Usluge

Primjeri upita

Osijek
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde (material): ALU ograda
Dužina ograde (u metrima): 20
Treba li Vam montaža?: Ne
Treba li Vam ulazna kapija?: Da
Rok za izradu: 1 - 3 mjeseca
Molim ponude. Trebao bih: ulazna vrata dimenzije 1x1.5m, kliznu kapiju 3x1.5m te ogradu 2x1m (ukupno 14m dužine) ograda bi na svaka dva ili 3 metra imala betonske stupove a letvice ograde bi trebale biti usmjerene vodoravno ( u 1 metar bi išlo 6 ili 7 letvica) u privitku šaljem sliku slične ograde
Nadstrešnice, Nadstrešnice za auto
Zagreb-Susedgrad
Broj parkirnih mjesta: 1
Materijal: Drvena nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna je nadstresnica drvena. Parking je vec postojeci u kockama dimenzija 5.3m dubine i 3 metra sirine. Sa svake strane izvan parkinga betonirane su po tri nosaca za grede, na jednoj strani na parapet na drugoj na beton. Krov bi bio na jednu vodu sa blagim padom (od ulaza prema natrag) i limenim krovom. Molim ponudu. Hvala
Vodice
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde (material): ALU ograda
Dužina ograde (u metrima): 150
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Da
Rok za izradu: Više od 3 mjeseca
Poštovani, ljubazno vas molim ponudu za ogradu dužine m. Radi se o ogradi koja bi se postavljala na već postojeću betonsku ogradu. Molim vas ponudu za 4 reda alu ograde i 5 redova alu ograde. Dodatno vas molim i odvojenu ponudu za ulazna vrata u dvorište. Tražena boja je antracit siva ili crna. Kao primjer dostavljam sliku slične ograde u privitku. Zahvaljujem na ponudi.
Samobor
Površina nadstrešnice (u m2): 33
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Drvena nadstrešnica
Poštovani, Tražim ponudu, samo za ruke bez materijala, za izradu nadstrešnice naslonjene na kuću, na 2 vode, površine cca 33 m2, sa limarskim radovima ili bez. Potrebno je obraditi drvenu građu, napraviti konstrukciju, staviti brodski pod, paropropusnu foliju, letve i kontraletve i pokriti sa crijepom proizvođača Jungmeier. Objekt se nalazi u blizini Samobora.
Varaždin
Tip ograde: Stepenišna ograda (unutrašnja)
Vrsta ograde (material): Inox ograda
Dužina ograde (u metrima): 5
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Ne
Rok za izradu: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zainteresiran sam za inox ogradu za stepenište sa nosivim stupovima koji bi se montirali na bočnu stranu stepeništa i sa 4-5 vodoravnih cijevi. Molim Vas za ponudu po metru dužnom (izrada i montaža na licu mjesta u Varaždinu (Jalkovec) Zahvaljujem unaprijed i srdačno pozdravljam,
Nadstrešnice, Pergole - Šibenik
Šibenik
Površina pergole (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Metalna pergola
- imam terasu na koju bi trebalo postaviti pergolu tendu u površini od cc-a 15 m2. Terasa se nalazi u Šibeniku. Točne mjere bi dostavili naknadno, a one su otprilike 4,50 x 3,50 . Trebalo bi 4 nosive metalne grede + ostalo potrebno za funkcioniranje. mene interesira ,, oficijalna,, cijena - ukupna i u kojem vremenu se može izvesti. Molio bi što prije odgovor - PONUDU. S poštovanjem i hvala.
Zaprešić
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde (material): Druga metalna ograda
Dužina ograde (u metrima): 16
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Da
Rok za izradu: Više od 3 mjeseca
Metalni stupovi ( 10cmx10cmxcm -debljina stjenke oko 4mm ) zabetonirani .Udaljenost između stupova su: ,5 cm, cm,,5 cm , cm, cm. Između dva stupa postavljen je elektro ormarić. Na udaljenost cm postavio bih vrata za pješake a na udaljenost između stupova od cm postavio bih klizna vrata za automobile. Okvir ograde bio bi od metalnih profila vanjskih dimenzija oko 4,5 okvira bile bi okomite šipke dimenzije oko 2 cm.
Nadstrešnice, Nadstrešnice za balkone
Zagreb-Dubrava
Površina nadstrešnice (u m2): 13
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna nadstrešnica
Zagreb - Dubrava Površina nadstrešnice (u m2): 13 Materijal: Metalna nadstrešnica Poštovani, trebam nadstrešnicu za balkon + žljeb. Dimenzije su 10,10 m x 2,25m; žljeb 10,30 m (veličina 28) + 10 kuka. Molim demontažu postojećih lexon ploča i žljeba te montažu lima trapez na postojeću konstrukciju (kao i zidni lim:10,10 m) i montažu novog žljeba.
Marina
Površina nadstrešnice (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna nadstrešnica
Poštovani,trebao bih Vasu okvirnu ponudu za projekt,izradu i montazu metalne nadstresnice za terasu,koja ce biti dimenzije cca 15 m2,i smjestena na ulazu u jednu bi trebala biti zatvorena sa dvije strane radi privatnosti.Na koji nacin izvesti to zatvaranje, to bih prepustio Vama,nekim Vasim .
Nadstrešnice, Nadstrešnice
Varaždin
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Ulaz je uz zid kuće sa nekoliko stepenica, fasada je iz NF opeke, cigle, koja stoji na betonski nosač za svaku etažu, nadstešnica je vel.: 1,30 (š) x 6,00 (d), visina stupa/nosača nadstrešnice nad vratima ulaza u kuću je približno 3,50 m, a visina ulaza u nadstrešnicu normalno, tj. koliko već uzimate (npr. 2,50m), pad krova je jednostranski i ide po dužini 6,00 m. pokrito neka bi bilo, po mogučnosti, da bi se i sa krovom montirala istovremeno i vertikalna stjena nadstrešnice, odnosno suprotni zid od zida kuće, a koji bi sada nastao izradom nastrešnice, tj. vertikalni zid nadstrešnice neka bi bio u sastavu krova nadstrešnice. po mogućnosti konzolna izvedba. pozdrav


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu