Happy habitat, obrt za dizajn interijera i ostale usluge, vl. Ana Prosenik

Zagreb
Arhitekti
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
Odabir klijenata 2020
4,7
13 ocjena

13 ocjena za tvrtku Happy habitat, obrt za dizajn interijera i ostale usluge, vl. Ana Prosenik

Ocjene

5,0
Kristina Z. , prije 5 mjeseci

Odluka za dizajn interijera pala je na Happy habitat, obrt za dizajn interijera i ostale usluge, vl. Ana Prosenik. Bili su jako susretljivi i brzi u pronalasku rješenja. Sviđa mi se što su dostupni i preko WhatsAppa što je dodatno olakšalo komunikaciju. Od mene imanu samo riječi za pohvalu. Velika preporuka.

Draga Kristina, hvala na preporuci i lijepim riječima. :D

5,0
Kristina M. , prije 7 mjeseci

Same pohvale za ekipu iz Happy habitat! Poslan upit, odgovor ekspresno, spremni saslušati, strpljivi i nadasve profesionalni! Svježe i odlične ideje, i što je meni bilo najbitnije svi odgovori i projekt riješeni u jednom danu! Sve preporuke!

Kristina, zahvaljujemo vama na ukazanom povjerenju!

5,0
Danijela B. , prije 7 mjeseci

Profesionalno odrađen projekt. Sve pohvale i preporuke za sve koje dvoje oko angažmana dizajnera interijera jer apsolutno štede vrijeme uz izvrsne ideje i pregršt dobrih savjeta, a posebno kada radite s profesionalcima poput Happy Habitat tima.

Draga Danijela, hvala na lijepim riječima i preporuci. :)

5,0
Marija M. , prije 7 mjeseci

Tražila sam arhitekta za unutarnji dizajn i odabrala Happy Habitat, obrt za dizajn interijera i ostale usluge, vl. Ana Prosenik. Odlična prilagodba novonastalim uvjetima tijekom procesa, poštivanje želja klijenata uz super nadogradnju istih kvalitetnim i stručnim savjetima i prijedlozima.

Hvala na ukazanom povjerenju i kako zahtjevnom, toliko i inspirativnom projektu te suradnji! :D

4,7
Ana K. , prije 11 mjeseci

Želim posebno istaknuti ljubaznost mlade Tamare koja se zaista potrudila u pomoći koju sam trebala. Nemam primjedbi.

Draga Ana, hvala vam! :)

5,0
Valentina P. , prije 1 godinu

Termin dobiven odmah sljedeći dan. Dizajnerica Petra apsolutno uljudna, stručna, simpatična i draga, što sam shvatila već pri prvom pozivu. Na sastanku sam dobila konkretna usmjerenja koja sam i tražila, te kontakte, savjete, linkove čak i uzorke na uvid.

Draga Valentina, i nama je bilo zadovoljstvo surađivati s vama. Hvala na komentaru! :)

5,0
Diana M. , prije 1 godinu

Surađivali smo s obrtom Happy habitat i bili smo jako zadovoljni njihovim detaljnim pristupom i načnom rada. 5 zvjezdica!

Hvala na ukazanom povjerenju i lijepim riječima. :D

5,0
Senka D. , prije 1 godinu

Trebali smo savjete oko dizajna sobe. Sve su odradili kako treba i kako smo se dogovorili od samog početka. Super su, korektni, zadovoljni smo.

Draga Senka, zahvaljujemo na komentaru!

5,0
Ivan P. , prije 1 godinu

Agažirali smo Happy habitat za dizajn interijera i nismo pogriješili. Jako sam zadovoljan. Sve je bilo bolje od očekivanog.

Hvala na recenziji i drago nam je da ste zadovoljni! :)

1,0
Branimir V. , prije 6 mjeseci

Totalno razočarenje. Sve je bilo dobro dok su crtali na papiru. Kada smo mi htjeli napraviti to što su oni crtali onda smo shvatili da su velika prevara. Nemaju iskustva u radovima. Majstori (namjerno pišem množina) su se smijali njihovim idejama jer to jednostavno nije bilo izvedivo. A da ne govorim o planiranju budžeta. Da smo radili po njihovim uputama potrošili bi 2.5 puta više od onog što smo imali. Trebali bi se naučiti raditi svoj posao. Ne možeš predlagati nešto što nije moguće fizički unijeti u prostoriju...

Poštovani Branimire, zahvaljujemo na vašem komentaru. Kako nismo primili odgovor na zadnja 3 maila upućena Vama u kojem nudimo asistenciju te pomoć nadali smo se da ste uspješno priveli kraju izvedbeni dio projekta u koji nismo bili involvirani sa obzirom da ste nas angažirali samo za idejni dio vaše priče. Žao nam je čuti da ste prošli kroz vrlo čest scenarij na terenu u kojem izvođači radova namjerno ili nenamjerno iskrivljuju percepciju investitora degradirajući rad projektanata ili dizajnera interijera te rade po projektnoj dokumentaciji idejnog dijela, bez razrade kroz izvedbeni dio projekta. Upravo je zato od vitalne važnosti angažirati dizajnera za idejni dio, izvedbeni projekt te praćenje radova. U dizajnu interijera je uobičajen modus operandi manjih ili većih odstupanja, prilagodbe, nalaženje novih rješenja u hodu te manjih ili većih problema. Bitno je iznaći rješenje za svaku situaciju. Naša praksa, kao i kroz zadnjih nekolicinu izvedbenih projekata je završiti posao u roku, te unutar buđeta bez VTR-a prateći projektnu dokumentaciju, držeći se troškovnika građevinsko-obrtničkih radova uz obračune po građevinskim situacijama u korist klijenta. Sa vama nismo imali priliku podijeliti našu ekspertizu u dijelu izvedbe sa obzirom da ste se odlučili raditi sami. Mi ćemo svakako vašu recenziju uzeti u obzir. Želimo vam da Vam vaš dom pruži sve što treba te da brzo zaboravite neugodno iskustvo vlastite izvedbe. Srdačno, Happy Habitat.

Prikaži više

Usluge: Uređenje interijera, Građevinska dozvola, Projekti kuća, Dizajn interijera, Nacrti kuća, Arhitekti, Projektanti

Drugi izvođači u blizini Zagreba

UPDA, Zaprešić

 
0 ocjena

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, u prilogu je nacrt stana.S obzirom da preuređujemo cijeli stan zanimaju me neke ideje za kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. Planirali smo rušiti zid koji dijeli kuhinju i dnevni boravak i umjesto zida staviti kuhinjski otok ali smo poprilično neodlučni. Stoga smo odlučili zatražiti pomoć. Ukoliko vam treba više informacija molim vas da me kontaktirate na ovaj e mail ili na broj mobitela.Ostale prostorije ne treba. Lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stambeni objekat,prizemlje i kat. U prizemlju se nalaze kuhinja,dnevni boravak ,mala soba i mali wc. Na katu se nale 2. Sobe svaka sa svojim wc. Prizemlje i kat su povezani unutarnjim stepenistem. Kuca je modernog izgleda. Trazim projektanta za uredenje interijera kuce.isao bi sa konceptom crno bijela kombinacija uz puno detalja da ne ispadne prehladna nego ugodna za zivjeti.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 30
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, uselila sam se u novi mali stan te je jedan zid potrebno iskoristit što bolje (most iznad kauča), dva para vrata sa strane,između njih je širina cm,v širine iznad kauča 45 cm dubina 35 .Htjela bih visoki sjaj bijeli te ugradnju ploče koja se izvlači s jednog kraja ormara pa da može služiti i kao stol/šank 35cm . U prilogu je nacrt. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 65
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Živimo u stanu od 70m2. Stan je uvjetno rečeno podijeljen na dva dijela nosivim zidom: dnevni dio i spavaći dio + glavni hodnik. U dnevnom dijelu su: dnevna soba, kuhinja (ulaz iz dnevne sobe), lođa. Lođa je na uglu stana i spaja dnevnu sobu i kuhinju. Prozori na lođi su jedini izvor dnevnog svjetla u dnevnom dijelu. Spavaći dio čine wc (ulaz ih glavnog hodnika), mali hodnik, iz kojeg se ulazi u kupaonu, spavaću sobu i dječju sobu. Orijentacija istok (spavaća i dječja soba)-jug (lođa). Razlog promjena u stanu- premala dječja soba (9m2) za 2 djevojčice (7 i 10 god.) Naša ideja... 1. malu dječju sobu za dvije djevojčice (9m2) zamijeniti s malo većom spavaćom sobom (12 m2). 2. u spavaćoj je sada garderoba, pa treba osmisliti novi prostor za garderobu (koja ne stane u trenutnu dječju sobu) Moguće su i druge varijante rješenja, uz uvjet da se ne dira kupaona, niti položaj bojlera u hodnku s lijeve strane od ulaza u stan. Budžet je vrlo ograničen. U prilogu je skica stana. Unaprijed zahvaljujem na vašim ponudama.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Zeljeli bi moderno ureden stan s naglaskom na kuhinju i dnevni boravak. Novogradnja je i prostor je prazan. Kuhinja bi trebala biti takoder i funkcionalna sa dovoljno prostora/ormara u koje se mogu pospremiti stvari. Takoder bi nam se svidalo kad bi se u elemente u kuhinji na neki nacin mogla ukomponirati ugradbena svjetla, recimo npr izmedu gornjih elemenata i radnih povrsina. U privitku saljemo tlocrt stana. Molim vašu ponudu. Hvala i lijep pozdrav

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, U prostoriji se nalazi wc(vec postavljen) na tom zidu sa druge strane je postavljena kuhinja. Ostatak prostora zauzimaju kauc,stol za 'blagavaonu'. Kauc je na razvlacenje i sluzi za spavanje bracnog para i djecji krevetic. Htjeli bi imati sobu odvojenu od dnevnog boravka... Ispred kuce se nalazi prostor koji bi se mogao jos nadograditi(da li je moguca gradnja bez trazenja gradevinske dozvole? Staklene stijenke itd...) Molim vašu ponudu. Hvala i lijep pozdrav.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovanje, riječ je o 20 god staroj kući na dva kata, sve je u drvetu, zastarjelo te želim modernizaciju prizemnog kata koji se sastoji od malog hodnika,kupaonice,povezane kuhinje i dnevnog boravka samo šankom odijeljeni(možda bi se micao ili samo modernizirao) te mala sobica iz koje se izlazi na terasu. Molim vašu ponudu. Hvala i lijep pozdrav

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, namjeravamo malo "dotjerati" dnevni boravak i blagovaonicu, pa bi nam svaki savjet i ideja dobrodošli. Naime, kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak čine jednu cjelinu, s tim da je kuhinja djelomično zatvorena i nije predmet planiranih radova. Blagovaonica i dnevna soba su ukupne površine cca 50 m2 i protežu se u pravcu sjever-jug. Iz blagovaonice (sjeverna strana) se izlazi na terasu. Dnevna soba ima tri veća prozora okrenuta na jug-jugozapad. Kako je prostor dosta prostran, htjeli bismo se malo "poigrati" sa led rasvjetom i knaufom. Preferiramo svjetlije boje zidova, ne previše namještaja, ali opet dovoljno da prostor ne izgleda prazno. Zanima nas moderniji stil, jednostavnih linija, topliji materijali (ne previše stakla, metala..) jednostavni za održavanje zbog djece, kućnih ljubimaca... Poželjno je da budžet bude maksimalno prilagođen vremenu u kojem živimo :)

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 140
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U novi stan od m2 (urbana vila s velikom terasom i vrtom od m2, zapravo je objekt 95 % samostalna kuća a ne stan) u podsljemenskoj zoni uselio sam prije 4 g. Interijeri za pojedine djelovi stana nisu do kraja definirani (dvije manje sobe nisu useljene) a dizajn dnevne sobe treba promjeniti tj. "dati joj dušu".

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ili prostora (m2): 1700
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, nakon Uskrsa potreban mi je arhitekt za unutarnji dizajn za uređenje dvorca kojeg pretvaram u hotel sa četiri zvjezdice. Dvorac ima 25 soba, u prizemlju recepciju, restoran, kuhinju i wellness, mali bazen, jacuzzi i saunu. Udaljenost je 15 kilometara od Velike Gorice. Očekujem Vašu ponudu.