GRABAR d.o.o.

Varaždin
Servisi za čišćenje, Vodoinstalateri
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
20+
Godina na tržištu
30+
Broj zaposlenih
4,3
1 ocjena

1 ocjena za tvrtku GRABAR d.o.o.

Ocjene

4,3
Lidija V. , prije 1 godinu

Usluge: Obrt za čišćenje, Postavljanje vodovodne instalacije, Čišćenje ureda, Čišćenje apartmana, Vodoinstalateri, Vodovodne instalacije, Čišćenje poslovnih prostora, Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova, Agencije za čišćenje, Odštopavanje odvoda, Vodoinstalaterski radovi, Dezinfekcija prostora

Drugi izvođači u blizini Varaždina

Druge usluge u Varaždinu i okolici

Nedavni upiti

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Popravci (zamjena slavine, vodokotlića i sl.)
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je spojiti vodu i solarne panele koji su već postavljeni i cijevi spojiti na spremnik. Također je potrebno postaviti umivaonike, pipe, tuševe,wc školjke i vodokotliće u šest kupaonica, s tim da su dvije kupaone prioritet, tj. trebale bi biti gotove najdalje do 18.7., a za ostale može i kasnije. Pisati na mail ili zvati na mobitel iza 19 h.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 30 m2

Pozdrav. Selimo se u novi stan i zelim generalku prije nego se uselimo. Stan je prazan, bez nasih stvari i posuđa. Potrebna je generalka (iza kauca, kreveta, ispod madraca, radijatori) a najvažniji mi je wc i wc skoljka i dio oko stednjaka. Prilozene su slike. Isto tako ima dosta silikona po plocica koje treba oribati. Trebalo bi mi sto prije.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 72 m2

Generalno čišćenje svih prostorija, u zgradi je pred dva dana bio požar. Stan je u dobrom stanju i samo su ulazna vrata u stan zahvaćena požarnom prašinom. Osjeća miris dima u prostorijama. Hitno nam je jer se želimo s malom djecom vratiti u stan i tražimo servis koji bi mogao u petak 11.6. ili najkasnije u subotu 12.6. obaviti čišćenje.

Hitne intervencije

Adaptacijom stana u Pagu prošle godine počeli smo imati problema s pritiskom vode. Problem se postpeno toliko pogoštavao da je trenutno nemoguce na drugom katu puštati vodu dok se osoba na prvom katu primjerice tušira. Molim Vas za kvalitetnu osobu koja zna što radi, jer smo kontaktirali nekoliko ljudi i nitko nije uspio kvalitetno riješiti problem. Unaprijed Vam zahvaljujem na razumijevanju.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora: 50 m2

Poštovani, novi smo najmoprimci ureda na adresi Buzinski prilaz 2. Ukupno zakupljene površine su Kat m2 Prizemlje m2 Trenutno nisu sve u funkciji, već u fazi renoviranja, ali jedan dio je potrebno od odmah redovno održavati. A to su ured 30 m2, hodnik na katu, jedno stubište, jedan muški wc i jedan ženski wc. Koje usluge nam možete ponuditi na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj razini i po kojim cijenama?

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora: 65 m2

Pozdrav, trebamo osubo, koja bi preuzela čiščenje stana, kad turisti odlazu, i da se stan pripremi za nove turiste. Checkout je u 10.00 sati, check in je u 14.00 sati. Stan je u Puli, na Valvidalskoj ulici - Monvidal. Stan je velik 65m2, ima dve spavači sobe, kuhinju i dnevni boravak. Zanima me, kakva je vaša ponuda i cijena na sat čiščenja?

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora: 65 m2

Stan se sastoji od 2 sobe, ( u dječjoj sobi još nema kreveta te je tamo samo pod, zrcalo i prozor za održavanje), dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonicom i malim wc-om te malim balkonom (ukupno 65m2). Trebala bih klasično čišćenje svega (usisavanje, brisanje podova, čišćenje kupaonice- kamenac i nrisanje pločica- i kuhinje, zamjena posteljine na bračnom krevetu, prozori jednom mjesečno..). Imate osigurana sva sredstva i opremu za čišćenje. Također bih voljela ponudu i za čišćenje jednom tjedno/svakih 10 dana.LP

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Postavljanje (novogradnja) ili komplet zamjena instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebala bi mi usluga zamjene starih vodoinstalacija, montaža tuš kade, kabine, WC školjke, bojlera.. Radi se o garsonjeri, smještenoj u Prečkom. Veličina kupaonice je x. Ranije je bila postavljena ležeća kada, koja je demontirana isto kao i WC školjka te keramika. Sada bih umjesto toga stavila polukružnu tuš kadu i kabinu 80x80, te lijevo od nje usku perilicu rublja s gornjim punjenjem i iznad uski bojler. Na istoj (lijevoj strani bih stavila malim umivaonik i WC blok. Osim toga potrebno je i toplu vodu provući do slavine za sudoper, do sada nije bila provedena. Šaljem Vam i fotografije trenutne situacije. Kako sam ja u Splitu, ukoliko bi Vi bilo spremni odraditi taj posao, trebali bi se dogovoriti da ja dođem do Zagreba, a to bih mogla onaj tjedan nakon 13.6. Prva fotografija je kupatilo, druga također (odvod WC školjke), treća je kuhinja.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Površina prostora: 80 m2

Stan je nov i redovno održavan. Ima 3 sobe i boravak ( 80m2 ). Sobe treba samo prebrisati/ posaugati. Kuhinju oprati vanjske plohe ormarića i pećnicu. Kupaonu i wc regularno sve - plocice , kadu, lavabo, wc i pomaknuti perilicu i pobrisati. Boravak pomaknuti kutnu i pobrisati ispod. Oprati prozore i mali balkon. Prvi puta bih da se obrišu i sva vrata i stolice ( 4 kom ).

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora: 1000 m2

Poštovani, trebali bismo usluge čišćenja za vrijeme korištenja godišnjeg naše čistačice. Radi se o uredima na dva kata - jedan kat tepison, drugi kat parket, 8 wc-a, 2 kuhinje. Vrijeme čišćenja mora biti od 7 do 9 sati ujutro, a za veliko generalno usisavanje dolazak može biti po dogovoru jedan vikend.