Usluge

Primjeri upita

Split
Površina fasade (u m2): 500
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Molim ponudu za manju stambenu zgradu, visine 10 m, pravilnog oblika, na pogodnoj i pristupačnoj lokaciji za skelu, materijal i manipulaciju. Potrebna termo fasada, stiropor, 5-7 cm debljine, sa mrežom i završnom silikat fasadom, svijetle boje. Ponuda treba sadržavati cijenu sa uključenom skelom, montažom i demontažom. Ponuda treba biti okvirna i svi detalji će biti naknadno dogovoreni. Postojeća fasadna je tradicionalna žbuka, obloga je homogene, sa manjim oštećenjima i pukotinama. Nema tehničkih i kvalitataivnih nedostataka u smislu postojanja na utjecaj ljepila i sličnih kemikalija pri ljepljenju stiroporne fasade. Pri obračunu potrebne investicije molim samo nuditi materijal koji se trži i onaj min. koji zahtjeva struka. Srdačan pozdrav.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Podvinje
Ukupna površina objekta: 150
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, potrebna izgradnja obiteljske kuće, podrum, prizemlje i potkrovlje. Podrum je 4x7,5m. Prizemlje je dimenzija 7,5x8,5m, a potkrovlje isto, visine cm. Cca m2 brp. Ponude za roh bau izgradnju, sa i bez materijala. Lokacija Brodsko-posavska županija, Slav. Brod (Podvinje). Lijep pozdrav
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se od izgradnji obiteljske kuće na adresu ulica Bl. Marije Petković br.1 u gradu Splitu, planira se izgradnja odnosno nadogradnja dvije etaže od cca m2 na već postojećem objektu koji se sastoji od prizemlje i prvog kata, te uz obiteljsku kuću u dijelu suterena izgradnja poslovne zgrade površine cca 90m2 visine prizemlja.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o gradnji kata kuće na postojećem objektu pri čemu je dio s ravnim krovom, a dio kosi krov. Stambeni prostor je cca 90 m2 i stepenice 12 m2. U prilogu vam se nalazi troškovnik i nacrt objekta. Ukoliko ste zainteresirani nazovite ili pošaljite ponudu na mail pa se dogovorimo za sastanak. Hvala
Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 300
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o staroj zgradi u samom centru Zagreba koja spada u spomenik druge kategorije. Ishodovali smo papire konzervatorija. Vanjsko pročelje se ne smije mijenjati,a unutarnja dvorišna strana može. S unutarnje strane smo mislili staviti stiropor. Oko debljine izolacije ćemo trebati savjet majstora. Molim ponudu, hvala.
Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Pozdrav, Zanimala bi nas cijena i uvjeti izrade fasade. Zgrada ima 3 kata, od toga je na zadnjem katu stanar već izradio fasadu. Nas sad zanima izrada za naš dio kata. Fasada bi bila sa 2 strane, prednja gdje su prozori i stražnji dio, ne znamo da li ima potrebe i za bočnim (krajnjim djelom) zgrade? Sa stražnje glave strane gdje je prozor, dužina je 5 metara,a sa stražnje strane i manje s obzirom da je balkon na toj strani. AdresaSupilova 9,Zagreb Unaprijed hvala Lp
Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 350
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, uređujemo obiteljsku kuću na dva kata +potkrovlje tlocrtne površine cca m2. Površina fasade je m2 uključujući otvore. Kuća ima fasadu iz 70-ih godina u vrlo dobrom stanju, ali bez izolacije. Molimo da nam ponudite kompletne radove s materijalom izrade toplinske izolacije (u dvije opcije stiropor i kamena vuna) debljine 10 i 12 cm (dvije opcije) i izradom nove fasade. Radovi bi trebali početi u 4. mjesecu. Kuća se nalazi u Podsusedu, Zagreb. Hvala.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, gradnja garaže na mjestu gdje je srušen stari objekt. Objekt dimenzija 8X6 metara. 5x6 je zatvorena garaža, a 3x6 je nadstrešnica zatvorena samo sa zadnje strane, a bočno je zid od garaže. Visina je 2 metra na zadnjoj strani i 3,20 na prednjoj. Jednostrešni krov od lima s daskama ili sendvič ploče. Gradnja od betonskih blokova širine 20 cm. Otvor za garažna vrata 3x2,3 metra. Skica je u prilogu. Molim ponudu. Hvala.
Fasade, Fasader
Sveti Martin pod Okićem
Površina fasade (u m2): 230
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovanje, Radi se o kući katnici koja je izgrađena ove godine,nalazi se u okolici šina vanjskih zidova iznosi cca m2.Debljina stiropora bi bila 8 ili 10 šni sloj bi bio Akrilat sa nekom svjetlijom nijansom ćanje isključivo gotovinom odmah po završetku radova. Molim ponudu. Hvala.
Fasade, Fasade
Strmec Samoborski
Površina fasade (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, sanacija fasade na istočnoj strani zgrade - Hoto Ville. Stiropor se odlijepio od cigle tako da je potrebno kompletno cijelu stranu skinuti i ponovno zalijepiti stiropor i navuć fasadu. Radilo bi se po etapama cijela zgrada ovisno koliko se novaca skupi u pričuvi. Ovo je prvi dio. Planirani radovi su za proljeće. Molim ponudu. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu