Usluge

Primjeri upita

Šibenik
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
Površina prostora (u m2): 150
Poštovani, Molim Vas za ponudu usluge održavanje stubišta u zgradi, 4 etaže+prilazna staza sa manjim stepeništem. Površina cca.- m2 Stubište popločeno kamenom, ograda metalna. Usluga je potrebna jednom tjedno tijekom 5.-10. mjeseca. Plaćanje preko računa zajedničke pričuve. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru te se nadamo zajedničkoj suradnji. Lp Adresa objekta: Ulica Jasenova 77c,Žaborić (zgrada iza restorana Veranda).
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 60
Sobe ovisiti ručno namazati namjestaj i laminat sve ukupno 2 Sobe jedna beba jedna manja mala kuhinja 2x2 obrisati elemente izvana kupaonic s tisućama kabinom isto malu oprati polovice i kompletnu kupaonici isto 2x1.5 m2 i radnu sobu obrisati prašinu svugdje obrisati plodove sve se radi ručno. Sav materijal moj nalazim se na Lascina, hvala
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 70
Stan je skoro prazan, bez namjestaja (nema ni kuhinje - samo plocice), u stanu ima kupaona te nekoliko kutija pakiranog namjestaja). Uz temeljito ciscenje kupaone, trebalo bi oprati prozore i rolete (8 prozora), radijatore, bojler te sva vrata, štekere i rasvjetna tijela. Na terasi plocice i klupcice.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora (u m2): 40
Potrebno mi je čišćenje stana od cca 53m2, s tim da se spavaće sobe ne bi čistile. Naglasak je na kuhinju i kupaonicu, u dnevnoj sobi treba samo brisat prašinu, usisat i obrisat pod. Kuhinju i kupaonicu trebalo bi detaljno počistiti, eventualno i unutrašnjost hladnjaka i pećnice. Također, zanima me cijena sa i bez pranja prozora. Hvala i LP
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Zagreb-Susedgrad
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 85
Tražim nekoga za redovno čišćenje stambenog prostora u kojem stanuje četveročlana obitelj (dvoje male djece). Stan se nalazi u potkrovlju obiteljske kuće u Stenjevcu. Ne zahtijevam ništa posebno ... redovno održavanje (podovi, prašina, kupaona, wc) ... jednom tjedno, 3-4 sata u jutarnjim terminima (9 - 12/13 sati). Za neka generalna čišćenja se možemo dogovarati u hodu.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Površina prostora (u m2): 120
Trebala bi pomoć u čišćenju 4 sata dnevno nakon mijenjanja stolarije u kući , te renovacije kupaona . Nakon promjene prozora , treba pomesti , usisati i oprati pod , obrisati prašinu i oprati prozore. Dnevno bi bile dvije sobe za počistiti - cca ukupno 30 m 2 . Ponekad bi trebala pomoć u prijepodnevnim satima , ponekad u popodnevnim satima , ovisno o fazi radova. Dogovor o čišćenju bi bio na dnevnoj bazi . Radovi bi trebali počeli nakon Uskrsa.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Karlovac
Karlovac
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Radi se o generalnom pospremanju stana (dvoiposobni) u Karlovcu koji je bio prazan posljednje dvije godine. Potrebno je oprati prozore, vrata, balkone, podove, očistiti kupaonicu i kuhinju. U njemu trenutno nema nikoga i nema puno stvari. Čišćenje bi trebalo napraviti u tjednu od 15.travnja (po mogućnosti što prije). Molim ponudu i procjenu trajanja čišćenja.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Površina prostora (u m2): 60
Obitelj smo iz centra Zagreba s dvoje djece i psom. Potrebna nam je svakodnevna pomoć oko čišćenja u stanu. Redovno usisavanje, brisanje prašine, slaganje suđa u perilicu, povremeno pranje prozora, 1-2 puta tjedno pranje podova, pomoć oko pranja i slaganja veša. Mogućnost povremeno kuhanja, nije uvjet.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Grohote
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 130
Trebao bi temeljno ciscenje kuce sa prizemljem (dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom, WC-om) skalama za kat i katom (tri sobe i WC-kupaona) nakon zimskog razdoblja i pripremu za sezonsko iznajmljivanje. Takodjer bi trebao generalno ciscenje i uredjenje vrta i oko bazena za sezonu. Kuca se nalazi u mjestu Maslinica na otoku Solta. Placanje gotovinom. Vrijeme ciscenja oko 01.05.19.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Tribunj
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 130
Postovani 3 apartmana / 30m2, 45m2, 55m2 Radi se o generalnom ciscenje gore navedea tri apartmana , plus cisenje terase sa "kärcherom". Terasa je povrsine ca.20 m2 U apartmanima ce se mijenjati vanjska stolarija pa ce biti mozda biti potrbno i nesto cisenja od gradjevinskih radova. Kuca se nalazi u Tribunju i molila bi Vas ponudu koja ukljucuje sa dvije osobe na 4 sata. Datum za ciscenje bi bio petak 3.5. Hvala vam unaprijed na ponudi.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu