Usluge

Primjeri upita

Zagreb
Površina stana (m2): 35
Planirani radovi: Elektroinstalacije, Podne obloge, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Popis radova: - rušenje pregradnog zida - podizanje knauf pregradnog zida (što tanji to bolji 2 zida) - proširenje struje, pa tako i strujnih utičnica i zamjena postoječih (ukupan broj novih utičnica= cca 20 komada - zamjena prekidača (ukupno 5 komada) - postavljanje laminat poda (27m2) - skidanje starih kuhinjih podnih pločica i postavljanje novih (5m2) - skidanje zidnih kuhinjskih pločica - skidanje 1x sobnih vrata i postavljanje 2x sobnih vrata - završni radovi (Slike tlocrta u sa crvenim oznakama je trenutni slika je zeljeni tlocrt. )
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Vukovar
Površina (u m2): 229
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dobava materijala i izrada zidova od gips kartonskih ploča tip kao "Knauf". (m2) Gips kartonske ploče montiraju se na metalnu potkonstrukciju iz čeličnih nosivih i montažnih CD profila, ploče se učvršćuju samoureznim vijcima. Debljina obloge iz gips kartonskih ploča je 12,5 mm. Stavkom obuhvatiti obradu spojeva bandažnom trakom, gletanje upuštenih vijaka, rezanje za postavu rasvjetnih tijela, kompletna priprema za finalno ličenje. Stavkom obuhvatiti dobavu I postavu tervola kao toplinske izolacije u sloju debljine 8cm. Dobava materijala i izrada spuštenog stropa u kancelarijama, čajnoj kuhinji, garderobi. Od gips kartonskih ploča tip kao "Knauf" D ili sl. (43m2) Obloga iz gips-kartonskih ploča vlagootporna, debljine 12,5mm. Stavkom obuhvatiti obradu spojeva bandažnom trakom, gletanje upuštenih vijaka, rezanje za postavu rasvjetnih tijela, kompletna priprema za ličenje kao završna obrada.
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 60
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Rušenje nekih postojećih zidova. Postavljanje novih od Knaufa. Skidanje postojećih podnih obloga ( laminat i keramika uklj. i zidne keramičke pločice). Prilagodba elektro-instalacije novom projektu. Vodoinstalaterski radovi u kuhinji i kupaoni. Postavljanje novih zidnih i podnih obloga. Bojanje zidova. Zamjena starih drvenih grilje sa novim PVC-ovima. Postavljanje sobnih vrata i kupaonice. Odvoz šuta.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Dubrovnik
Dubrovnik
Površina (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani molim ponudu za pregradni zid od knaufa u prostoriji sa kliznim vratima. Visina je cm, širina prostora je cm. Vrata bi trebala biti na desnoj strani a kako u prostoriji postoji samo jedan prozor radi danjeg svjetla u gornjem dijelu zida htjeli bismo staklo u dva dijela cca 50x svaki, ili manje dimenzije ovisno o tehničkim mogućnostima ugradnje.
Adaptacija stana, Adaptacija stana ključ u ruke
Mlini
Površina stana (m2): 70
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Adaptacija stana u potkrovlju; Rušenje nekih postojećih zidova. Postavljanje novih od Knaufa. Skidanje postojećih podnih obloga ( laminat i keramika uklj. i zidne keramičke pločice). Prilagodba elektro-instalacije novom projektu. Vodoinstalaterski radovi u kuhinji i kupaoni. Postavljanje novih zidnih i podnih obloga. Bojanje zidova. Zamjena starih drvenih grilje sa novim PVC-ovima. Postavljanje sobnih vrata i kupaonice. Odvoz šuta.
Velika Gorica
Površina stana (m2): 55
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Planira se rekonstrukcija cijelog stana u Velikoj Gorici, Zagrebačka . Mjenjaju se instalacije vodovoda i odvodnje u kupaonici i izmještaju se instalacije u kuhinji. U kupaonici se postavlja nova keramika i sanitarije. (U prilogu šaljem nacrt postojećeg i planiranog stanja). Mjenjaju se elektroinstalacije u cijelom stanu. Svi podovi se mjenjaju. U spavaćoj sobi se bojaju zidovi, izvodi se blenda od knaufa za led rasvjetu i zavjese, postavlja se parket. Zidaju se zidovi od siporeksa koji su označeni u nacrtu planiranog stanja. U dnevnoj sobi se izmješta klima za 10cm. Na loggi se postavlja nova keramika. Rušenje zida i demontažu vrata i podova obavio je investitor, nije demontirana kupaonica. Mjenja se označena vanjska stolarija i sva unutarnja vrata. Zatvaraju se knaufom otvori iznad vrata kupaonice i spavaće sobe (nadsvjetla-postojeći zidovi). U slučaju bilo kojih drugih dodatnih informacija kontaktirajte me na telefon ili mail. Zahvaljujem!
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Varaždin
Varaždin
Površina (u m2): 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Treba postaviti pločice u kuhinji između elemenata kuhinje koji su već postavljeni. Površina je nešto manje od 4 m2. Potrebno je izbušiti rupu (u pločici) za jednu utičnicu. Pločice imaju geometrijski uzorak pa je potreban pedantan i precizan majstor. Pločice se postavljaju na knauf. Sav potreban materijal je već kupljen (pločice, fleksibilno ljepilo, impregnacija, fugir masa, križići). Pločice su dimenzije 25x25 cm.
Adaptacija stana, Preuređenje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 49
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, trebamo uslugu adaptacije kupaonice od 3,6m2, promjenu podova u cijelom stanu: demontažu parketa/pločica/laminata postavljanje podloge i montažu novoga parketa/pločica, promjene unutarnje stolarije te ulaznih vrata stana i na kraju bojanje cijeloga stana. Također, mijenjali bi električne instalacije. Površine prostorija su sljedeće (kvadrat više-manje): HODNIK: 3,6 m2 KUHINJA: 11 m2 DNEVNI BORAVAK: 18,5 m2 SPAVAĆA SOBA: 12,5 m2. Zgrada se nalazi u Zagrebu na Savici, stan je na drugom katu bez lifta.
Adaptacija stana, Adaptacija stana
Cavtat
Površina stana (m2): 86
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan je od 86 m2 na Obodu - Cavtat. Uselili smo prije 14 godina i nista nije mijenjano. Sad bismo isli na potpunu rekonstrukciju. U privitku saljem postojece stanje i mjere, te moje dvije ideje koje sam ja laicki skicirala. Trebam prijedlog optimalne ideje ili cak neke nove, bolje od ovih mojih , dakle trebam ideju, izvođenje kompletnih radova, od prijedloga i izrade grijanja, keramike, opremanja - SVEGA.
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Zadar
Zadar
Površina stana (m2): 90
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pregrada stana u dva stana. Uredenje dva kupatila postojece i novo odvojeno u sadasnjem hodniku- plocice vodoinstalacija struja postavljanje sanitarija i tus kada farbanje. Postavljanje plocica u blagovaonicama. Zamjena 3 vrata sa stokovima. Brusenje postojecih parketa i lakiranje ili zamjena sa laminatima. Otvaranje vrata u zidu za ulaz u stan i postavljanje istih novih ulaznih vrata.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu