Happy habitat, obrt za dizajn interijera i ostale usluge, vl. Ana Prosenik

Zagreb
Arhitekti
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
4,7
13 ocjena

13 ocjena za tvrtku Happy habitat, obrt za dizajn interijera i ostale usluge, vl. Ana Prosenik

Ocjene

5,0
Kristina Z. , prije 1 godinu

Odluka za dizajn interijera pala je na Happy habitat, obrt za dizajn interijera i ostale usluge, vl. Ana Prosenik. Bili su jako susretljivi i brzi u pronalasku rješenja. Sviđa mi se što su dostupni i preko WhatsAppa što je dodatno olakšalo komunikaciju. Od mene imanu samo riječi za pohvalu. Velika preporuka.

Draga Kristina, hvala na preporuci i lijepim riječima. :D

5,0
Kristina M. , prije 1 godinu

Same pohvale za ekipu iz Happy habitat! Poslan upit, odgovor ekspresno, spremni saslušati, strpljivi i nadasve profesionalni! Svježe i odlične ideje, i što je meni bilo najbitnije svi odgovori i projekt riješeni u jednom danu! Sve preporuke!

Kristina, zahvaljujemo vama na ukazanom povjerenju!

5,0
Danijela B. , prije 1 godinu

Profesionalno odrađen projekt. Sve pohvale i preporuke za sve koje dvoje oko angažmana dizajnera interijera jer apsolutno štede vrijeme uz izvrsne ideje i pregršt dobrih savjeta, a posebno kada radite s profesionalcima poput Happy Habitat tima.

Draga Danijela, hvala na lijepim riječima i preporuci. :)

5,0
Marija M. , prije 1 godinu

Tražila sam arhitekta za unutarnji dizajn i odabrala Happy Habitat, obrt za dizajn interijera i ostale usluge, vl. Ana Prosenik. Odlična prilagodba novonastalim uvjetima tijekom procesa, poštivanje želja klijenata uz super nadogradnju istih kvalitetnim i stručnim savjetima i prijedlozima.

Hvala na ukazanom povjerenju i kako zahtjevnom, toliko i inspirativnom projektu te suradnji! :D

4,7
Ana K. , prije 1 godinu

Želim posebno istaknuti ljubaznost mlade Tamare koja se zaista potrudila u pomoći koju sam trebala. Nemam primjedbi.

Draga Ana, hvala vam! :)

5,0
Valentina P. , prije 1 godinu

Termin dobiven odmah sljedeći dan. Dizajnerica Petra apsolutno uljudna, stručna, simpatična i draga, što sam shvatila već pri prvom pozivu. Na sastanku sam dobila konkretna usmjerenja koja sam i tražila, te kontakte, savjete, linkove čak i uzorke na uvid.

Draga Valentina, i nama je bilo zadovoljstvo surađivati s vama. Hvala na komentaru! :)

5,0
Diana M. , prije 1 godinu

Surađivali smo s obrtom Happy habitat i bili smo jako zadovoljni njihovim detaljnim pristupom i načnom rada. 5 zvjezdica!

Hvala na ukazanom povjerenju i lijepim riječima. :D

5,0
Senka D. , prije 2 godine

Trebali smo savjete oko dizajna sobe. Sve su odradili kako treba i kako smo se dogovorili od samog početka. Super su, korektni, zadovoljni smo.

Draga Senka, zahvaljujemo na komentaru!

5,0
Ivan P. , prije 2 godine

Agažirali smo Happy habitat za dizajn interijera i nismo pogriješili. Jako sam zadovoljan. Sve je bilo bolje od očekivanog.

Hvala na recenziji i drago nam je da ste zadovoljni! :)

1,0
Branimir V. , prije 1 godinu

Totalno razočarenje. Sve je bilo dobro dok su crtali na papiru. Kada smo mi htjeli napraviti to što su oni crtali onda smo shvatili da su velika prevara. Nemaju iskustva u radovima. Majstori (namjerno pišem množina) su se smijali njihovim idejama jer to jednostavno nije bilo izvedivo. A da ne govorim o planiranju budžeta. Da smo radili po njihovim uputama potrošili bi 2.5 puta više od onog što smo imali. Trebali bi se naučiti raditi svoj posao. Ne možeš predlagati nešto što nije moguće fizički unijeti u prostoriju...

