Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Gradnja kuće
Rijeka
Ukupna površina objekta: 209
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Kuća je po projektu dvokatnica (P+1), sa garažom u sklopu prizemne etaže. Ukupno ,3 m2 prizemlja i 60,65 m2 kata (netto). Gradilo bi se od ytong blokova širine 40 cm, sa bijelim krovom te ytong stropom između etaža. Strop gornje etaže je izveden kao montažni na čeličnim gredama, te je samo jednim dijelom prohodan ispod samog bijelog krova. Mjesto gradnje je Rijeka, Gornji Zamet. Do terena je pristup asfaltiranom cestom, i voda je već spojena. Struja se tek treba izvesti, ali je stup sa predviđenim priključkom na poziciji do samog građeviskog terena. Građevinska dozvola je izdata i pravovaljana. Rok početka gradnje će u biti u dogovoru sa izvođačem. U tijeku je izrada novog troškovnika koji će biti gotov za 7-10 dana. Molim ponudu, Hvala.
Krovopokrivači, Krovopokrivači - Zadar
Zadar
Površina krova (u m2): 253
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Zidarski radovi
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Samostojeća dvokatnica, krov pokriven kupom kanalicom na djelimično (već popravljanoj) dotrajaloj drvenariji. Pocinčani oluci su djelimično promijenjeni, postavljen je novi krovni prozor, potrebna je i kontrola vanjskog stanja dimnjaka. Kod većih kiša kroz pomaknute crijepove voda poplavljuje potkrovlje i stan ispod. Ispod krova je betonska ploča omeđena podignutim ciglenim vijencem (provjeriti stanje), kuća je starije gradnje. Molim ponudu, Hvala.
Krovopokrivači, Limeni pokrovi
Poreč (Parenzo)
Površina krova (u m2): 125
Usluge: Skidanje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora, Zidarski radovi
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Krov se urušio na štalama, potrebno je postaviti novu konstrukciju i prekriti s crijepom. Volio bih da crijep bude starinski istarski stil. Možda se može iskoristiti nešto od postojećeg ako smatrate da je to ok. Kasnije će se urediti u apartmane koji će na zadnjem katu biti potkrovlje. Dimenzije: 15 m x 6,5 m + 7,4 m x 3,25 m; visina dna krova cca 2,8 m; visina vrha cca 4,7 m. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, kuća je stara 30. god. Sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja (roh bau). Potrebno je kompletno renovirati. U prizemlju i na katu se dižu podovi, stavljanju nove instalacije, renoviranje kupaonice, obrada zidova, postavljanje novih podova te stolarija dok u potkrovlju s obzirom da je roh bau potrebno je staviti podove i zidove te sve ispočetka. Prizemlje i prvi kat imaju po 60m2 površinu dok potkrovni stan ima 50m2. Molim ponudu, Hvala.
Krovopokrivači, Postavljanje krova
Konjščina
Površina krova (u m2): 200
Usluge: Skidanje starog pokrova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, radi se o staroj zagorskoj kući koja je komplet renovirana ali bi trebalo zamjeniti pokrov. Na njoj je stari crijep iz Bedekovčine. Umjesto crijepa stavili bi limeni pokrov-sendvič paneli sa izolacijom (imitacija starog crijepa). Krovne grede su stare hrastove ručno tesane i u izvrsnom su stanju. Zanima nas ponuda sa montažom. Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o objektu u Gračecu. Potrebno je rušenje stare garaže vezane uz kuću i dogradnja prostora veličine 42 m2 koji uključuje dnevni boravak, stubište za kat, kotlovnica i ostavka. Potrebno je izbetonirati temelj, zidove, stepenice i gornju deku. Molim da me nazovete za dodatne informacije, Hvala.
Fasade, Fasade
Vodice
Površina fasade (u m2): 290
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebni su slijedeći radovi: 1. Uštemavanje postojeće fasade za kondezacijsku cijev od klime i antene, odvoz i deponiranje šute m 25 2. Obrada vijenaca, postavljanje pvc kutnih lajsni sa mrežicom,kutnih lajsni sa okapnikom, završna akrilna žbuka granulacije 2mm m 45 3. Obrada cijele kuće, plafona, postavljanje građevinskog ljepila u 2 sloja,rabic mrežica( obrada sa PVC kutnim lajsnama sa mrežicom,postavljanje PVC lajsni sa okapnikom), završna akrilna žbuka granulacije 2mm , postojeća fasada se pere sa mlazom vode i nanosi se S/N veza m2 4. Ugradnja prozorskih klupica i poklomnica m 3 5. Postavljanje brtvene hidro izolacijske trake, nanošenje dvokomponentne hidro izolacije (tipa Sika ) u dva sloja, po potrebi m 10 6. Skidanje staklene opeke, zazidavanje , postava greda iznad otvora za 3 prozora i obrada otvora m2 • Cijene se odnose na izvođenje radova sa kvalitetnim materijalom (obavezno specificirati). Postavljanje skele je uračunato u cijenu. Cijena je za završnu žbuku bijele boje. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebna je izrada krovišta na dvojnom objektu(prema troškovniku u prilogu). Drugi dio dvojnog objekta ide u adaptaciju prvog kata ukupne površine 67 m2 i izradu potkrovlja 40 m2 .Od toga 10,2 m2 odnosi se na ograđivanje terase kojoj je potrebno zasebno krovište a u toj prostoriji nalaziti će se boravak 41 m2 ,kupaonica 5,40 m2,ulazni prostor 5,90 m2 te će biti potrebna pregradnja balkona površine 4,5 m2 u kojem će se nalaziti garderobni prostor. Dizanje potkrovlja na oba objekta od čega će se u drugom dijelu nalaziti tri spavaće sobe(jedna 12,5 m2,druga 10,50 m2 i treća 12,80 m2) te mala kupaonica od 3,65 m2.Potrebna je izrada stepeništa koji će povezivati prvi kat sa smatrate da bilo koja stavka izuzeta iz troškovnika da ju dodate. Hvala. Srdačan pozdrav,
Krovopokrivači, Izolacija krova
Nin
Površina krova (u m2): 70
Usluge: Skidanje starog pokrova, Hidroizolacija krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Bitumenski pokrov/šindra
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, starina pod pločom, Poljica Brig, okolica Zadra, napravljena 50-tih godina 20. st. Radi se o polovici krova, objekt je dvojni, tlocrtno je L-oblika. Krov ima prirodni pad i nikad se nije zadržavala voda. Pretprošle godine se išlo na varijantu limenog krova sa termoizolacijom, radovi su započeti, međutim tvrtka izvođača je propala i tu se stalo. Znači, trebalo bi skinuti postavljene drvene grede /konstrukciju sa krova, opcionalno skinuti ljepenku koja je djelimice već ljepljena, očistiti krov (alge i sl.) i zatim napraviti osnovnu hidroizolaciju: tekući katran, sloj V3 ljepenke i završnu V4 ljepenku. Limeni opšavi, okapnici i sl. ne nuditi. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Planiram adaptaciju jednog stana u staroj kući od cca 45 m2. Kuća se sastoji od dva stana a jedan bismo sada pretvorili u apartman. Potrebno je betoniranje je potrebno podruma jer je isti povezan sa stanom, zidanje dijela zidova, Prvi tlocrt je sadašnje stanje,a nas zanima adaptacija za dio označen sa x koji je vidljiv u drugom tlocrtu(prazan prostor) . Jedna mala napomena -vanjska terasa (gornja strana)koja pokriva prostor od cca 18 m2 treba je potpuno skinuti i postaviti novu. Radit će se nova kupaonica, sve instalacije u stanu, podovi, keramika, bojanje zidova te oblaganje knaufom. Za sve druge info molim Vas da me kontaktirate. Hvala! Lp Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu