CRONIQUE d.o.o.

Zagreb
Elektroinstalacije
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
30+
Završenih projekata
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
4,8
40 ocjena

40 ocjena za tvrtku CRONIQUE d.o.o.

Ocjene

5,0
Nela G. , prije 3 mjeseca

G. Silvano je jedan od rijetkih majstora koji su se pojavili, došli na vrijeme i svoj posao obavili profesionalno. Dok je radio objašnjavao je zašto nešto mora napraviti, nabavio je materijal i napravio sve što je obećao. Zaista rijetkost na trenutnom tržištu.

Ništa, sve je bilo po dogovoru.

4,0
Branko N. , prije 6 mjeseci

Gospodin je ok. Trenutno mi je popravio stanje iako je potrebna kompletna adaptacija elektroinstalacija u stanu.

4,3
Jelena M. , prije 9 mjeseci

Skuplji od ostalih, ali brz i savjestan, dolazak po dogovoru. Simpatičan, iako ne može odoliti mani svih majstora da kudi konkurenciju.

Spomenuti da bi htio avans već kod davanja ponude.

5,0
Auto P. D. , prije 10 mjeseci

Jako sam zadovoljna sa firmom Ab-energo i gospodinom Alenom Božičevićem. Čista petica. Preporučavam.

5,0
Ljiljana P. , prije 1 godinu

Ugodno sam iznenađena. Sve pet za električara. Kvar je otklonio na najbrži mogući način. Sve pohvale električaru Silvanu. On je jedan od 10 najboljih u Zagrebu. Sve pohvale.

4,7
Valerija C. , prije 1 godinu

Ako Vam zatreba majstor, koji zna odraditi zahtjevan posao, koji razmišlja kako riješiti problem i koji može sanirati štetu “fušerskog” rada prethodnog majstora, sa punim povjerenjem se možete obratiti g. Krišković Silvanu. G. Silvano ima kapacitet za izazovne zadatke! Odlično je surađivao sa mojim suprugom, koji također ima izvjesna tehnička znanja. Poštuje tuđe znanje i iskustvo. Usto, g. Silvano ima i druge vrline - točnost, uljudnost i dolazak na posao u urednom radnom odijelu. Cijena je visoka. Iskreno, 45% veća cijena od prve spomenute me iznenadila. Trošak dolaska na objekat, po svakom danu dolaska, je za mene neuobičajna praksa. Pozitivno je, što smo sve to iskomunicirali. Riješili smo nejasnoće, a u okviru uvećane cijene montiran je električni bojler. Poslovno i ljudski, vrlo korektno! Pokazana je time briga za korisnika. Obzirom da sam, kao i moj suprug, pod dojmom kompetentnosti i svih drugih vrlina g. Silvana, nemamo dvojbe, on je naš odabir za slijedeću “situaciju”. Takvih majstora je malo na našem tržištu.

5,0
Ivana M. , prije 1 godinu

Jako smo zadovoljni. Čista petica. Silvano je napravio odličan posao, preporučujemo ga dalje , Hvala i Trebam.hr na preporuci.

5,0
Katarina D. , prije 1 godinu

Gospodin Silvano je super odradio promjenu plafonjera i ukrasnog svjetla u kuhinji. Sve odrađuje po dogovoru. Preporučujem.

5,0
Mia Z. , prije 1 godinu

Za usluge električara smo odabrali firmu Energo. Jako smo zadovoljni. Dečki su još i savjetovali oko nekih dodatnih radova. Svaka čast i čista petica.

5,0
Kristina Š. , prije 1 godinu

Silvano se javio u rekordnom roku i obavio sve što je bilo traženo i još više od toga. Nakon izvorne usluge još smo dva puta tražili njegove usluge i nastavit ćemo i u budućnosti. Javlja se odmah i nastoji što prije doći do vas i riješiti problem koji usput i objasni tako da znate što se događa.

Prikaži više

Usluge: Električar, Elektroinstalacije, Elektroinstalater, Električne instalacije u kući

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Servis elektroinstalacija

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Radi se o tome da imamo problema s jednom utičnicom koja trenutno ne radi i jednim dijelom instalacija, pokušali smo promijeniti osigurač međutim i dalje električne instalacije u jednoj sobi ne rade, možda je problem u prekidaču u toj sobi, ali trebalo bi točno pregledati u čemu je problem i koji je razlog zbog koje izbacuje sklopku cijelu vrijeme.

Servis elektroinstalacija

  • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Zamjena starih (keramičkih) osigurača novima (automatskima) te ugradnja nove razvodne kutije. Prema procjeni, i u dogovoru s HEP-om eventualna promjena brojila. Pregled postojećih elektro instalacija. Prespajanje utičnica (ukoliko je to moguće) unutar dvije prostorije koje su na jednom osiguraču (zbog čega se često događa "iskakanje" osigurača) na više njih.

Servis elektroinstalacija

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Molim ponudu za izvođenje instalacije za kuhinju koja bi uključivala potezanje kablova od brojila do cca 10 priključnih mjesta (utičnice i rasvjeta) te izvođenje instalacije u predsoblju sa rasvjetom i 3 priključna mjesta. Radovi bi trebali biti izvedeni krajem slijedećeg tjedna ili u tjednu od 24 -28 lipnja. Objekt se nalazi u Jastrebarskom. hvala pozdrav

Servis elektroinstalacija

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U pitanju je kratak posao. Trebalo bi provjeriti osigurače u stanu (nekoliko ih je "izbacilo"), pomoći odspojiti stari štednjak i spojiti novi na struju te provjeriti dovod struje do plinskog bojlera u kupaonici. Adresa je u centru Zagreba, Prilaz Gjure Deželića 58. S obzirom na dostupnost, radove bi trebalo izvesti u četvrtak, 13. 6. između 15 i 18h. Hvala

Servis elektroinstalacija

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U staroj zgradi iz tridesetih godina prošloga stoljeća treba promijeniti stare osigurače i dovesti struju za klaima uređaj (štemati nekih 6 metara). Promijeniti dva utikača i dva prekidača. Ugraditi dva nova prekidača (štemati 2 metra). Utičnice i prekidači su kupljeni, nedostaje kabel i ploča za 5-7 osigurača. Voljela bih okvirno ponudu Hvala!

Servis elektroinstalacija

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Imam slijedeću situaciju: U kuhinji su betonski zidovi i iznad vertikala od utičnica nema (barem vidljivih) razvodnih kutija. Iznad jedne vertikale bi trebao da pronađete žice i da ih izdvojite i pripremite za spajanje za napu, a iznad jedne za spajanje na kuhinjsku rasvjetu. Također bi trebao provlačenje jedne žice po podu samo kao pripremu za spajanje pečnice. Molim Vas da prvo javite dali radite izvide situacija te dali iste naplaćujete. Hvala Vam i LP, Tibor Mraović

Servis elektroinstalacija

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Adaptacija kupaonice Dečki koji su radili kupaonu su provukli kabel za struju do novog mjesta bojlera pa treba samo spojiti kabel i što već treba da se kasnije bojler može spojiti na struju. Treba napraviti utičnicu za veš mašinu. Struja je dovedena do mjesta gdje će biti veš mašina. Spojiti struju za ormarić s ogledalom + utičnica pored ormarića sa ogledalom. + vani u dvorištu ispod nadstrešnice ima posla, ali to nije hitno i to možemo dogovoriti na licu mjesta. Kuća se nalazi na Slatini u Petrinji.

Servis elektroinstalacija

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Imam problem s veš mašinom, naime prilikom pranja bijelog veša na 90 c, mašina stalno izbacuje sklopku osigurača, neznam u čemu je problem jer na pri pranju na 40c nemamo taj problem. Je li stvar mozda do grijača u mašini koji je mozda pregorio....? Inače smo podstanari u tom stanu pa neznam što cemo. Trebam stručnu procjenu i ponudu za popravak.

Servis elektroinstalacija

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno spajanje elektromotora garaznih vrata snage W u podzemlju stambene zgrade na elektricnu mrezu prekovodova predvidjenih za rasvjetu garaze. Potrebna adaptacija tj. ugradnja elemenata zastite od kratkog spoja i mogućih izbacivanja struje rasvjeta zgrade. Garazna vrata s elektromotorom su vec na mjestu a konekcija za struju se nalazi u neposrednoj blizini istog. (u dometu priključnog kabela)

Servis elektroinstalacija

  • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trazim izvodjaca za pripremu instalacije za 6 klima uredjaja na kuci ( novogradnja, jos u cigli ). Ne treba spajati klima uredjaje nego samo provesti cijevi tako da se nakon zbukanja i fasade ne bi trebalo opet busiti. Radovi bi trebali biti gotovi za cca 7 do 15 dana. U prilogu je prijedlog kako provesti instalacije.