Poštovani Branimire, zahvaljujemo na vašem komentaru. Kako nismo primili odgovor na zadnja 3 maila upućena Vama u kojem nudimo asistenciju te pomoć nadali smo se da ste uspješno priveli kraju izvedbeni dio projekta u koji nismo bili involvirani sa obzirom da ste nas angažirali samo za idejni dio vaše priče. Žao nam je čuti da ste prošli kroz vrlo čest scenarij na terenu u kojem izvođači radova namjerno ili nenamjerno iskrivljuju percepciju investitora degradirajući rad projektanata ili dizajnera interijera te rade po projektnoj dokumentaciji idejnog dijela, bez razrade kroz izvedbeni dio projekta. Upravo je zato od vitalne važnosti angažirati dizajnera za idejni dio, izvedbeni projekt te praćenje radova. U dizajnu interijera je uobičajen modus operandi manjih ili većih odstupanja, prilagodbe, nalaženje novih rješenja u hodu te manjih ili većih problema. Bitno je iznaći rješenje za svaku situaciju. Naša praksa, kao i kroz zadnjih nekolicinu izvedbenih projekata je završiti posao u roku, te unutar buđeta bez VTR-a prateći projektnu dokumentaciju, držeći se troškovnika građevinsko-obrtničkih radova uz obračune po građevinskim situacijama u korist klijenta. Sa vama nismo imali priliku podijeliti našu ekspertizu u dijelu izvedbe sa obzirom da ste se odlučili raditi sami. Mi ćemo svakako vašu recenziju uzeti u obzir. Želimo vam da Vam vaš dom pruži sve što treba te da brzo zaboravite neugodno iskustvo vlastite izvedbe. Srdačno, Happy Habitat.

Prikaži više

Usluge: Projektanti, Uređenje interijera, Nacrti kuća, Projekti kuća, Dizajn interijera, Građevinska dozvola, Arhitekti

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 59
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potreban mi je unutarnji dizajn spavaće sobe od 12m2 za djevojku 16 godina, spavaće sobe 11,5m2 dečka od 21 godinu i spavaće sobe bračnog para od 10m2. U sve 3 sobe bi stavili ugradbene ormare i u 2 sobe (12m2 i 11,5m2) radne stolove. Te dnevnog boravka od 26m2.Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ili prostora (m2): 18
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebno uređenje recepcije novog uslužnog objekta. Recepcija mora biti više u stilu samog projekta: tajanstvena, razigrana, starinska. Usluga koja se nudi je novi zabavni koncept (glavna klijentela: 18-35 godina, turisti) gdje su igrači zatvoreni u tematskoj sobi i moraju surađivati kako bi sobu pretražili, otrkili tragove i riješili zagonetke. Teme soba su Dubrovačka republika & Igra prijestolja, tako da I recepcija mora biti uređena u sličnom duhu (mix srednjovjekovnih detalja I razigranosti) .Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 65
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav! Rijec je o savjetovanju o dizajnu interijera. Naime, nedavno smo kupili novi namještaj za otvoreni boravak- kuhinja- blagovaona, a sada je došlo do toga da boravak moram odvojiti zbog potrebe za dodatnom sobom. Imam dosta glomazne komade namještaja za koje se ne mogu odlučiti da li ih prodati ili se mogu uklopiti, a nedostaje mi prostora za pohranu. Balkon uopće nismo uredjivali, a i za sobu bi nam dobro došao koji savjet. Ukratko, trebalo bi ili po slikama, ili bolje osobno pogledati prostor i preporučiti izmjene za bolju funkcionalnost.Inace, stan je u Rijeci i ima 65 m². Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 400
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potreban mi je prijedlog uređenja obiteljske kuće od cca m2 stambene površine te cca m2 okućnice. Kuća je u visokoj roh bau fazi, provedene su potrebne instalacije, postavljena vanjska stolarija (osim ulaznih vrata), a zidovi su ozbukani. Kod savjeta za uređenje fokus bi bio na rasporedu namještaja u prostorijama kao i prijedlog kvalitetnog odgovarajućeg namještaja te prijedlog i odabir podnih obloga u prostorijama kao i uređenja kupaonica. Zahvaljujem i srdačno vas pozdravljam,

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 90
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, objekt se nalazi u uvali uz more. U prizemlju je ulaz i jedna prostorija sa WC sa strane. Stepenice vode do 1. kata gdje su kuhinja i soba (4x3,4) sa balkonom. Na 2. katu je kupaonica i dnevni boravak (koji može poslužiti kao spavaća soba), terasa (12m2) s prednje strane i iza kuće (12m2). Postavljena je struja i voda. Želim savjet kako urediti unutrašnjost. Površina svakog kata je po 30m2.Očekujem vašu ponudu. Zahvaljujem

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 6
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebna mi je ideja na koji način osmisliti dio prostora u dnevnom boravku na kojem se trenutno nalazi jedna polica ispod koje je komoda s Tv-om. S lijeve strane opisanog zida srušila sam dio zida koji je dijelio dnevni boravak od hodnika. Pišem dio, obzirom zid nije srušen do samog poda, već je od poda u vis ostavljen zidić visine cca 40 cm.Želja mi je urediti i taj kutni prostor, po mogućnosti, idejno ga povezati s prostorom/zidom na kojemu bi bio tv.Prema potrebi, dostavit ću fotografije.Molim vašu ponudu. S poštovanjem,

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ili prostora (m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, u postojećem caffe baru u sklopu sportskog centra potrebno je napraviti preuređenje. Radi se o prostoru kroz koji prolaze svi naši članovi i koji ima standardnu ponudu caffe bara, uz zdravu ponudu u obliku cijeđenih sokova, proteinskih napitaka i pločica.Uz to u manjoj mjeri prodajemo i tostove. Pri uređenju bi bilo idealno usmjeriti se ka ovim odrednicama - prirodno, zdravo,zeleno, mjesto za druženje uz jutarnje kave (veće naselje gdje je uz vrhunsku kavu, ugodnim ambijentom cilj privući stanovnike naselja, ali i šire), nakon treninga, poslije nogometa (u ponudi imamo teretanu,nogometne terene,teniski teren,masažu), boje-kombinacije iz logotipa - srna, zlatna,srebrna,bakrena, tamnosiva, bijela, žuta, narančasta - naravno ne sve, uz dodatke prirodne boje drveta i zelenila u vidu cvijeća,lončanica.. Dakle, caffe bar posjećuju sve dobne kategorije, uređenje bi trebalo izgledati ugodno kako ujutro, tako i navečer. Stil kojem osobno naginjem i čije elemente i boje bi bilo poželjno iskoristiti pri uređenju, kao i postojeće stanje caffe bara šaljem u prilogu. Ono bi bilo najpotrebnije promijeniti pri samom uređenju je: boja/obloga zidova, rasvjeta, obloga šanka, podna obloga., rashladna vitrinu možda. Elementi koje bi bilo poželjno zadržati i preurediti su separe, unutarnja konstrukcija šanka, pehari (izloženi na istom ili drugom mjestu). Lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 47
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, useljavamo u stan ukupne površine cca 47m2. Stan se sastoji od spavaće sobe, kupaone, dnevnog boravka i kuhinje. Željeli bi što više iskoristiti prostor. Spavaća soba bi nakon nekog vremena postala dječja ( curica od 5 god.). Trenutno se tamo nalazi krevet 95cmXcm i dva ormara , jedan cmXcm i drugi cmXcm, te trosjed na razvlačenje cmXcm. U dnevnoj sobi od namještaja ima samo ugradbeni ormar koji bi ostavili. Skice u prilogu. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 82
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, stan je trosoban, uredjen prije 2 godine. Nažalost kako je brzina bila u pitanju da se uselimo, sada razmišljamo o sredjivanju i idejama i trebam pomoć u tome. Obzirom da živimo u stanu ne znam pocčetak radova ali ono sto je vazno je da bi se radio eventualno dio po dio. Zahvaljujem unaprijed na pomoci. Lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, stan ima 70m2, ali ćemo sređivati samo 50m2 jer ćemo kuhinju i kupaonicu ostaviti kakve jesu. Trebala bi mi pomoć, konzultacije s dizajnerom interijera oko unutarnjeg uređenja. Imam neke ideje, ali bi htjela vidjeti kako će to izgledati u prostoru i eventualno neke ideje oko uređenja. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.