Usluge

Primjeri upita

Fasade, Fasade
Zagreb-Dubrava
Površina fasade (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, dvije strane kuće se pokrivaju fasadom,(bez završne obrade-zadnjeg sloja) ,samo postavljanje izolacije stiropor ploče. Možete mi uključiti 8cm i 10cm debljine. Jedna strana kuće je prizemlje i visoko prizemlje. Molim Vašu ponudu što prijejer bih radove započeo za koji tjedan. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasaderi
Viškovo
Površina fasade (u m2): 355
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, suvlasnik sam kuće sa tri stana u predgrađu Rijeke točnije Vozišće 78.Viškovo kod Rijeke. Površina fasade iznosi m2 s izolacijom od stiropora 10 da me kontaktirate na gore navedeni broj telefona,ako postoji interes sa vaše strane za izradu fasade. Unaprijed hvala i lijepi pozdrav.
Obrovac
Površina fasade (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o obiteljskoj kući (katnici) u mjesto Kruševo pored Obrovca. Izvedba ETICS sustava toplinske izolacije vanjskih zidova pločama EPS debljine 8 cm. Završni dekorativni sloj od silikatne žbuke 0,3 cmm. U stavku uključiti sav osnovni materijal i rad, kao i obradu špaleta elementima debljine 2 cm. Očekujem Vašu ponudu.
Fasade, Fasade
Zagreb-Susedgrad
Površina fasade (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, na stambenoj zgradi potrebno je strop u stubištu i biciklarni obložiti ili stiroporom ili kamenom vunom radi dodatne toplinske izolacije stana koji se povrh tih prostora nalazi. Cca. 10 m2 nalazi se u vanjskom dijelu zgrade, pa je taj dio potrebno obraditi do završnog sloja radi estetike dok je ostatak unutar biciklarne potrebno samo poravnati. Molim vas da ponudu izradite za debljinu od 8 i 10 cm, jer možda neće biti moguće radi prozora i vrata postaviti planiranih 10 cm izolacije. Rok izrade nije bitan, može biti gotovo u narednim mjesecima prije zime. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Brod Moravice
Površina fasade (u m2): 160
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o staroj kamenoj kući u Gorskom kotaru. Potrebno skidanje ostataka stare fasade (osim na dograđenom dijelu gdje je cigla). Ukupna površina cca m2. Dio kuće izvesti s klasičnom (termo?) fasadom i završnim "sep-om" u boji (površina cca m2), a dograđeni dio kuće (gola cigla, cca 35 m2) sa izolacijom (stiropor/vuna cca 8 cm) i završnim SEP u boji. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Dobrinj
Površina fasade (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o vikendici u Dobrinju, je postavljanje izolacije i završnog sloja. Potreban mi je savjet za debljinu je betonska trenutno,stara je kuća. Živim u Sloveniji pa ćemo se morati unaprijed dogovoriti za termin kada budem tu. Radove bih započela u 9.ili 10.mjesecu. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasader
Marija Bistrica
Površina fasade (u m2): 240
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, kuća je u ciglama,bez fasade. na jednom dijelu je stavljen stiropor tako da ako bi se odlučili staviti stirpor trebalo bi obložiti još m2,a ako se odlučimo za kamenu vunu onda bi trebalo skinuti postojeći sloj i ukupno obložiti m2. Molim vašu ponudu za obe opcije. Lijep pozdrav.
Zagreb
Površina fasade (u m2): 450
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Ukupna površin fasade je m² od čega: - m² ovojnica, najbolje sa Caparolovim sustavom, sivi stiropor, debljina 10 cm i silikonska žbuka. -60 m² podnožje sa xps stiroporom , debljina 8 cm i zavrsni sloj od teraplasta. - te 50 m² balkon, na koje dolazi odozdola: xps stiropor debljine 3 cm i zbuka, odozgora: hidroizolacija, pa xps stiropor debljine 3 cm i glazura. U ponudu uključite ugradnj klupčica i cokli. Planiran početak izvodjenja radova je prvi tjedan Rujna. Objekt se nalazi na podrućju grada Zagreba. Trenutno sam u inozemstvu pa molim da me kontaktirate putem maila. Unaprijed vam zahvaljujem!
Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 90
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o samostojećoj kući u jankomiru 6-Zagreb površine 70m2,dužina 11mXširina 3,5m,prizemlje i kat. Naprijed je fasada jako oštećena,iz kade se voda slijevala na fasadu i oštetilo je,sve je popucalo,stvorila se nema izolaciju,ali sada bi je vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 430
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, obzirom na željenu aplikaciju za fondovsku subvenciju za obnovu toplinske ovojnice zgrade, trebamo složiti koncepciju s kojom bi nastavili u smjeru izrade nove toplinske fasade zgrade (kuća sa 4 stana, Trešnjevka), preko postojeće stare fasade. Energetskim certificiranjem prije zahvata bi se utvrdila točno potrebna debljina toplinske ovojnice. Za početak bih molio ponudu za varijantu 10 cm izolacije + završna fasada (trenutno je neka vrsta sep-a ali nije nužno isto, bijela boja svakako). u prilogu pogledi na pročelja. U prethodno navedenoj površini fasade uključeni su otvori. U slučaju potrebe izlaska na pregled lokacije stojim na vašu ponudu. Lijep pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu