelo neki u boji. Sadašnji zidovi su sada u stanu u većini prostorija bijeli a u jedno sobi u boji. Trebamo ponudu za kompletnu uslugu koja bi uključivala i pomicanje i eventualno rastavljanje namještaja i vraćanje namještaja na mjesto, nakon završetak radova, kao i čiščenje nakon završetka radova. Sa radovima bi počeli odmah, Molimo Vas da u ponudu uključite i rok završetka radova. Uz poštovanje

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Projekt je adaptacija postojeće kuće na kojoj je potrebno izmijeniti stolariju, vodovod i grijanje. Grijanje bi išlo plinsko centralno, eventualno ako bi bilo kasnije potrebno dodala bi se mala peć na drva u boravak (na slici soba 1). Stolariju bi stavili PVC i što se centralnog grijanja tiće radijatori bi išli klasnični (u jednom komadu) i cijevi bi stavili u pod čisto zbog estetike. Bojler bi pretpostavljam bio u kupaoni (na slici br 5), no kupaona i wc bi bili spojeni (na slici br 4 i 5). Što se razmještaja tiće na slici pod crvenim brojevima su: 1 - boravak, 2 - soba, 3 - kuhinja s prolazom u boravak tj br 1, 4 i 5 - kupaona i wc spojeni, 6 - soba

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 59
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

DVOSOBAN STAN, 59 m2, NASLJE URIJE, 25, NOVA GRADIŠKA, , POSTAVLJANJE KOMBI BOJLERA, , VAILLANT, VUW INT, / 5-3. NA FASADU KUPATILA, 1 VELIKI RADIJATOR U BORAVKU ( CCA 22 m2, ) 1 radijator u spavaćoj sobi ( cca 14 m2), u kupatilu, LOTRE RADIJATOR, EVENTUALNO U KUHINJSKOJ NIŠI I PREDSOBLJU, po 1 MANJI RADIJATORA, TE DOVOD TOPLE VODE NA SUDOPER, INTERESIRA ME PONUDA, KOMPLETNO, MATERIJAL I MONTAŽA. A POČETAK RADOVA, MOŽE U TOKU 11 MJ,

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 75
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Krečenje 3 prostorije (kuhinje, dnevnog boravka i kupaone) cca 25 metara kvadratnih uz moguće postavljanje izolacijske podloge na jedan zid cca 3 metra (dnevni boravak), uz poslove soboslikara trebali bi skidanje i postavljanje pločica u kuhinji cca 3 metra širine i 1 metar visine te demontažu i montažu kuhinje od 2 metra. Voljeli bismo da nam sve poslove radi isti majstor.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 74
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je odraditi sljedeće: U jednosobnom malom stanu od 26 m2, treba temeljito urediti veliku sobu, te strop u kupaonici. Zidove treba sastrugati, manjim dijelom gletati, potom nanijeti sredstvo ili temeljnu boju protiv plijesni, pa vodonepusnu boju. Materijal, boju... nabavljam ja iz asortimana Kemoplastike, uz dogovor s izvođačem što i koliko nabaviti. Problematični dio zida s vlagom treba tretirati i s vanjske strane najmanje do 1 m u visinu. Jedinična mjera Količina 1. Dobava i bojanje zidova poludisperzivnom bojom u svijetlom tonu. m2 73,60 2. Dobava i bojanje stropova poludisperzivnom bojom u bijeloj boji. m2 28,05 3. Struganje zidova i stropova do podloge- odstranjivanje vlažnog sloja m2 9,00 4. Gletanje zidova u 2 ruke kao priprema za bojanje m2 10,00 5. Dobava i premazivanje zidova sredstvom za zaštitu od vlage i gljivica. m2 9,00 6. Zaštita stolarije, namještaja i podova za vrijeme radova Na zahtjev se mogu poslati fotografije prostora. Po dogovoru naravno može i obilazak lokacije. Ako budem zadovoljan s radovima i cijenom, moguć je još jedan projekt u istom dvorištu, uređenje spremišta/garaže (krovna izolacija, zamjena vrata ulaznim, nutarnja izolacija, uvođenje struje, itd.)

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 10
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U uredu na prostoru kuhinje je bio postavljen parket koji je sada poskočio zbog izlijevanja vode. Htjeli bismo zamjeniti taj dio parketa sa pločicama, na način da se napravi prijelaz sa parketa na pločice (lajsna ili slično). Potrebno je demontirati i kasnije složiti malu kuhinju. Trebamo ponude za dostaviti osiguranju, pa ako je moguće osobno doći na uvid bilo bi najbolje.