Usluge

Primjeri upita

Zagreb
Površina fasade (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, kuća je dimenzije 8,5x9 m,prizemlje ,kat,visoko potkrovlje. Prvo bih trebala fasadu sa sjeverne strane kuće cca 70 m2. Na toj strani nalazi se samo jedan manji termo na bazi perlita (baumit)debljine ninimalno 8 cm-10 bih u drugoj fazi na proljeće kad bih fasadu stavila na ostale 3 strane,(svaka strana ima oko 70m2).Može ručno ili strojno žbukanje. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Samobor
Površina fasade (u m2): 175
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o novoizgrađenoj kući, prizemnica + 7 redova bloka za potkrovni stan, tlocrt cca 9*8 m. Otprilike pola površine biti će izvedeno debljinom stiropora 8 ili 10 cm, a druga polovica debljinom 5 cm. Cokal treba biti u ravnini, ne uvučen,ceraplastom završen oko 8m2. Molim Vašu ponudu. Slobodno me kontaktirajte za dodatne informacije. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Malinska
Površina fasade (u m2): 35
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, objekat je dvojna visoka prizemnica građena 60-tih godina prošlog stoljeća. Prednji dio podrum i prizemlje građeno je u kamenu ,tako da bi trebalo staviti izolaciju i novu fasadu na dio prednjeg dijela ( površine 7-8 m2 ) i nastražnjii dio kuće koji je dijelom ukopan pa je visine 1 m,a potom je prizemlje visine 2,5 m,ukupne širine 7m .Voljela bih ponudu za izolaciju od stiropora debljine 7 i 10 cm , te u kamenoj vuni . Lijepi pozdrav .
Fasade, Fasade
Zagreb-Dubrava
Površina fasade (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, dvije strane kuće se pokrivaju fasadom,(bez završne obrade-zadnjeg sloja) ,samo postavljanje izolacije stiropor ploče. Možete mi uključiti 8cm i 10cm debljine. Jedna strana kuće je prizemlje i visoko prizemlje. Molim Vašu ponudu što prijejer bih radove započeo za koji tjedan. Lijep pozdrav.
Fasade, Obnova fasada
Viškovo
Površina fasade (u m2): 355
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, suvlasnik sam kuće sa tri stana u predgrađu Rijeke točnije Vozišće 78.Viškovo kod Rijeke. Površina fasade iznosi m2 s izolacijom od stiropora 10 da me kontaktirate na gore navedeni broj telefona,ako postoji interes sa vaše strane za izradu fasade. Unaprijed hvala i lijepi pozdrav.
Obrovac
Površina fasade (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o obiteljskoj kući (katnici) u mjesto Kruševo pored Obrovca. Izvedba ETICS sustava toplinske izolacije vanjskih zidova pločama EPS debljine 8 cm. Završni dekorativni sloj od silikatne žbuke 0,3 cmm. U stavku uključiti sav osnovni materijal i rad, kao i obradu špaleta elementima debljine 2 cm. Očekujem Vašu ponudu.
Fasade, Fasade
Zagreb-Susedgrad
Površina fasade (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, na stambenoj zgradi potrebno je strop u stubištu i biciklarni obložiti ili stiroporom ili kamenom vunom radi dodatne toplinske izolacije stana koji se povrh tih prostora nalazi. Cca. 10 m2 nalazi se u vanjskom dijelu zgrade, pa je taj dio potrebno obraditi do završnog sloja radi estetike dok je ostatak unutar biciklarne potrebno samo poravnati. Molim vas da ponudu izradite za debljinu od 8 i 10 cm, jer možda neće biti moguće radi prozora i vrata postaviti planiranih 10 cm izolacije. Rok izrade nije bitan, može biti gotovo u narednim mjesecima prije zime. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Brod Moravice
Površina fasade (u m2): 160
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o staroj kamenoj kući u Gorskom kotaru. Potrebno skidanje ostataka stare fasade (osim na dograđenom dijelu gdje je cigla). Ukupna površina cca m2. Dio kuće izvesti s klasičnom (termo?) fasadom i završnim "sep-om" u boji (površina cca m2), a dograđeni dio kuće (gola cigla, cca 35 m2) sa izolacijom (stiropor/vuna cca 8 cm) i završnim SEP u boji. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Dobrinj
Površina fasade (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o vikendici u Dobrinju, je postavljanje izolacije i završnog sloja. Potreban mi je savjet za debljinu je betonska trenutno,stara je kuća. Živim u Sloveniji pa ćemo se morati unaprijed dogovoriti za termin kada budem tu. Radove bih započela u 9.ili 10.mjesecu. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasaderi
Marija Bistrica
Površina fasade (u m2): 240
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, kuća je u ciglama,bez fasade. na jednom dijelu je stavljen stiropor tako da ako bi se odlučili staviti stirpor trebalo bi obložiti još m2,a ako se odlučimo za kamenu vunu onda bi trebalo skinuti postojeći sloj i ukupno obložiti m2. Molim vašu ponudu za obe opcije. Lijep pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu