Usluge

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebat će bojanje stropova (98,02 m2) i zidova (,12 m2) stana u visokom prizemlju obiteljske kuće (nacrt u privitku). Boja Jupol ili sl. Varijanta I: stropovi i zidovi u bijeloj boji. Varijanta II: zidovi u boji prema izboru iz ton karte. Dodatno molim cijene za: - skidanje starog uljnog naliča sa stare stolarije; priprema i ličenje (lakiranje) iste u bijelu boju - gletanje spojeva knauff obloga zidova - sanacija zida (od vlage) i priprema za bojanje (cca,1,50 m2) Adresa je:Podgaj 15,Zagreb. Unaprijed hvala!
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, stan ima 50 kvadrata, ali je dvoetažni. Na jednom dijelu zida treba pogletati donji dio koji je propao od vlage/snijega sa balkona. Jedan zid je prefarban u oker boju, a jedan u zelenu. Mi bi sve farbali u bijelu boju - sve zidove i plafone. Imamo i ogradu na stepenicama za etažu koju bi isto farbali (ograda je zeljezna). Bilo bi dobro pogledati stan i procijeniti koliko bi to sve koštalo. Nama bi odgovarao termin od 25. 7. do 30. 7. Unaprijed hvala!
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 42
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno prebojati sobu kompletno struganu, gletanu i bojanu prije par godina. Trebalo bi ostrugati i gletati samo iza ormara, oko 4,5 m2, što nije napravljeno prošli put. Zidovi bi trebali biti u nijansi sive po izboru kćeri - oko 30 m2, a plafon bijelo - oko 12 m2. Nalazimo se na Črnomercu i radovi bi se trebali izvesti na početku 9. mjeseca. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 350
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, lijepo vas molim ponudu za bojanje zidova unutar fitness centra. Ukupna kvadratura zidova je cca m2. Bojanje bi išlo u bijelu boju. Zidovo su ravni i u dobrom stanju, no mislim da bi na pojedinima bilo potrebno struganje stare boje koja je momentalno tamno sive boje. Ukoliko je moguće da dogovorimo radove u Kolovozu , iza 15.8. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 180
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno mi je krečenja stana od 60 m2 u Zagrebu. Zidovi su jednostavni bez tapeta, trebalo bi samo nabacit ruku bijele boje po cijelom stanu. Inače, stan ima kuhinju, dnevni boravak, dvije spavaće sobe, ulaz i kupaonicu. Pošto sam trenutačno u inozemstvu, preferiram komunikaciju putem maila. Planirali smo radove negdje krajem kolovoza, početkom rujna. Očekujem Vašu ponudu.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova
Sesvete
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 40
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, djecja soba je 3.8 × 3.2,visina sobe je negdje oko 2.5 m. Mislili smo sobu okreciti u neku svijetlo plavu boju(akril bojom) ili normalnom bojom. Strop okreciti u bijelu boju. Ako se ne moze preko stare boje prefarbati onda bi sa dvije strane zida trebalo ostrugati staru zutu nam samo sljedeci tjedan od pon do petka. Ako je moguce dvije ponude sa obicnom svijetlo plavom bojom i sa akril bojom. Lijepi pozdrav.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Dugo Selo
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 350
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja te hodnik čine jednu cjelinu od oko 50 m2 površine. To nazivamo dnevni dio kuće. Koliko je tu površine zidova za bojanje ne znam točno. Dakle stropa je 50-ak metara, a samih zidova trebalo bi precizno izmjeriti, ali ne mislim da ima više od toga jer je prostor nepravilan i otvoren između pojedinih dijelova tako da je to zapravo jedna prostorija, a ima i četiri prozora i dvoja velika staklena vrata za izlazak na terasu, nekoliko vrata za ulazak u druge porostore, tu je i kuhinja s vrlo malo vidljivog zida za bojanje. Prije šest godina doselili smo su u novu kuću i tada su zidovi bili uređeni, pregletani, izbrušeni pa ni sada ne izgledaju da bi trebalo učiniti neke velike zahvate prije samog bojanja,možda pokrpati koju rupu .Tada je bojanja obavljeno tako da se možemo preseliti, a mislili smo da ćemo naknadno ići u nešto bolje i kvalitetnije što se tiče samih boja. No sada je već prošlo šest godina. Kuća je prizemnica, ima m2 a dio koji je odvojen vratima od dnevnog boravaka je druga cjelina kuća sa pet soba (pravilno omeđenih od kojih je najveća 14m2, a najmanja 10m2) i hodnikom koji ih povezuje. Sada nas najprije zanima bojanje dnevnog dijela kuće (boravak, blagovaonica i kuhinja) te dvije dječje sobe. Možda će supruga htjeti najprije te sobe pa onda dnevni dio. Tu možda ima ukupno površine za bojanje oko m2. A potom bi vidjeli i ostale sobe i hodnik.O tome kako bi to trebalo obojati ne znamo. Sada je obojeno klasično, jedan prostor jedna boja. Treba nam i ideja kako bojama osvježiti prostor. U očekivanju Vaše ponude pozdravljam. S poštovanejm
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 180
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o bojanju cijelog trosobnog stana (bez kupaonice) od 60m2 u bijelu boju kakva je i sada. Stan je uredan ( bojan pred 5 godina) ne treba gletanje niti struganje stare boje. U jednoj sobi dio zida vlaži pa bi trebalo razmisliti o dodatnoj zaštiti od vlage ako je moguće. Nema ormara koje treba micati. Vrlo malo namještaja, manjih dimenzija. Posao bi trebalo odraditi što je prije moguće.Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Čazma
Čazma
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 460
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Dječji vrtić trebao bi ovo ljeto osvježenje prostora u smislu bojanja zidova u sobama dnevnog boravka i hodniku. No zbog teške financijske situacije bitno nam je da je ponuda što povoljnija. Smatramo da bi to bilo nužno za našu djecu kako bi se igrala i živjela u boljem i ugodnijem okruženju. Željeli bi to ostvariti tokom ljeta kada u vrtiću boravi manje djece, te da dočekamo novu djecu u "novom" prostoru početkom rujna i nove pedagoške godine. Hvala unaprijed. Lp. Martina Kovač, ravnateljica
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Ozalj
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 370
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebamo pokrečiti hol a (oko m* zida), tri dječje garderobe (po 20 m* zida), dva skladišta kuhinje (30m* zida u većem i 25m* u manjem) i prostor za pranje i peglanje (oko 25 m* zida). Radove bi trebalo obaviti u prva dva tjedna 8. mjeseca, dok nam je zatvoren. Unaprijed hvala na ponudi! Ravnateljica Vesna Novosel


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu