Usluge

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 57
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan je na Trešnjevci, blizu raskrižja Ozaljska i Okićka. Potrebno je postrugati staru boju (samo gdje je nepohodno, najvjerovatnije ne sve površine), pregletati i staviti min 2 ruke bijele boje - radi se o dnevnom boravku u stambenoj zgradi. Najmještaj je iznešen i soba je spremna za ličenje odmah. Visina je 2,5m cca. Preko jednog zida se prostiru prozori i balkonska vrata pa površina tog zida je 50% za ličenje. Štokovi i okviri prozora se NE farbaju.
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 150
Planirani radovi: Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan od m2 ( stan je u kući gdje može doći kamion ispred kuće) gdje bi trebalo napraviti slijedeće radove: skidanje tapeta u tri sobe i dnevnom boravku, te uređivanje zidova ( gletanje i farbanje), u kuhinji i hodniku promijeniti pločice, u cijeloj kući urediti zidove ( gletanje i farbanje) i promijeniti šaltere i nadodati koji šalter. Podovi u sobama i dnevnom su u hrastovom parketu kojeg bi trebali izbrusiti i prelakirati.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova
Zagreb-Novi Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 125
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trenutno smo u procesu dovršetka gradnje naše kuće i trebamo stručnu pomoć i ekipu za gletanje zidova te toplinsku i zvučnu izolaciju podova i izradu glazura. Kuća se nalazi kilometar od rotora u Novom Zagrebu. Sastoji se od tri etaže, sveukupno m2 unutarnje površine. Svi nosivi zidovi su betonski tako da trebaju brušenje i gletanje, ima samo nekoliko pregradnih zidova koji zahtijevaju žbukanje. Pod prve etaže zahtijeva kvalitetnu toplinsku izolaciju, za ostale etaže nam je važnija zvučna izolacija. Kroz sve etaže prolazi stepenište. Prva etaža je dimnezija 4.9 s 10 metara, U nju je uključeno stepenište, kupaonica, ostatak je velika prostorija od 34m2. Druga etaža je istih dimenzija. U njoj su dvije spavaće sobe, kupaonica i stepenište. Treća etaža je manja, dimenzije su 4.9 s 7.25 metara. U njoj je stepenište, mali wc i ostalo je jedna prostorija. Početak radova bi trebao biti što prije, ali nismo vremenski ograničeni pa se možemo dogovoriti oko samog početka.
Keramičarski radovi, Keramičar - Pula
Pula
Površina (u m2): 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Skinuta keramicka tus kada ispod koje je bila nezavrsena rupa sa cijevima u za odvodnju. Potrebno je otuci 10 ostecenih zidnih plocica (Dim 20x30 cm) i zaljepiti nove. Na podu treba zamjeniti 3 plocice (Dim 30x30 cm). Kroz jednu od te tri plocice montirati prikljucak za odvodnju. Radovi su mi hitni jer sam bez kupatila., a bez tih radova nemogu uredno montirati tus kadu sa nozicama i oblogom,
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 14
Okvirni rok početka projekta: Odmah
SketchPaint 2K je 2-komponentan završni premaz na bazi vode koji praktički svaku glatku podlogu pretvara u 'dry-erase whiteboard' ploču za pisanje nepermanentnim Sketch Markerima Piši-Briši, čiji tragovi se uklanjaju sa suhom mekom tkaninom. Trebalo bi SketchPaint boju nanijeti na zid veličine 15ak kvadrata. I prebojati policu za knjige iz smeđe u bijelu boju.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 96
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, stan ima 32 m2. Trenutno su zidovi u bojama. Trebam uslugu farbanja u svijetlu boju. U hodniku bi trebalo skinuti postojeću uljanu boju. Od gletanja, na jednom zidu dvije rupe od tipli i na drugom zidu cca 1m2 malo izravnati, jer je izgrebano od mački. Stan je na Remetinečkoj cesti. Molila bi okvirnu ponudu. Unaprijed hvala!
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 52
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Adaptacija cijelog stana: gletanje i farbanje zidova, termo izolacija zidova, zamjena instalacija, elektroinstalacije, cijevi od centralnog grijanja staviti u pod, niveliranje poda, novi parket ( 40 m2 ), novi radijatori, pločice u kupaoni, tuš kabina od pločica, nove sanitarije, pločice u hodnik, Molim ponude. Hvala.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Karlovac
Karlovac
Površina (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U tijeku je potpuna adaptacija stana. Potrebni su nam sljedeći keramičarski radovi: Postavljanje pločica (kuhinja (pod 10m2 i zid iza štednjaka 3-4m2); kupaonica (pod 10,5m2, tuš 15m2, zida iza školjke 3m2 (oblaganje vodokotlića), dimenzije pločica u kupaonici 1,5x0,75m), postavljanje velikog ogledala iza lavaboa u kupaoni; postavljanje pločica u ulazni hodnik 4m2, veliki balkon 16,8m2, mali balkon 4,7m2 (pod)).
Adaptacija stana, Preuređenje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 85
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dvoetažni stambeni prostor 50m2 + 35m2 - rušenje zidova wc-a i kupaonice (pomicanje vodene verikale, premještanje bojlera), -izgradnja i opremanje kupaonice 5m2 i wc 2,5m2 - nove električne instalacije (cca 35 utičnica i 13 stropnih, 2 zidna rasvjetna tijela) - Skidanje lamperije i sanacija zidova u hodniku -obnova postojećeg parketa.
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 44
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U stanu veličine 55 m2 na 4. katu potrebna je djelomična adaptacija stana. Konkretno potrebno je: 1.BRUŠENJE I LAŠTENJE PARKETA PARKETI ukupno 43,98 m2 Hodnik 9 m2 Boravak 17,20 Manja soba 5,73 Veća soba 12,05 ________________ UKUPNO: 43,98 m2 Dostupna sam iskljucivo mailom ili sms-om.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu