ELAS j.d.o.o.

Zagreb
Elektroinstalacije
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2020
5,0
8 ocjena

8 ocjena za tvrtku ELAS j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Mateo Š. , prije 1 godinu

Kvalitetan električar, stvarno nije bilo nikakvih problema. Sve je super prošlo, iskreno sam zadovoljan.

5,0
Vinolog d. , prije 1 godinu

Sve korektno! Pristojni i ugodni. Dečki su super.

5,0
Žarko C. , prije 1 godinu

Prezadovoljan sam. Saša je super momak. Svakako preporučam.

5,0
Ivor H. , prije 1 godinu

Izvrsno.

5,0
Lovro P. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljan dogovorom i kvalitetom.

5,0
Ivan O. , prije 3 godine

Prezadovoljan sam, brzo smo se dogovorili. Dečko je odličan.

5,0
Verica Č. , prije 3 godine

Jako brzo i učinkovito. Zadovoljna sam.

5,0
Kristijan Č. , prije 3 godine

Odličan, točan majstor i sve je odrađeno izvrsno! Svakako za preporuku!

Usluge: Elektroinstalater, Električne instalacije u kući, Električar, Elektroinstalacije

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 95
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno je u 4 sobe povući UTP kablove u plastičnim kanalicama za 15 radnih mjesta. Moguće je da se svaka soba spoji na svoj switch (zbog štednje metara kabla), pa se iz hodnika samo povuku 4 UTP do svake sobe i onda preko switcha razvede po sobi. Ako je slična cijena radije bi sve iz jednog ormara (1 switch) razvukli po sobama do svakog radnog mjesta. (potrebno je samo povući kablove, switchevi su naši). Dodatno je potrebno postaviti jedan komunikacijski ormarić (vanjski) cca xx za 3 servera manja, UPS,(sada imamo takve dimenzije i ok je). Ako je razlika u cijeni mala može i malo veći. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, treba mi zamjena rasvjetnih tijela. 10 metalhalogenih rasvjetnih tijela se mijenja i postavljaju se led rasvjetna tijela. Rupe u stropu postoje, radi se samo o zamjeni tijela. Isto tako, imam LED žarulje. Prije je bila prodavaonica i sada se također otvara prodavaonica odjećom.Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Potrebna mi je izrada elektroinstalacija.To je kat kuce sa cetri spavace sobe , malim hodnikom i stubistem. Na stubistu bi bila dva prekidaca i dvije lampe , na hodniku tri prekidaca i jedna lampa. U sobama po jedan prekidac i jedna lampa i sve ukupno petnest uticnica. Postoji dovod struje do hodnika u katu i tu bi htio razvodni ormaric sa sklopkom i osiguracima. Sve je novogradnja i trebalo bi to napravit sa cijevima ispod zbuke. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 22
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovanje, potrebna mi je izrada elektroinstalacije jake struje u roh-bau poslovnom prostoru. Potreban razvodni ormarić i cca. 15 razvodnih mjesta. Poželjna mogućnost atesta za potrebe HEP-a jer prostor trenutačno nije priključen na mrežu. U privitku je slika okvirnog rješenja s više razvodnih mjesta nego što planiramo.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, u obiteljskoj kući u Rijeci adaptiramo 30-ak m2 prostora u mali stan. Dio instalacija postoji, dio je potpuno nov.Trebalo bi izvući iz glavnog ormarića posebna 1-2-3 osigurača za taj novi prostor, dio postojećih utičnica i svjetla ostaje, dio je novi - ukupno do max 10 kom. novih kutija. Molimo ponudu stručnog majstora (štemati možemo i sami, prema dogovoru). Hvala, LP Tanja

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 230
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebam ponudu za kompletne elektroinstalacije za niskoenergetsku kuću u Zagrebu koja je trenutno u rohbau fazi. Kuća se sastoji od prizemlja i kata, ukupno m2 neto prostora. Potrebno je napraviti i elektroinstalacije za garažu na parceli (garažna vrata dupla, rasvjeta, utičnice , električno podno grijanje na struju/protiv smrzavanja, rasvjeta na fasadi 4 kom,..površina garaže je cca 45-47m2) Napomene: 1. u svakoj sobi instalacije za tv,SAT, mrežu i telefon. minimalno 5-6 strujnih utičnica po sobi (VIMAR;TEM ili sl) a u većin sobama i više 2. stropna rasvjeta je ugradbena unutar spušenog stropa(LED spot lights OSRAM ILI PHILIPS, na svakih cca 1.5m2m stropa postaviti jednu). Potrebno je postaviti i indirektnu rasvjetu u dnevni boravak i sobe (na zid,cca -cm). Paljenje rasvjete u više sekvenci ovisno o kvadraturi, serijski i sl 3. elektro žaluzine na svim prozorima-prekidači i spajanje na elektromotor. Potrebno je napraviti i centralni sustav koji može upravljati odnosno otvarati/zatvarati sve žaluzine na katu odjednom ili programabilan 4. električne instalacije za 2 klime 3.5kW 5. električne instalacije za kupaonice i perilice rublja(2kom) i kondenzacijski bojler plinski s kotlom lit vode(1kom) 6. instalacije za video portafon-razdjeljnik za dva sustava(prizemlje+kat) otvaranja vrata i kamere 7. Razvodna kutija s automatskim osiguračima u hodniku pokraj ulaznih vrata 8. priprema za električne instalacije garažnog motora za klizna vrata 9. priprema za vanjsku rasvjetu na fasadi i ulazu u objekt s LED vanjskim tijelima..cca 12-16 izvoda 10. priprema i spajanje strujnih instalacija za Velux električno-podizani krovni prozor za ravni krov, s digitalnim upravljanjem i programiranjem (VELUX) 11. rasvjeta u kuhinji, instalacije za kuhinjske uređaje, instalacija za drobilicu kućnog otpada(INSINKERATOR). 12. priprema instalacije za kućni alarm s dojavom

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 160
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, to je novogradnja u mjesto Jadranovo. Kuća je 7.50*12.00 m, prizemlje i kat. Interesira me instalacija struje monofazna, svaka etaža posebno. Idu dva priključka, molim Vas ponudu po rasvijetnom tijelu ili u kompletu te plus cijena koja se plaća Elektroprimorju za priključak. Posjedujem svu dokumentaciju. Očekujem Vašu ponudu.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 320
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, to je obiteljska kuća u Dućama kod Omiša. Podrum veličine 75 M2 - vinski podrum, 1 wc prostor za toplinsku pumpu, teretana i prostorija za pranje vesa. Prizemlje - dnevni boravak s otvorenom kuhinjom veličine 50 m2, soba za spavanje 18 M2, wc 4 m2, vanjska terasa veličine 35 m2 ,bazen 8x4 m. Na katu 3 sobe za spavanje svaka sa wc-om i tušem veličine 18 m2. Radovi su predviđeni za 3-4 mjeseca. Očekujem Vašu ponudu.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 180
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dobar dan, radim kuću u Donjem Mrzlom Polju i interesira me Vaša ponuda za izvođenje el. insatalacije u prizemlju i na katu koja se sastoji od 93 rasvjetna i utična mjesta i 6 mjesta slabe struje s ormarićem za osigurače u prizemlju i na katu, fid sklopkama, osiguračima i svim ostalim materijalom kako bi cjelokupna instalacija funkcionirala s dovodom do glavnog vansjkog ormarića KMPO-a. Molim Vas ponudu sa i bez utičnica i prekidača. Unaprijed hvala

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 113
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, riječ je o elektroinstalacijama za novogradnju. Evo osnovnih podataka: Kutija fi 60: 34 Modul 3 kutija: 15 Modul 4 kutija :9 Modul 6 kutija : 4 Modul 12 kutija: 3 Ovi podaci materijala su samo za 1 kat, za rasvjetu i utičnice netto površine kvadratnih metara i 6 prostorija (kuhinja, smočnica u kojoj ce biti i bojler dizalice topline, dnevna soba, 2 spavace sobe,kupaonica sa saunom). Očekujem Vašu ponudu.