Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Građevinske tvrtke
Grohote
Ukupna površina objekta: 350
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kompletna gradnja obiteljske kuće sa bazenom i pomoćnim objektom. Tražim ponude za gradnju obiteljske kuće cca m2 brp u Maslinici na Solti. Ugovor po građevinskoj knjizi. Molim renomirane tvrtke zainteresirane za cjelokupnu izvedbu projekta u ulozi glavnog građevinskog izvođača da me kontaktiraju. Prošireni glavni projekt i troškovnici su gotovi. Ishođenje gradjevinska dozvole je u toku. Link do kompletne dokumentacije saljem zainteresiranim izvođačima https://.com/sh/30hauyy94c93/AAAK00-TR1SfvYtQuoJmpWLna?dl=0 Planirani početak gradnje kroz 3-6 mjeseci.
Gradnja kuće, Gradnja kuće - Korčula
Korčula
Ukupna površina objekta: 240
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Namjera mi je izgraditi kuću od bruto m2 na Korčuli u mjestu Prigradica. Svi su papiri i dozvole sređeni i nabavljeni uključujući i Troškovnik. Parcela je uz samu cestu, tako da nema problema s pristupom. Ono što bih volio da izradite je ponuda sa cijenom za roh bau verziju, visoki roh bau kao i ključ u ruke. Molim Vas, ne uzimajte kupaonsku opremu u obzir, jer bih to, kao i svjetiljke, prekidače, utičnice rado sam izabrao u trgovini i dostavio Vam ih na gradilište. Sva za ponudu potrebna dokumntacija je u DropBox-u i ja ću Vas ovlastiti da je downladate kada mi pošaljete odgovor sa vremenskom procjenom kada bi ponuda mogla biti gotova i kada bi vam raspored omogučio da počnete sa gradnjom. Za sve ostale detalje, molim Vas, obratite mi se mailom i rado ću Vam ih objasniti. Unaprijed zahvalan, Vladimir nac Šenova 7, Sopot I Zagreb
Gradnja kuće, Gradnja kuće - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina objekta: 350
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Gradnja obiteljske kuće po projektu površine m2 na 3 etaže od temelja do krova(ravni krov). Kako ćemo kuću raditi po etapama za početak nam je potrebna ponuda za grube radove gradnje kompletne kuće. Ako je moguće da ponuđač može da odradi i ostale unutarnje radove (struja,voda,odvodi , centralno....).
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Mokošica
Ukupna površina objekta: 574
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kuća je maksimalno otvorena staklenim stijenama i terasama sa staklenom ogradom prema moru. Podrum: m2 wellnes: sauna,zatvoreni bazen iz tog suterenskog dijela staklenim stijenama,koje se mogu skroz otvoriti,izlazi se na vanjsku tarasu i otvoreni bazen Prizemlje:m2 dnevni boravak,blagovaonica kuhinja i spavaća soba sa kupaonicom Prvi kat: m2 ima 4 spavaće sobe sa 4 kupaonice.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trebalo bi dograditi objekt od 60 kvadrata koji je spojen na gornji dio kuće. Zidaju se temelji i armirana betonska ploča u prostoru dvorišta,između garaže i pomoćnog objekta. Zidaju se nosivi zidovi i vertikalni i horizontalni serklaži u visini garaže. Zida se gornja armirana betonska ploča,preko novoizgrađenog dijela i spaja se sa dekom garaže. Zidaju se zidovi se otvor u gornji dio postojeće kuće u kojoj se zatvara postojeće stepenište i zidaju nove stepenice. Zida se završna deka. Na novoizgrađenom dijelu montira se krovište i pokriva,a na postojećoj kući se mijenjaju salonit ploče za crijep ili lim uz pripremu krovišta.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim Vas za dostavu ponuda za adaptaciju stana od 69 m2 u Rijeci na 4 katu (zgrada ima lift). Potrebno je skidanje starih pločica iz kupaone i kuhinje. Rušenje dijela zida koji djeli kuhinju i dnevni boravak. Odvoz šute i svog drugog otpada na građevinski cjelokupne vodoinstalacije u kuhinji i kupaoni. Žbukanje šliceva nakon rušenja dijela zida. Ugradnja novog razvodnog ormara sa automatskim osiguračima. Priprema podloga za postavu keramike. Postava keramike u kupaoni, kuhinji i radovi , obavezno struganje stare farbe na svim zidovima i gletanje, u cijelom stanu. Za dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte. Unaprijed se zahvaljujem.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
-Rušenje postojećeg krova, te gradnja novog sa kompletnom konstrukcijom, te dodatnih 60cm visine na krajevima i dvije krovne kućice -Montaža kompletne stolarije i staklene ograde na prednje balkone (dva manja) -Uređje vanjske fasade -Zatvaranje unutarnjeg stepeništa te izgradnja vanjskog -Ugradnja osnovnih odvoda i dovoda vodoinstalacija (ili adaptacija postojećih koji su već gore) Znači ovo bi bio prvi korak, zamjena krova i kompletiranje svih vanjskih radova. Radovi mogu krenuti od 1.10. U privitku šaljem dokumente projekta
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Sesvete
Ukupna površina objekta: 34
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o pomoćnoj građevini pored kuće. To je garaža i spremište ogrjeva (drvarnica). Projekt u prilogu. Lokacija Šašinovec, Sesvete. Drvarnica treba biti bez vanjskog zida koji je drveni i radit će se naknadno. Garažu bi trebalo ožbukati unutra i izvana bez toplinske izolacije, te ugraditi prozore i vrata. Na gornju deku trebalo bi staviti hidroizolaciju.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
1. Skidanje postojećeg XPS-a sa stropa na mjestu postave potporne konstrukcije. Predviđeno uklanjanje XPS-a - na 3 pozicije - širine 50 cm i dužine cm. Zbrinjavanje na gradsku deponiju. Obračun po m2. 2. Uklanjanje ostataka ljepila i ravnanje površine (moguća mjesta spojeva oplatnih ploča) mehaničkim uklanjanjem. Obračun po m2 zida. 3. Dobava i postava građevinskih podupirača tip kao PERI PEP ergo B-, L=-cm, max nosivosti 30kN. Nakon postave podupirača i profila potrebno je podupirače fiksirati za betonski pod sa vijcima i udarnim tiplama minimalno 2x M8. U cijeni je sav rad i potrošni materijal za ugradnju. Obračun po kom. 4. Dobava i postava HEA profila dužine 2m. Profili se postavljaju na 2 građevinska podupirača na osnom razmaku od cm, 40 cm od rubova profila. Podupirače je porebno zavariti na licu mjesta za HEA profile nakon montaže da se spriječi pomicanje između elemenata. Nakon montaže profila na podupirače, pod strop, potrebno je osigurati da profil se ne može pomaknuti na stropu, bušenjem i postavljanjem anker šipki f 10 dubine 10 cm i varenje za profil (po dva sa svake strane). Ukoliko HEA profil ne naliježe dobro na stropnu plohu (zbog neravnosti betona) predvidjeti ugradnju čeličnih kajli od flaha da se ostvari što veća zona podupiranja ab ploče. Profile je potrebno zaštiti od hrđe sa dva sloja antikorozivnog premaza. U cijeni je sav rad i potrošni materijal za čun po kom. 5. Postava XPS izolacije debljine 5 cm na mjestima gdje je uklonjena, sve do zaštitnog pregradnog čun po m2 izolirane površine. 6. Izrada pregradnog zida oko podupirača za zatvaranje građevinskih podupirača u zatvorenu kutiju. Vanjske dimenzije zidane kutije x x 26cm. Zid izraditi od blokova Ytong 62,5x20cm, debljine 5 cm od ab poda do ab stropne ploče. Visina prostorije oko 2,5m. Jedna kutija je površine 8,5m2. Obračun po m2 izvedenog zida. 7. Popravak oštećenja pukotina u pregranim zidovima po stanu D2. Širina pukotina od 3-5mm. Predvidjeti proširenje pukotina, krpanje, brušenje, gletanje. Prema potrebi predvidjeti i gletanje sa mrežicom. Obračun po m pokrpane pukotine. 8. Bojenje unutrašnjih površina zidova sa poludisperzivnim bojama. Rad obuhvaća: čišćenje podloge od prašine i nečistoća; brušenje i gipsanje i popravak manjih oštećenja. Bojanje u tonu po izboru naručitelja. Bojenje izvesti vlaknastim valjkom. U jediničnu cijenu je uključen kompletan rad i materijal s potrebnom radnom skelom. Obračun po m2 zida. 9. Razni sitni nepredviđeni radovi demontaža, rušenja i štemanja. Rad po satu evidentiran u građevinskom dnevniku i ovjeren od strane stručnog nadzora. Najviše do 10% iznosa radova. -nepredviđeni rad
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Ivanić Grad
Ukupna površina objekta: 350
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trenutno sam u potrazi za potencijalnim izvodacima za gradnju obiteljske kuce u Ivanic-Gradu. Zanima me ROH-BAU bez iskopa jer iskop vec imam dogovoren. Zanimaju me ponude za sami rad ali i ponude za rad + materijal. Volio bi krenuti s gradnjom cim prije al najvaznije da se zavrsi prije zime ove godine.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu