JEDNOSTAVNO-ART

Zagreb
Soboslikarski radovi, Stolarija - namještaj po mjeri
5+
Godina na tržištu
50+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018
4,7
53 ocjene

53 ocjene za tvrtku JEDNOSTAVNO-ART

Ocjene

4,3
Żeljka Č. , prije 3 godine

Sve je napravljeno prije dogovorenog roka. Gospođa Jadranka je napravila uvid, sve izmjerila i poslala detaljnu ponudu, to mi se posebno sviđa jer većina majstora procjenjuje "od oka".

Imam sitne zamjerke u smislu da su cijevi ostale djelomicno nepofarbane (dio koji se ne vidi), ali u globalu zadovoljavajuće.

5,0
Mirela J. , prije 3 godine

Nakon detaljnog izvida i pismenih ponuda odlučila sam se za njih i moram reći da sam zadovoljna pruženom uslugom te ljubaznošću izvođača. Sve je korektno izvedeno, uz neke minimalne korekcije. Točni su,brzi i dosta uredni.

5,0
Maja D. , prije 3 godine

Gospođa Jadranka je jedna topla i kreativna osoba. Ispunili su sva naša očekivanja i više. Odradili su sve u roku.

5,0
Slavica T. , prije 3 godine

Izvođač je ispoštovao dogovoreni rok izvedbe radova, kao i dogovorenu cijenu! Brzina radova, urednost majstora g. Marka i g. Ante za svaku su pohvalu. Iznad svih očekivanja, uz najpovoljniju cijenu, od dogovora s gđom Jadrankom do završetka radova, a sve unutar desetak dana, sve je "štimalo". Mislim, da je jasno, oni su predobri, da bi bilo što trebali poboljšavati! Moje preporuke svima koji žele angažirati ljude od povjerenja, uz "normalnu" cijenu.

5,0
Jelena K. , prije 3 godine

Vrlo sam zadovoljna pruženom uslugom tvrtke Jednostavno - art. Posao je odrađen vrlo profesionalno, kvalitetno, ispoštovani su dogovoreni rokovi. Svaka pohvala i topla preporuka.

5,0
Marina Z. , prije 3 godine

Radovi u stanu- sanacija vlage, gletanje, bojanje. Detaljan uvid na terenu, dogovor i plan oko poslova, gospođa Jadranka ponudi više opcija različitog cjenovnog ranga, prednosti svake ponude i stručno mišljenje o točno potrebnim "zahvatima". Dečki na terenu super, detaljni, ugodni, ključ u ruke i rade svoje. Velika prednost za mene komunikacija putem emaila.

5,0
Matija G. , prije 3 godine

Šaljem sve pohvale na firmu Jednostavno art. Od početka do kraja posla sve je bilo opušteno i perfektno. Moja ocjena za njih je +5.

5,0
Jelena M. , prije 3 godine

Želim s ovom porukom pohvaliti rad Jednostavno Art, brzo, stručno i pouzdano osoblje je besprijekorno. Hvala im, a posebno gospođi Jadranki koja je svoj dio posla obavila vrhunski.

5,0
Katica M. , prije 3 godine

Sve je odrađeno vrlo brzo, uredno i pedantno, od dolaska gđe Jadranke na izmjeru prostora do poštivanja rokova i termina dolaska ( u 7 znači 7, a ne 8 ili pola 9). Gosp. Marko i Ante su savršen tandem i za svaku pohvalu i preporuku - vrijedni, brzi, duhoviti i simpatični. Sigurno ću ih za buduće radove ponovno kontaktirati i preporučiiti.

5,0
Ines B. K. , prije 3 godine

Izvođač je sve obavio i prije zadanih rokova i to vrlo kvalitetno. Gospodin Marko je cijelo vrijeme svojim radom ulijevao povjerenje da će sve biti kako smo se dogovorili, čak i više od toga. Gospođa Jadranka se posebice potrudila te ponudila svoja originalna estetska rješenja. Sve u svemu, vrlo profesionalno i kvalitetno. Puno hvala JEDNOSTAVNO-ART.

Prikaži više

Usluge:

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Adaptacija stana Ključ u ruke

 • Površina stana: 22 m2
 • Planirani radovi: Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

planiram preurediti jednu prostoriju u kojoj su kuhinja i dnevni boravak. Na dio gdje će ići kuhinja trebalo bi staviti keramičke pločice na pod i na dio zida, a na dio gdje je dnevni boravak stavili bi parket. Od el. instalacija trebalo bi samo provesti žice za plafonjeru u dijelu dnevnog boravka. Cijela prostorija je velika 3,5x6,0 metara (cca 22 kvadrata). Sa zidova bi trebalo skinuti tapete i postaviti ili knauf koji se farba ili glazuru i farbanje. stan od 55m2

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Imate li građevinsko zemljište?: Da
 • Površina objekta ili prostora: 190 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Obiteljska kuca na kat sa dva odvojena stana. Povrsina za gradnju je 10x10 m. Prizemlje jedan stan , kat drugi stan. Kuca se naslanja na vec postojecu kucu od prizemlja i dva kata.Dakle dvojna kuca. Unutarnje stepenice vode na kat kuce. Zanima me cijena i vrijeme kad se moze zavrsiti projekt za dobivanje građevinske dozvole.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora: 74 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Planiram napraviti stan u potkrovlju na kući vanjskih dimenzija 8x11, koji je izveden sa dvostrešnim krovom i zidom na kraćim vanjskim stranicama visine cm. Trenutni prostor je u visokom roh bau stanju. Prostor bih htio iskoristiti da dobijem 2 dječje spavaće sobe, master spavaču sa walk in ormarom i kupaonicu (sa kadom) te ako prostor će prostor dozvoliti malu ostavu za perilicu i sušilicu. Prilažem tlocrt i slike.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Imate li građevinsko zemljište?: Da
 • Površina objekta ili prostora: 70 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Molim kontakt putem whatsappa, SMS-a ili maila Poštovani, posjedujemo legaliziran objekt koji bi srušili i na temelju njega gradili nanovo obiteljsku kuću. Imamo ideja međutim potrebna nam je pomoć pri realizaciji. Na donjoj etapi zamislili smo spojeni dnevni boravak i kuhinju, manju kupaonicu te jednu odvojenu sobicu. Na gornjoj etapi bile bi smještene dvije spavaće sobe i veća kupaonica. Potrebno je optimalno odrediti raspored prostorija unutar građevine te pružiti nam stručnu pomoć što smijemo, a što ne smijemo mijenjati obzirom na već postojeće papire (te koliko bi nas koštale moguće naknadne izmjene). Molim Vas ponudu za Vašu pomoć prilikom realizacije projekta. Unaprijed se zahvaljujem, Srdačan pozdrav,

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

4 ormara 1. ugradbeni sobni ormar, dužina . Ide do plafona, klizna vrata, ide uz zid sa strane krevete, naslanja se most koji je visine 50, dubine 45. Klizna vrata iz 3 dijela, gore bijelo, sredina boja drva (iverica), dolje isto bijelo, unutra ladice, police 2. kutni ormar za hodnik x, bijeli, normalna vrata, unutra police 3. manji ormar u hodniku 35x40 4. ormar u hodniku 85x - jedna strana za cipele širina 30, gori 70 cm, na vrhu je ormar, pa prazni prostor i onda donji dio mjesto za sjest, oblačit cipele

Izrada spuštenih stropova

 • Površina: 10 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam izvođača radova, postavljanje karniša iza tih kariniša Knauf s rasvjetom da se vodilica od karniše ne vidi, struju na zid dovesti ( lampu ), dovesti struju do iznad stola i izmjena postojećih rasvjetnih tijela, sitni popravci od stranih karniša, rupe sanirati. Bitna mi je pedantnost, urednost i preciznost u radu, molim ozbiljne ponude.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 94 m2

stan je djelomično renoviran, očišćen od šute. kemikalija i sl. Treba izvana očistiti drvene garderobne ormare .biblioteku. izvana i iznutra. staro stepenište i četvoro starih vrata. Kompletnu PVC stolariju sa staklima , ,dvije kupaone, novouređene , jedan wc. nova vrata i kompletne podove. stare od laminata, te tri balkona. novouređena. zahvaljujem N,

Izrada/sanacija krovišta

 • Površina krova: 128 m2
 • Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora, Zidarski radovi
 • Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
 • Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Dimenzije kuće su 8x16 metara, trebalo bi izvest promjenu pokrova i izrada nove izolacije, možda bi bilo nešto zidarskih radova oko dimnjaka ugrađivali bi dva krovna prozora. Mislim da je drvena konstrukcija uredu. Ali trbalo bi još provjeriti na licu mjesta. Ugradnja žljebova. Bio bi limeni krov

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Ormar duzine 3,4m, dubine 51cm, visina 2.65m. 6 vrata, police za vjesanje, 3-4 ladice na dnu, 4 sipke za vjesanje, cca 10 polica. Soba je napravljena tako da ima rupu u zidu predvideno za ormar, pozadina nije nuzno potrebna, samo okvir. Pola bi bio u staklu, ostatak od mat materijala. Drugi ormar je 1m sirine, 2.65m visine, 60cm dubine. Dvoje vrata. Staklo. Niti jedan niti drugi ormar nemaju klizne stijene, vec vrata na stisak.

Iskop

 • Koje usluge trebate?: Iskop podruma, Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pozdrav Trebao bi mi dodatan iskop podruma. Odnosno, podrum već postoji ali nam visina ne odgovara, htio bih da se ukopa još nekih 20tak cm. Naglašavam da se radi o stanu na Marjanu, i da su ispod postojećeg poda stijene, odnosno pravi puni kamen, koje su davno bile rušene dinamitom kako bi se podrum napravio. Pod ima nekih cca 17 kvadrata.