Usluge

Primjeri upita

Krovopokrivači, Limeni pokrovi
Novalja
Površina krova (u m2): 280
Usluge: Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, novogradnja, 4 polukružne zgrade 4*7, trebam stavljane aluminija nakon sto se stavi izolacija . Možda ne budem trebala stavljanje izolacije ali u treći mjesec bi svakako trebala početi slagati pokrov na pripremljeni dio. Ukoliko se ne pripremi izolacija postoji mogućnost dogovora s krovopokrivačem. U projektu je predvidjen ravni krov, ali mi smo razmisljali da bi stavili aluminijski krov. Za sva pitanja, stojim vam na raspolaganju. Molim ponudu, Hvala.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Čakovec
Čakovec
Površina (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Tražimo keramičara za postavljanje pločica u podrumskom prostoru koji se sastoji od dvije veće prostorije, hodnika , ostave i ulaza sa sedam stepenica. Veličina prostora je cca 70 m2, a radovi bi mogli početi početkom veljače, nakon završetka postavljanja knaufa. Molim ponudu sa cijenom izvođenja radova i terminom početka istih. Hvala.
Krovopokrivači, Krovopokrivači - Karlovac
Karlovac
Površina krova (u m2): 150
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora, Zidarski radovi
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, plan je iz postojećeg objekta koji se nalazi u dvorištu obiteljske kuće, na dvorišnoj zgradi, izraditi stambeni objekt. Trenutno stanje je gola prva deka, goli zidovi od blokova, bez žbuke i bez stolarije, krov od crijepa na letvama i rogovima, dotrajao. Ideja je napraviti potkrovni stan, pa je zbog toga nužna krovna izolacija, krov bi se sa bočnih strana nešto podizao, tako da če biti vrlo mali nagib. Molim ponudu, Hvala.
Fasade, Fasade
Rijeka
Površina fasade (u m2): 220
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o staroj stambenoj zgradi koja se sastoji u prizemlju od dva manja stana a na prvom katu od jednog velikog stana. Fasada bi se radila samo na gornjem katu (ukupna kvadratura fasade zgrade je cca m2) Potrebno kalkulirati otucanje stare žbuke, te zamjenu limarije (oluci) Stavio bi se stiropor cca 5 ili 7 cm. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Sveti Martin na Muri
Ukupna površina objekta: 120
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, gradila bi se stambena građevina za povremeno stanovanje sa dvije stambene jedinice ( svaka neto površine 51m2 + 11m2 terase ) na lokaciji Grkaveščak, toplice Sv. Martin prema nacrtima i troškovnicima u privitku. Molimo zainteresirane izvođače radova da u ponudi naznače troškove izgradnje/uređenja/izvođenja sa i bez materijala kako je navedeno u troškovnicima. Za sve dodatne informacije i dokumentaciju stojimo na raspolaganju. Lijep pozdrav
Velika Gorica
Površina krova (u m2): 800
Usluge: Skidanje starog pokrova, Pokrivanje krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, imamo 4 objekta na kojima treba promijeniti krov: -stambena kuća u kojoj živimo m2- sada je šindra,treba staviiti kontraletvu i lim -drugi dio poslovni prostor m2( ondulin ploče) ,spojen na drugu obiteljsku kuću od m2 ( crijep) na 4 vode ( sada bi išao na 2 vode) i jedna kućica od bake od 80m2(sada je crijep) - na sve krovove ide lim. Molim ponudu za svaki objekt posebno i ponuda za sve zajedno. Radovi na proljeće/ljeto. Hvala
Krovopokrivači, Izolacija krova - Samobor
Samobor
Površina krova (u m2): 450
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Pozdrav! Informativno me interesira okvirna cijena za prekrivanje krova. Krovna konstrukcija je stara cca godina koliko je stara i kuća. Na gredama su samo letve i crijep biber. Kuća je spomenik kulture i nalazi se u strogom centru je Perkovčeva 14 . Bit će potrebno ishoditi dozvolu za djelomično zatvaranje ulice, pa će rok izrade biti onoliki koliko bude u dozvoli naznačeno. Sa stražnje strane nije moguć pristup kamionom.Na uličnoj strani će biti potrebna skela ( cca 28 m ). Potrebno bi bilo promijeniti pojedine grede (ako je potrebno ), na grede postaviti osb ploče , i sve ostalo redom . Ugrađivala bi se 4 krovna prozora a sa unutarnje strane ulazna vrata sa prozorima ( kućice ) . Izrada bi bila kroz godinu dana, čim se ishode dozvole konzervatora i grada . Ako ste voljni doći pogledati , slobodno me kontaktirajte na broj : /39 41 ! Unaprijed hvala !
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 15
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Radi se o stanu u kojem se pojavila vlaga, pa s tim i plijesan, u kuhinji i dnevnoj sobi. Trebalo bi sastrugati tu plijesan i opet ofarbati u boju zida. Također bi se trebalo iznad ulaznih vrata s unutarnje strane popuniti rupu nastalu prilikom micanja starog ormarića s keramičkim osiguračima i stavljanja novog ormarića s automatskim osiguračima, te daj dio pofarbati u boju zida. Letvica iznad protuprovalnih vrata je na srednjem dijelu odrezana dok je još bio stari ormarić, te je nakon postavljanja novog ormarića tamo ostala rupa. Trebalo bi i tu letvicu popuniti drvetom ili nečim drugim. U dnevnoj sobi bi trebalo sanirati oko 8 m2 zida. U kuhinji oko 6-8 m2. Molim ponudu. Hvala.
Krovopokrivači, Krovopokrivači
Primorski Dolac
Površina krova (u m2): 80
Usluge: Pokrivanje krova, Zidarski radovi
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, prizemni objekt, ravna armirano betonska ploča, dimenzija 8 x 6 m (dvije vode) i naslonjeni 20 cm niži objekt 6x3 m(jedna voda). Nadozidati 2 reda blokova. Na terasi se već nalaze 4 palete bloketa u blizini crijep, grede, tucanik, voda, struja... lokacija Primorski Dolac, Molim ponudu, Hvala.
Fasade, Fasade
Zagreb-Dubrava
Površina fasade (u m2): 120
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Starija obiteljska kuća (prizemnica). Već postoji fasada (hirofa). Preko postojeće fasade (m2), stavio bih stiropor falcani 8cm, a na coklu (12m2) stirodur 5cm. Završni sloj stavio bih silikat u nekoj nježnoj boji (oker ili nešto sl.), a na coklu teraplast. Kuća se nalazi u Jazbini, Dubrava. Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu