DONNA, obrt za čišćenje i usluge turističkog vodiča, vl. Anđa Stjepić

Pula
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Broj zaposlenih

Drugi izvođači u blizini Pule

Druge usluge u Puli i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 23 m2

Poštovani, trebam uslugu generalnog čišćenja jednosobnog stana u Medvedgradskoj ulici u Zagrebu. Stan je redovito održavan i nema tvrdokornih prljavština, ali ga je potrebno temeljito očistiti nakon jednomjesečnog najma neurednoj podstanarki. U stanu nema puno radnih površina niti namještaja. Treba obaviti usisavanje, sve površine stana treba detaljno prebrisati i oprati podove. Treba očistiti kadu, lavabo i školjku, a pločice i ostale površine u kupaonici treba samo komplet prebrisati. Treba očistiti sudoper, štednjak i napu, a ostale kuhinjske površine i elemente iznutra i izvana prebrisati/osvježiti adekvatnim sredstvom. Ormare (odnosno most) treba iznutra i izvana prebrisati/osvježiti, također 1 ruku prebrisati/osvježiti vrata i štokove, mali prozor, vanjska staklena vrata i pripadajuće rolete. Idealno bi bilo kada bi termin mogao biti ovaj vikend ili barem tijekom idućeg tjedna. Račun za izvršenu uslugu je obavezan. Lijepo molim ponude. ponude na e-mail

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 60 m2

Trazim jednokratno kompletno ciscenje stana (prasina, usisavanje, pranje kupaone, kuhinje), potrebno i dubinsko ciscenje tapicirane kutne garniture, madraca (1) i tepiha (1). Takoder potrebno pranje prozora i pvc stolarije te vrata garderobnog ormara u staklu i ogledalu U stanu zivi i pas te bi sredstva za ciscenje trebala biti sto blaza Molim kontakt porukom. Zahvaljujem svima

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora: 52 m2

Poštovani, trebalo bi mi čišćenje stana, odnosno, održavanje kupaonice, kuhinje i podova kuhinje i hodnika. To bi bilo osnovno, i to dva puta mjesečno po dva sata. Za slučaj da treba nešto više, riješili bi po dogovoru. Stan je u ex Cankarovoj u splitu. Ako možete raditi po ovoj "uputi",lijepo Vas molim da mi odgovorite kođila bi bila cijena sata rada. Najljepše vam zahvaljujem na odgovoru.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 76 m2

Pozdrav! Radili smo djelomičnu adaptaciju stana pa bi htjeli napraviti generalno ciscenje radi prašine i svega sto je preostalo od prethodnih stanara (npr ciscenje fuga u tušu). Stan je vise manje bez namještaja. Optimalno bi nam bilo da se ciscenje napravi u petak 09.07. Unaprijed hvala na ponudi!

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Površina prostora: 32 m2

Poštovani, Za sada bih voljela naručiti jednokratno čišćenje kod vas, s velikom mogućnošću nastavka suradnje. Stan je prilično mal, trebala bih čišćenje - kupaonice - kuhinje, samo vanjski dijelovi, napa, pločice, fronte - dva prozora - troja unutarnja vrata - brisanje šaltera - brisanje poda Idealan termin bi bio sutra navečer, četvrtak, od 19:15- 22:15, circa. Unaprijed hvala na ponudi i mogućnostima s vaše strane.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora: 60 m2

Trebam čiščenje u vlastitom privatnom stanu u Vinogradskoj ulici u Zagrebu. Stan je na 1. katu u zgradi bez lifta i sastoji se od dnevnog boravka, blagavaone, kuhinje, kupaonice i dječije sobe. Potrebno mi je dugoročno redovno održavanje 2 puta mjesečno koje bi uključivalo sauganje, pranje podova, održavanje kuhinje i sanitarija te ostale povremene zahvate poput pranja prozora, vrata i sl. Molim ponude sa cijenom po satu čiščenja sa uključenim pdv-om (ukoliko ste obrt u sustavu pdv-a). Zanima me i procjena koliko sati bi bilo u prosijeku dovoljno za dvotjedno održavanje. Ponude isključivo na mail sa svim detaljima vezanim za raspoloživost, cijenu i uvijete plačanja jer trenutno nisam u mogućnosti javiti se na telefon. Usluga mi je potrebna od ovog tjedna, najkasnije u petak ili subotu. Hvala unaprijed.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora: 70 m2

Poštovani, potrebno nam je čišćenje poslovnog prostora. Ponuda bi uključivala brisanje prašine, usisavanje i brisanje podova, čišćenje wc-a te pražnjenje koševa za smeće. Poslovni prostor je veličine 70 m2. Potrebno je dolaziti jednom tjedno. Ljubazno bih Vas molila da nam ponudu pošaljete najkasnije sutra do kraja dana. Unaprijed zahvaljujem. Lijep pozdrav, Carmen Marković

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 50 m2

Pozdrav, trebao bih uslugu čišćenja apartmana za vrijeme turističke sezone. Ukoliko to nije moguće, zanima me i usluga čišćenja, u smislu generalke, prije sezone (6. mj.). Apartman ima jednu spavaću sobu, sceni boravak, kuhinju i kupaonu i 80 m2 popločenog dvorišta s bazenom koje treba pomesti od lišća i eventualno malo podrezati bilje. Hvala.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora: 130 m2

Očekujem kvalitetno i temeljito čišćenje stana 2 x mjesečno i pranje prozora (4 x godišnje) uz upotrebu mojih sredstava za čišćenje, krpa i spužvi. Nikako mi ne odgovara da se čišćenje odradi brzinski, samo sa krpama i sa minimalno korištenje sredstava. Za čišćenje cijelog stana je jednoj osobi potrebno 4 h a dvije osobe 2 h i očekujem ponudu u skladu sa navedenim. Jako mi je bitna kvaliteta čišćenja i to mi je uvjet za nastavak suradnje. Lp

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 45 m2

Poštovani,potrebno je čišćenje stana prije useljenja. Stan je prazan, osim kupaone koja ima kadu,umivaonik i WC školjku. Treba čišćenje podova,vrata i štokova,kvake,prozora i roleta. Zidne pločice su u kupaoni i djelom u kuhinji. Predsoblje i kuhinja imaju podne pločice a dvije sobe parket. Stan se nalazi u prizemlju. Molim ponudu, hvala.