Primjeri upita

Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Obiteljska kuca, ujedno i kuca za odmor, 3 spavace sobe sa vlastitim kupatilom i wc-om, ugradbenim ormarima, sve sa balkonskim vratima Izlaz na bazen, sobe ne trebaju biti u nizum. Jedan wc zaseban u kuci u istom prostoru perilica, susilica, bojler. Kuhinja sa otokom, dnevni boravak komforan sa kaminom i kliznom stijenom, blagovaonica, garaza, ostava.
Podno grijanje, Podno grijanje - Solin
Solin
Površina grijanog prostora (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u fazi sam dovršavanja kata kuće te planiram ugradnju dizalice topline, za podno grijanje ,toplu vodu i ce se sastojati od kupaonice, tri sobe, hodnika te kuhinje i dnevnog boravka u jednoj prostoriji. Molim prijedlog rješenja i ponudu potrebne opreme i troškova ugradnje.
Arhitekti, Arhitekti
Zagreb
Vrsta objekta: Uredski prostor
Površina objekta ili prostora (m2): 104
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna nam je pomoć dipl. arhitekta radi adaptacije uredskog prostora površine m2. Ured se sastoji od 6 prostorija - 3 uredske i 3 dodatne. U uredskim prostorijama se na "nelogičnim" mjestima nalaze nosivi stupovi koji doslovce žderu prostor. Voljeli bismo dakle porušiti sadašnje pregradne zidove između prostotrija i izgraditi nove zidove u koje bi stupovi bili "uklopljeni". Ti novi pregradni zidovi bi ustvari trebali imati i ulogu polica kako bismo "oslobodili" jednu manju prostoriju koju trenutno koristimo kao spremište/ostavu. Također žaljeli bismo porušiti dijelom pregradne zidove između tri sporedne prostorije - toaleta, čajne kuhinje i spremišta te dio njihove sadašnje površine prenamjeniti u uredsku prostoriju. U tom smislu potrebni su nam nacrti i planovi za pomicanje pregradnih zidova, elektroinstalacija, instalacija vode i odvodnje, ventilacije, grijanja, hlađenja i ventilacije, izrada shema za traženje ponuda radin zamjena stolarije, bravarije i staklarije, prijedlog rasvjete, prijedlog završnih obloga podova i shema pologanja - dakle specifikacije svih obloga i eventualno prijedlog mjesa za nabavu, razrada izvedbenih detalja te troškovnik obrtničko-građevinskih radova. Također bi nam bilo potrebno izraditi nacrte projektiranog namještaja i opreme po mjeri (pultev, police i slično..) te evenutalno pomoć pri odabiru gotovog namještaja.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Želimo u stanu srušiti pregradni zid, te sagraditi novi (od knaufa ili sličnog materijala) pola metra dalje, s otvorom (kao prozor, za šank) - cilj je naime proširiti vrlo malu kuhinju na račun dnevnog boravka, te ostaviti otvor izmedju 2 prostorije. Također ćemo nakon toka trebati postavljanje pločica i slično.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 50
Trebam jednokratno redovno čišćenje stana od 50 m2 (hodnik, jedna spavaća soba, kupaonu, kuhinja je sa šankom otvorenog tipa i dnevni boravak pored kojeg je i blagavaona). Uz redovno čišćenje stana, važno mi je uključiti pranje prozora, unutrašnjosti pećnice, pranje nape, prebrisati vanjske plohe elemenata. Usluga mi je potrebna krajem 10.mj.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 4
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Za 4 prozora dimenzije su: visina cm s kutijom širina cm Osim toga još 1 prozor s balkonskim vratima, dimenzije javim naknadno. Za sad molim ponudu samo za prozore (točna cijena) i sve skupa (okvirno). Karakteristike prozora, vrijeme od izmjere do kraja ugradnje. Komarnici ne idu na sve prozore, molim cijenu odvojeno. Lokacija: Maksimir, Zagreb
Arhitekti, Dizajn interijera
Šenkovec
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 130
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Molim vas ponudu za dizajn 3 spavaće sobe (2 dječje i 1 bračna), 1 kupaonice i otvorenog prostora koji obuhvaća kuhinju, dnevni i blagovaonu. Obzirom da nemamo ideju o tome koliko koštaju Vaše usluge molim Vas ponudu u kojoj ćete nam razdvojiti te stavke kako bi u slućaju nemogućnosti financiranja svih stavaka, odlučili koje bi prepustili Vama a koje bi uredili sami. Unaprijed hvala
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Split
Split
Površina stana (m2): 80
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Želja je od temelja renovirati stan na 2 katu stambene zgrade. Radi se o stanu s 2 spavaće sobe, dnevnim boravkom i kuhinjom. Kuhinja i dnevni boravak su trenutno razdvojene sobe, ali srušili bi zid i povezali ga u jednu cjelinu. Stan ima jednu kupaonicu. Trenutno u stanu imamo 2 balkonska vrata, 3 velika prozora i 1 mali standardni kupaonski prozor.
Nadstrešnice, Nadstrešnice za balkone
Novi Marof
Površina nadstrešnice (u m2): 27
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Materijal: Metalna nadstrešnica
Poštovani, Imam terasu od 26 m2 koju bi voljela natkriti celicnom/metalnom konstrukcijom sa pleksiglas plocama ili eventualno nesto jače otporno na tucu ( samo krov zasad ) s mogucnoscu kasnijeg zatvaranja i bocnih i prednje strane. Molim troškovnik izrade takve nadstrešnice. Unaprijed hvala,
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Zagreb-Sloboština
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi, Komarnici
Broj prozora: 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Ulazna i dvorišna vrata zgrade (slike u prilogu) - pojačano staklo sa žicama (armaturom), ukoliko postoji opcija sa protu-provalno bravom molim navesti kao opciju sa cijenom, ukoliko postoje opcija protu-provalnih vrata također navesti kao opciju sa cijenom, ukoliko postoji opcija vanjsko stakla ogledalo isto navesti kao opciju. Dva vanjska prozora (slike u prilogu) - veći prozor sa mogučnošću otvaranja na kip i u stranu, a manji samo na kip. Kao opciju staviti armirane prozore i ogledalo na vanjskom staklu Unutarnji prozor (slika u prilogu) - dvoja vrata sa otvaranjem u stranu Molim ponude sa troslojnim staklima i maksimalni brojem komora koje nudite. Kao opciju staviti stakla punjena plinom za svaki prozor/vrata.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu