Hidroizolacije Kesten j.d.o.o.

Zagreb-Dubrava
Gradnja kuće, Keramičarski radovi, Krovopokrivači, Suha gradnja (knauf)
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5,0
1 ocjena

1 ocjena za tvrtku Hidroizolacije Kesten j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Boris K. , prije 2 mjeseca

Sve pet.

Usluge: Pokrivanje krova, Limeni pokrovi, Knauf radovi, Postavljanje pločica, Krovopokrivači, Postavljanje krova, Izolacija krova, Knauf majstor, Postavljanje keramike, Keramičar, Izrada krova, Spušteni stropovi, Knauf, Postavljanje knaufa, Krovišta, Krovopokrivački radovi, Mijenjanje krova na kući, Keramičari, Izrada krovišta, Knauf pregradni zidovi

Drugi izvođači u blizini mjesta Zagreb-Dubrava

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Izrada/sanacija krovišta

 • Površina krova (u m2): 75
 • Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora, Zidarski radovi
 • Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
 • Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani, na kuci u Selcima (Crikvenica) se treba stari azbestni krovni pokrov sa starim prozorima zamijeniti sa novim mediteranom crijepom i novim prozorima. Na novi krovni pokrov se planira postavljenje solarnih panela i fotonaponskih celija. Ukupna povrsina krova iznosi cca. 75 m2. 1. Uklanjanje postojećeg krovišta, što uključuje uklanjanje kompletnih letvi i salonitnih ploča, kao i postojećeg visećeg žljeba i vertikalnih odvodnih cijevi. U cijenu rušenja uključiti sve potrebne strojeve i radove, odvoz otpadnog materijala na deponiju, čišćenje parcele nakon rušenja i pripremu za rekonstrukciju krovišta, preseljenje elektroinstalacija ako ih ima kao i ostalih instalacija ukoliko je to potrebno. 2. "Dobava i postava crijepa ""mediteran crijepa"", tip i boja crijepa po izboru investitora. Cijena uključuje dobavu i ugradnju crijepova-zračnika (1 kom/10m2). Tehnička izvedba prema uputstvu proizvođača. " 3. Dobava i ugradnja sljemenjaka te sljemenog elementa za prozračivanje i suhu ugradbu sljemenjaka. U cijeni uključen držač, sljemena letva, sljemeno-grebena spojnica te sljemenjaci. Sve proizvodi proizvođač pokrova. 4. Dobava i ugradnja Wakaflex folije za opšav svih prodora kroz krovnu plohu (dimnjaci i odzračne vertikale). 5. Nabava, doprema i istovar materijala, te montaža visokokvalitetne vanjske finalizirane ALUMINIJSKE stolarije (prozori) u boji prema izboru investitora s okovom, u ostavljene otvore prema dimenzijama iz projekta. Stolariju obavezno izraditi prema prethodno izmjerenim dimenzijama na građevini zbog mogućih manjih odstupanja kod izvedbe građevinskih radova. Stolarija treba biti ostakljena dvostrukim termoizolacijskim staklom 4+16+4 mm, s trostrukim brtvljenjem, te sa vrijednosti "Ui" manje od 1,6 W/m2K i vrijednosti zvučne izolacije 30 dB. Montažu treba izvesti tako da dovratnici ugrađene stolarije nemaju direktan dodir s konstrukcijom. Prikazane mjere su približno proizvodne mjere. 6. Dobava materijala, izrada i montaža visećeg žljeba okruglog presjeka od pocinčanog lima d=0.55 mm. Uključivo pocinčane kuke od plosnog željeza presjeka 28x6 mm ugrađene na prosječnom razmaku od 80 cm odnosno na razmaku rogova. Žljeb izvesti u padu 0.5%. Jedinična cijena obuhvaća i izvedbu spoja na vertikalne odvodne cijevi. 7. Dobava materijala, izrada i montaža odvodnih vertikalnih cijevi krovnih voda okruglog presjeka promjera 11 cm od pocinčanog lima d=0.55 mm. Cijevi postaviti min. 2 cm od gotovog fasadnog zida. Cijevi fiksirati na svakih 2 m. 8. Dobava materijala, izrada i montaža opšava dimnjaka i ventilacijskih kanala. Opšav se izvodi od pocinčanog čeličnog lima debljine 0,55 mm, razvijene širine 60 cm, uključivo sav potreban pričvrsni materijal. Dimenzije, tj. dužine opšavnih limova vidljive su u tlocrtu krova, a njihove točne dimenzije potrebno je uzeti na licu mjesta prije izrade.

Izrada/sanacija krovišta

 • Površina krova (u m2): 100
 • Usluge: Skidanje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
 • Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
 • Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U selu Kozjača, 7km sjeverno po magistrali od Starigrada Paklenice, potrebna je sanacija/promjena krovišta. Potrebno je zamijeniti daske, letve, kontra letve, izolaciju i parapropusnu folInstalacije Šagud j.d.o.o.iju. Pretpostavka je da je konstrukcija krovišta u dobrom stanju i da ju ne treba mijenjati. Isto vrijedi i za aluminijske valovite ploče za koje pretpostavljamo da se mogu natrag ponovo ušarafiti. Dodatno, kako se radi o dvojnom objektu, prilikom zamjene treba napraviti odvajanje krovišta na što jednostavniji način (npr. preklopnim limom ili sl). Odvojiti treba i odvod oborinskih voda.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 25
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam keramičara za kupaonicu veličine 2 x 1,7 m2. Pločice su veličine 30x90 cm, u kupaonici je kutna tuš kada i iznad geberita za wc i bide su od knaufa 3 "niše" (udubljenja) gdje isto treba staviti pločice i lajsne. Osim kupaonice je i prostorija 0,8 x 2 m za perilicu i pločice idu samo na pod i cokl. Hvala

Izrada/sanacija krovišta

 • Površina krova (u m2): 100
 • Usluge: Skidanje starog pokrova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
 • Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
 • Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani ! Trebao bi zamjenu pokrova krova na vikendici. Krov je na dvije vode , strme kosine (alpski stil) površine m2 (50 + 50 m2). Trenutno su na krovu salonit ploče a ja bih stavio osb ploče na postojeće zdrave rogove i limeni krov u obliku crijepa sa svom pripadajućom opremom a također i žlijebove i oluke. Dimenzije krova su 9x6 m x dvije strane.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 28
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Soba 19 m2, strop visine 3,40 treba obložiti sa folijom(paropropusna), 10 cm toplinska izolacija, parna brana i 12,5mm gipskartonske ploče na nosačima pričvrščenim na drvene stropne grede. Kupaonica cca. 4m2 i dio sobe cca. 5m2 obložiti strop samo sa folijom i pločama. Postoji i mogućnost dodatnih radova, popravak žbuke na stropovima i zidovima, gletanje i bojanje stana cca. 70m2.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, imam kupatilo u kojem je potrebno postaviti keramiku. Dimenzije kupatila su cca x (vidina cm) i ima manji prozor. Površina keramike je oko 20m2. Dva zida su od rigipsa, a dva su zidana žbuka. Tuš prostor će biti bez kabine, tj. obložen pločicama gdje je potrebno na podu napraviti pad. Pločice su dimenzija 60x30 zidne, 85x20 zidna bordura i 40x80 podne i sve su prva klasa. Radovi bi se izvodili na otoku Šepurine i materijal bi bio obezbeđen. Molim za vašu ponudu po m2 za ovaj posao.

Izrada/sanacija krovišta

 • Površina krova (u m2): 65
 • Usluge: Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
 • Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
 • Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

poštovani, imam samostojeći objekt dimenzija 7x7m koji bih želio natkriti. visina grede bi trebala biti oko 2,6m. potrebno je izraditi krovište i montirati žljebove i snjegobrane. drvanu građu i brodski pod osiguravam ja. sav ostali materijal obveza izvođača. u prilogu je slika objekta koji je potrebno natkriti

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Tražimo majstora za sanaciju postojeće terase, potrebna hidroizolacija, glazura, limarski radovi-izrada žljebova i okapnica, uz istovremeno zatvaranje postojeće ograde-željezne konstrukcije zidom pa su potrebna znanja i vještine vanjskog zidanja i žbukanja istog. Nakon svega toga potrebno je na terasi postaviti vanjske pločice, cca m2. Radovi su na obiteljskoj kući u Dubravi u Zagrebu.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 30
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno izraditi 3 pregradna zida. 2 komada 3.30 m duljine x 2.4 m visina i jedan 5 m duljine x 2.4 m visina. Uz to potrebno i cca 30 m2 plafona. Na plafon 20 cm vune. Zidovi dupli knauf i 10 cm vune. Molim cijenu sa materijalom i cijenu samo ruke. Cijena komplet ofarbani zidovi. U datoteci ima plan kako sada izgleda ni sa zidovima koje treba napraviti. Izrada što je prije moguće.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 18
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kupaonica u renovaciji. Nakon izmjene instalacija i nove glazure, potreban nam je keramičar za postavljanje pločica u kupaonici, Na pod idu pločice dimenzija 20x20 cm i ukupna površina poda je 6 m2, a preostalo su zidne pločice dimenzija 32x99 cm2. Idealni početak radova početkom srpnja, oko 1.7. Zahvaljujem :)