Usluge

Primjeri upita

Fasade, Fasade
Mlini
Površina fasade (u m2): 600
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, potrebna mi je sanacija fasade na zgradi koja ima 11 stanara. Zgrada ima prizemlje, 2 kata i potkrovlje. Stavili bismo stirodur od 3 cm ili stiropor od 5 cm. Zgrada je u prilično lošem stanju i moramo to riješiti. Trebalo bi doći pogledati trenutno stanje i dati procjenu. Nalazimo se na adresi Vukovarska 34, Srebreno. Molim ponudu, hvala.
Zagreb
Površina fasade (u m2): 37
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, fasada debljine 12cm na dva balkona na prvom katu zgrade na Cvjetnom naselju u Zagrebu. (skele nisu potrebne-visina 2.5m) Ukupna cista povrsina balkona je 30m2. Na jednom balkonu su 2 prozora i balkonska vrata a na drugom samo balkonska vrata. Na hodnik ispred ulaznih vrata visina stropa 2.5m a površina 7.5m2 debljina stiropora 5cm. Za navedene radove mogu nabaviti materijal ukoliko je potrebno. Molim ponudu. Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, imamo kuću na moru od m2 i m2 okućnice. Kuća ima dva kata, legalizirana je i upravo smo u procesu diobe. Meni pripada donji kat. Unutar kuće postoji stepenište koje je potrebno srušiti i zatvoriti ploču kako bi se dobila dva odvojena stana. Rušili bi se zidovi unutar kuće, mijenjat će se i kompletan raspored. Dolje su 4 sobe i jedna kupaona, mi bismo napravili dva apartmana. Dakle trebat će nam još jedna kupaonica. Kuća ima svoju septičku jamu ali bismo napravili pripremu za priključak na kanalizaciju da se možemo spojiti kada ista bude uvedena u selo. Jako mi je bitno imati firmu koja projekat može voditi od početka do kraja. Planirali smo radove završiti do početka turističke sezone. Slobodno se javite za detalje. Molim ponudu, hvala.
Krovopokrivači, Krovopokrivači
Dugo Selo
Označite usluge koje vam su potrebne: Montaža snjegobrana, Montaža krovnih rubova i dimnjaka
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam radove zaštite dimnjaka od propuštanja vode kroz krovište na obiteljskoj kući te učvršćivanje od naginjanja zbog snijega. Krovište je podaskano i pokriveno crijepom. Radi se o obiteljskoj kući. Adresa je Vuročka 95, Otok Nartski u blizini Ikee. Broj telefona za kontakt je . Lp
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 40
Koje dijelove želite obojati: Stolariju
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Trebam slijedeće radove: -stara vrata od punog drveta,skidanje stare boje, kitanje i bojanje 5 komada -vanjski prozori,staro puno drvo, skidanje stare boje,kitanje i bojanje 6 prozorskih krila -popravci na vanjskoj stolariji - staklena stijena, drveni okviri -manji popravci/bojanje zidova u kući (max. 3m2). Molim ponudu. Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Adaptacija kuće što sadrži:rušenje vanjski stepenica i izrada novih s unutrašnje strane ,rušenje nekih zidova .izrada pregradnih zidova ,premještanje kupaonice s jedne strane kuće na drugu. Knauferski radovi gletanje soboslikarski radovi oko m2, postavljane instalacije vode ,struje, plina,postavljanje pločica laminata,žbukanje,rezanje nosivog zida dijamantnom pilom, postavljanje čelične H traverze,uređenje kupaonice u donjem dijelu kuće. Kuća ima 90m2 . Projekt u privitku. U njemu je navedena vanjska nadogradnja ali to nije dozvoljeno,tako da to zanemarite. Lijep pozdrav
Krovopokrivači, Krovopokrivači
Korenica
Površina krova (u m2): 56
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Objekt je prizemni, dvostrešni gabarita 6,5x5. Visina sljemena 5 m. Na krovu je cijev i priključak na struju. Postojeći krov je od salonita. Nužno je demontirati pokrov i krovnu konstrukciju. Bilo bi dobro da se izradi betonski vjenac i poveže zid od cigle i kuke na kutevima. Trebalo bi izraditi drvenu krovnu konstrukciju (uzdužne i poprečne grede i rogove).Po rogovima bi trebalo pribiti daske i ter papir, kontra-letve i letve, prekriti s trapeznim limom. Postaviti sljemenjake, žljebove i bočni opšav. Pri izvođenju radova zaštititi i sačuvati strujni priključak (u objektu je kutija i sat). Objekt je u Šalamuniću 56. Molim ponudu. Hvala.
Krovopokrivači, Limeni pokrovi - Rijeka
Rijeka
Površina krova (u m2): 90
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, planiramo na proljeće skidati stari krov i podići potkrovlje još malo kako bi dobili visoko pokrovlje. Trebat će skinuti cijelo krovište, staviti nove grede jer će ove biti kratke i na to staviti novi pokrov. Trenutno je na krovu crijep mediteran. Mislimo se između crijepa i sendvič panela. Imamo jedan dimnjak sa strane dakle ne dira se u krov. Trebat ćemo napraviti i kotlovnicu na koju isto treba staviti krov. Molim ponudu, hvala.
Krovopokrivači, Izolacija krova
Sveti Ivan Zelina
Površina krova (u m2): 250
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, nadogradili smo dio kuće. Trebao bih skinuti stari crijep sa postojećeg dijela i sve zajedno natkriti limom jer krov ima pad od 15 stupnjeva pa mi je rečeno da je to najbolja opcija. Na starom dijelu krova su drvene grede. Trebalo bi doći pogledati krov jer ima više voda, kućica, lastin rep itd. Mogu dostaviti skicu krova ako je potrebno. Slobodno se javite za dodatne informacije. Molim ponudu, hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića
Velika Mlaka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Obiteljska kuća, prizemlje + 2 sobe na katu, ukupno oko m2 . Klasično bojanje u dva sloja, zidovi su ok, starost kuće 15 godina, nije potrebno nikakvo struganje/gletanje, osim sitnih detalja. Boja: svi stropovi bijelo, zidovi soba po dogovoru ukupno 2 ili 3 boje. Lokacija : Velika Mlaka, Zagreb Izvođenje - najkasnije do kraja 11. mjeseca. Molim ponudu. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu