Ocjene

4.3 / 5
Żeljka Č. - 04.12.2018
Sve je napravljeno prije dogovorenog roka. Gospođa Jadranka je napravila uvid, sve izmjerila i poslala detaljnu ponudu, to mi se posebno sviđa jer većina majstora procjenjuje "od oka".
Imam sitne zamjerke u smislu da su cijevi ostale djelomicno nepofarbane (dio koji se ne vidi), ali u globalu zadovoljavajuće.
5.0 / 5
Mirela J. - 20.11.2018
Nakon detaljnog izvida i pismenih ponuda odlučila sam se za njih i moram reći da sam zadovoljna pruženom uslugom te ljubaznošću izvođača. Sve je korektno izvedeno, uz neke minimalne korekcije. Točni su,brzi i dosta uredni.
5.0 / 5
Maja D. - 14.11.2018
Gospođa Jadranka je jedna topla i kreativna osoba. Ispunili su sva naša očekivanja i više. Odradili su sve u roku.
5.0 / 5
Slavica T. - 02.11.2018
Izvođač je ispoštovao dogovoreni rok izvedbe radova, kao i dogovorenu cijenu! Brzina radova, urednost majstora g. Marka i g. Ante za svaku su pohvalu. Iznad svih očekivanja, uz najpovoljniju cijenu, od dogovora s gđom Jadrankom do završetka radova, a sve unutar desetak dana, sve je "štimalo". Mislim, da je jasno, oni su predobri, da bi bilo što trebali poboljšavati! Moje preporuke svima koji žele angažirati ljude od povjerenja, uz "normalnu" cijenu.
5.0 / 5
Jelena K. - 29.10.2018
Vrlo sam zadovoljna pruženom uslugom tvrtke Jednostavno - art. Posao je odrađen vrlo profesionalno, kvalitetno, ispoštovani su dogovoreni rokovi. Svaka pohvala i topla preporuka.
5.0 / 5
Marina Z. - 23.09.2018
Radovi u stanu- sanacija vlage, gletanje, bojanje. Detaljan uvid na terenu, dogovor i plan oko poslova, gospođa Jadranka ponudi više opcija različitog cjenovnog ranga, prednosti svake ponude i stručno mišljenje o točno potrebnim "zahvatima". Dečki na terenu super, detaljni, ugodni, ključ u ruke i rade svoje. Velika prednost za mene komunikacija putem emaila.
5.0 / 5
Matija G. - 22.08.2018
Šaljem sve pohvale na firmu Jednostavno art. Od početka do kraja posla sve je bilo opušteno i perfektno. Moja ocjena za njih je +5.
5.0 / 5
Jelena M. - 10.08.2018
Želim s ovom porukom pohvaliti rad Jednostavno Art, brzo, stručno i pouzdano osoblje je besprijekorno. Hvala im, a posebno gospođi Jadranki koja je svoj dio posla obavila vrhunski.
5.0 / 5
Katica M. - 08.08.2018
Sve je odrađeno vrlo brzo, uredno i pedantno, od dolaska gđe Jadranke na izmjeru prostora do poštivanja rokova i termina dolaska ( u 7 znači 7, a ne 8 ili pola 9). Gosp. Marko i Ante su savršen tandem i za svaku pohvalu i preporuku - vrijedni, brzi, duhoviti i simpatični. Sigurno ću ih za buduće radove ponovno kontaktirati i preporučiiti.
5.0 / 5
Ines B. K. - 30.07.2018
Izvođač je sve obavio i prije zadanih rokova i to vrlo kvalitetno. Gospodin Marko je cijelo vrijeme svojim radom ulijevao povjerenje da će sve biti kako smo se dogovorili, čak i više od toga. Gospođa Jadranka se posebice potrudila te ponudila svoja originalna estetska rješenja. Sve u svemu, vrlo profesionalno i kvalitetno. Puno hvala JEDNOSTAVNO-ART.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu