DOWLA MONT j.d.o.o.

Zagreb
Adaptacija kupaonice, Montaža centralnog grijanja, Podno grijanje, Vodoinstalateri
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Broj zaposlenih
5,0
9 ocjena

9 ocjena za tvrtku DOWLA MONT j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Maša G. , prije 1 godinu

Gospodin Vlado je izuzetno stručno obavio svoj posao. Tijekom rada naišao je na poteškoće, ali nije odustajao dok sve nije u potpunosti dobro funkcioniralo. Oduševljena sam njegovim pristupom, stručnosti i strpljivosti. Firma Dowla Mont j.d.o.o. je za svaku preporuku.

5,0
Marijan B. , prije 1 godinu

Gospodin Vladimir iz DOWLA MONT j.d.o.o. zaslužuje ocjenu 5! Ovakve ljude uvijek treba preporučiti i pohvaliti.

5,0
Berti E. , prije 1 godinu

Tražio sam vodoinstalatera i odabrao sam Dowla Mont j.d.o.o. Zadovoljan sam jako. Brzo su obavili posao, i sve je bilo po dogovoru.

5,0
Tomislav C. , prije 1 godinu

Odlično. Popravak sifona odrađen. Visoka razina profesionalnosti.

5,0
Finka M. , prije 1 godinu

Čista petica!

5,0
Maja V. , prije 1 godinu

Odmah su se javili i sanirali vodokotlić koji je propuštao vodu. Odlični su.

5,0
Iva P. , prije 1 godinu

Ocjena sve govori.

5,0
Kujundžić , prije 1 godinu

Iznimno odgovoran i fokusiran odnos prema poslu kao i uredno i kvalitetno izvršenje.

5,0
Ivana G. , prije 1 godinu

Vrlo ugodna osoba, daje dobre sugestije i svoj posao radi stručno.

Usluge: Vodoinstalaterski radovi, Odštopavanje odvoda, Vodovodne instalacije, Podno grijanje, Ugradnja podnog grijanja, Postavljanje podnog grijanja, Vodoinstalateri, Postavljanje vodovodne instalacije, Električno podno grijanje, Podno grijanje na struju

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Adaptacije i popravci vodoinstalacija

 • Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molimo ponudu za izmjenu kompletne vodovodne instalacije i kanalizacijskog čvora. Potrošači su: dva umivaonika, sudoper, dvije wc školjke, zamjena podne wc školjke s visećom, zamjena kade za tuš kabinu, pripremanje instalacija za perilicu rublja koja je udaljena od instalacija pola metra. No, u načelu se ne mijenja Radove skidanja sanitarija ćemo sami napraviti. Lijep pozdrav

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, kuća se nalazi u centru Komiže /ima vodovod/, ali ne i soba na 2. katu gdje planiram napraviti samo wc školjku i mali tuš. Postoji i potkrovlje iznad sobe gdje bi se voda provela za lavabo. Ili postoji mogućnost zamjene tih dviju ideja /ovisno o stručnom mišljenju nakon viđenja istog/. To je kuća u nizu s time da u prizemlju je proveden vodovod. Ja živim u Zagrebu. Hvala unaprijed!

Adaptacije i popravci vodoinstalacija

 • Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U pripremi za obnovu pročelja večina suvlasnika od 14 stanova je odlučila da se instaliraju nove vodovodne cijevi ispod termo izolacije fasade. Odlučeno je da se instalacija izvede sa peks cijevima bez spojnih elemenata ispod fasade sto bi garantiralo da nebi došlo do propuštanja vode. Trebala bi ponudu za izvodenje instalacija peks cijevima za četiri stana u dužini od približno 40 m. Uz polaganje cijevi potrebno je izvršiti prespajanje u sanitarnim čvorovima kako bi se napustila stara dotrajala instalacija. Radovi bi trebali početi za 7-10 dana. adresa : Antuna Bauera 24 Hvala.

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, kuca je novogradnja. Zidovi su goli, neozbukani. Trebam razvuci vodovodne instalacije u kupatilu i kuhinji kako bih mogao nastaviti radove. Elektro instalacije su postavljene. Dimenzije kupatila su X cm. U prilogu je tlocrt kuce. Za detaljnije informacije slobodno me kontaktirajte. Mjesto Donji Dragonožec. Hvala

Adaptacije i popravci vodoinstalacija

 • Opseg radova: Popravak instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, treba mi štemati jedan dio kraj kade da bi se provukla cijev kako bi voda mogla otjecati kod kade. Mislili smo da je zaštopana cijev između kade i školjke ali nije. Školjka normalno radi ali voda iz kade ne otječe. Majstor koji se bavi odštopavanjem kaže da nije riječ o tome nego treba popraviti dio instalacija čime se on ne bavi. Popravak nije veliki ali ga treba riješiti čim prije. Najbolje bi bilo kad bi majstor došao i točno vidio o čemu se radi. Unaprijed hvala.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 16
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, riječ je o rekonstrukciji kuhinje. Na katu je pukla cijev pa je donji kat poplavio. Tu je bio laminat kojeg smo izbacili. Stavit ćemo keramiku i htjeli bismo staviti podno grijanje ispod. Za kuhinju iznosi 6 m2 i hodnik 10 m2. Ispod glazure je stavljena izolacija 8 cm tvrde kamene vune. Radovi bi bili oko 10.9. Molim ponudu, hvala.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 52
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, radi se o samostojećem objektu tlocrtne površine cca 50 m2 sa kuhinjom, dnevnim boravkom, spavaćom sobom, sobicom, kuhinjom, malim WC-om i hodnikom. Vanjski zidovi su obloženi stiropor fasadom, a otvori su od aluminijske stolarije. Osnovno grijanje dnevnog prostora bilo bi sa kaminom na drva. Radovi bi bili u ožujku ili travnju jer ćemo prije toga dizati podove. Molim ponudu, hvala.

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, treba mi postaviti podno grijanje na struju u kuhinju i dnevni boravak. Stan je od 41 m2, površina gdje bi se stavilo grijanje iznosi oko 20 m2. Zgrada je u pitanju, ima kontlovnicu i radijatore. Na prvom katu sam i ispod je prazan poslovni prostor pa je u stanu uvjek hladno bez obzira na radijatorsko grijanje. Molim ponudu, hvala.

Adaptacije i popravci vodoinstalacija

 • Opseg radova: Popravak instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

POŠTOVANI, POTREBNA DEMONTAŽA POSTOJEĆE KADE 70/ CM I MONTAŽA TUŠ KADE SA POSTOLJEM 80//15 CM. SPAJANJE SIFONA NA OLOVNU-POSTOJEĆU ODVODNU CIJEV. OPLOČENJE ZIDA KER.PLOČICAMA 15/15 CM CCA 2,O M2. INSTALACIJE TOPLE I HLADNE VODE SE NE DIRAJU-OSTAJU POSTOJEĆE. SAV MATERIJAL JE NAŠ I NABAVLJEN JE. POZDRAV.

Hitne intervencije

Poštovani, došlo je do propuštanja odvoda kanalizacije: na dijelu odvoda kanalizacije (betonsko koljeno koje ide iz kuće prema vanjskom dijelu kanalizacije) dolazi do propuštanja na samom betonskom koljenu. Razlog su pukotine na betonskom koljenu (fotografije u prilogu). Pokušavano je mjesta propuštanja zabrtviti katranom (otuda na slici crna područja na betonskom koljenu), ali bez uspjeha. U prilogu su slike stanja. Molim ponudu, hvala.