Usluge

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna zamjena električnih instalacija (zamjena starih aluminijskih žica bakrenima) i prilagodba instalacija potrebama novijih kućanskih aparata u kuhinji (pećnica, indukcijska ploča i frižider). Žice su trenutno u zidu, ne u cijevima. Površina 25 m2 (kuhinja, kupaona i dnevna soba), 9-10 utičnica, 5-6 rasvjetnih tijela, 4 sklopke, 6 razvodnih kutija.
Podno grijanje, Podno grijanje - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 56
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Površina je cca 56 m2, ispod podnog grijanja bi bila glazura, a na podno grijanje bi stavili keramičke pločice. Radi se o stanu u kući koja već ima sustav centralnog grijanja na drva, pa je u sobama već provedeno radijatorsko centralno, a u ostatku stana površine 56 m2 bi kombinirali sa podnim grijanjem. Lp,
Osijek
Površina grijanog prostora (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molim Vas ponudu za podno grijanje na struju za stan od 40m2. Planiram preuređenje stana i tražim adekvatno rješenje za grijanje. Stan se sastoji od mini kupaonice, kuhinje, dnevne i male spavaće sobe. Stan će se preuređivati od podova, zidova tako da se sve može prilagoditi montaži. Također me zanima da li moram imati trofazni priključak na struju? Osim toga, zanima me maksimalna potrošnja kako bi i instalacije prilagodilia kod preuređenja, te da li je potrebno izvesti nešto posebno kod instalacija?! Hvala i lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Kašina
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o kompletnoj električnoj instalaciji prizemlja stare obiteljske kuće koja se renovira. U prizemlju se nalazi kuhinja, kupaonica, blagavaonica, dnevni boravak i hodnik sa stepeništem. Vanjski zidovi oblažu se u knauf na profilima, ostatak se žbuka. Potrebno je instalirati novu kutiju sa osiguračima i razvesti kompletno instalaciju u prizemlju. Postojeće brojilo je unutar kuće, digitalno(novo zamjenjeno) i ostaje na istom mjestu. Projekt renoviranja i postavljanja instalacije ne postoji u tiskanom obliku. Zanima me cijena po razvodnom mjestu i cijena spajanja kutije sa osiguračima. Za dodatne informacije dostupan sam preko e-mail-a ili mobitela. Hvala!
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Pirovac
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Obnoviti staru elektroinstalaciju u kuću koja se renovira:prizemlje 60m2 :kuhinja,soba,kupaona,hodnik,konoba. Kat:60m2:kuhinja,dnevna soba, spavaća soba, kupaona, mala soba. 2x ormarić sa osiguračima i dovodnim kablovima, izbacivanje el. brojila, demontaža i provlačenje instalacije za klimu. 25 šuko utičnica, 2x štednjak-utičnice, 20 sijaličnih mjesta ,20 prekidača.
Pula
Površina grijanog prostora (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Renoviramo stan, koji smo skoro kupili. Potrebna je nivelacija svih podova u stanu, pa se samim tim otvorila i opcija za podno grijanje. Stan se sastoji od tri spavace sobe, dnevnog sa kuhinjom, kupatila, wc, i hodnika cca ukupno 80m2. Stan ima vanjsku fasadu stiropor 10cm, novu pvc stolariju, i spusteni strop sa vunom od 5cm. Molim ponudu za elektricno podno grijanje. Hvala, Lp,
Podno grijanje, Podno grijanje na struju
Veli Lošinj
Površina grijanog prostora (u m2): 35
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o adaptaciji stare kuce kod Nerezina (otok Losinj). U prizemlju planiramo elektricno podno grijanje. Prizemlje obuhvaca kuhinju (ca.6 m2), zajedno s dnevnim boravkom (ca.25m2) i odvojenom kupaonom (ca. 4m2). Glazura se postavlja sljedeci tjedan a ispod je stavljen 3cm stirodur. Na estrih bi se postavljale mrezice s elektricnim grijanjem. Planiramo 2 termostata: jedan na rucno ukljucivanje za kupaonu i drugi na daljinsko ukljucivanje za kuhinju i dnevni boravak. Molim vas da mi posaljete ponudu i kada bi radove mogli obaviti. Za dodatna pitanja mozete me kontaktirati preko e-maila. Lp i hvala
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Rijeka
Rijeka
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dobar dan! Unatrag nekoliko mjeseci učestalo ''izbacuje'' Fid sklopka na stubišnoj rasvjeti objekta. Bilo bi potrebno detektirati uzrok izbacivanja. Nakon otkrivanja uzroka, procjena potrebnih radnji i/ili opreme koja bi se trebala ugraditi kako bi se otklonio problem. Napomena: Defektažu bi trebalo izvršiti (po mogućnosti) tijekom subote. Radi se o stambenoj zgradi 6 + 1 stambena jedinica, odnosno dva kata + podrum na strujnom krugu. Objekt je u Rijeci naselje Hosti. Troškovi bi se nadoknadili iz pričuve zgrade.
Solarno grijanje, Solarni kolektori - Omiš
Omiš
Broj korisnika potrošne tople vode: 4 - 6
Koje funkcionalnosti želite od solarnih kolektora?: Grijanje i priprema potrošne tople vode
Površina objekta ili prostora (u m2): 100
Treba li vam montaža solarnih kolektora?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
moj dvoetažni stan je u potkrovlju stambene zgrade. Imam dva kupatila (na svakoj etaži po jedno) i kuhinjsku špinu, a za zagrijavanje vode koristim protočni bojler. Također se i grijem i hladim na struju (glamox i klima). Potrošnja struje je ogromna (preko kn i zimi i ljeti. Ugradio bih solarni bojler za grijanje vode, a kako sam u Dalmaciji sunca ne nedostaje.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Prelog
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani,molim ponudu za izradu elektrinstalacija.u obiteljskoj kuci , koja je sagradena od je m2.Potrebno je skinut stare osiguraca i postavit novi ormaric sa Fid sklopkom i automatskim osiguracima.U kuci je potrebno štemanje, gipsanje cijevi i kutija fi 60 te ima 3 spavace sobe u svakoj ide 1 prekidac i 1 stropno svjetlo i u svakoj po 3 boravak ima 2 prekidaca i 2 stropna svjetla,4 uticnice i 1 antenska i blagavona ima 3 prekidaca i 3 stropna svjetla sa 10 uticnica.U kuhinji dolazi pecnica,perilica,frizider, ima 1 prekidac i 1 stropno sjetlo sa 2 ima 3 prekidaca i 2 stropna svjetla i 1 u kucu treba tipkalo za zvono i zvono i 2 prekidaca i 1 svjetlo a ulazu.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu