BIT IMPERIUM j.d.o.o.

Zagreb
Adaptacija kupaonice, Adaptacija stana, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf)
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
4,3
13 ocjena

13 ocjena za tvrtku BIT IMPERIUM j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Zoran K. , prije 3 mjeseca

Angažirali smo BIT IMPERIUM j.d.o.o. za bojanje stana. Ivan je brz. Napravljeno je sve kako treba. Preporuka.

5,0
Nastasia K. , prije 6 mjeseci

Ivan i njegovi majstori su napravili čudo iz nicega u kratkom periodu. Povoljniji su od drugih i izlaze u susret. Ta prostorija je bila kao štala, oni su od nje napravili dvorac. Voljela bi da ovdje mogu staviti slike prije i poslije. Poštuju rokove i decki rade od jutra, drze se dogovora oko placanja kako kazu cijenu takva bude, vrhunski rade, precizni su i ciste za sobom. Nikada nisam dozivjela da ne moram cistiti iza majstora. Nakon sto im je sve placeno kad su zavrsili s radovima jos jednom su ofarbali cijeli prostor a mogli su otici ja bi bila prezadovoljna, ostali su 2 dana duze raditi da bude po njihovim kriterijima sve savrseno. Nisam imala parking ni sanitarni cvor nisu se zalili i govorili su da se ne brinem. Decki su dobri ko kruh a ja sam jako zadovoljna i planiram ih uzeti za jos jedan projket.

5,0
Sanja T. , prije 9 mjeseci

Prezadovoljna odrađenim poslom. Imam strah od majstora, uvijek mislim da će se to odužit, a oni su radili kao sat. Nikakvih problema nisam imala s njima. Greškice koje se bile neprimjetne i koje se nikad nebi uočile (jer ja nisam) ispravili su bez ikakvih problema tako da su sve doveli do savršenstva.

5,0
Vanja B. , prije 10 mjeseci

Izvođač je profesionalan, poštuje rokove i spreman je popraviti nedostatke, ukoliko ih bude. Cijena za navedenu kvalitetu vrlo korektna.

5,0
Ranko G. , prije 1 godinu

Za soboslikarske radove smo odabrali firmu Bit Imperium j.d.o.o. Jako smo zadovoljni, sve je odrađeno po dogovoru.

2,7
Tomičić , prije 3 mjeseca

Spora, nekvalitetna i neuredna usluga. Nisam zadovoljan s firmom "BIT IMPERIUM j.d.o.o." . Nisu ni zidove gletali.

2,3
Senol P. , prije 9 mjeseci

Ide sa "niskom" cijenom te cijeli posao koji je zahtjevan pokuša odraditi u praktički 2 dana tako da posao ispadne skup jer je u nedostatku vremena kvaliteta nezadovoljavajuća.

Poštovani, upravo ste postavili presedan. Na svašta se ljudi znaju žaliti, ali prebrzo i prejeftino je, moramo priznati, nešto novo. A s obzirom da niste u potpunosti podmirili svoja dugovanja prema nama, očito Vam ipak nije prejeftino.

5,0
Nikola P. , prije 28 dana

Napravljeno sve po dogovoru i kako je trebalo.

5,0
Ilin D. D. , prije 10 mjeseci

Super su, sve po dogovoru! Najbolju ocjenu im dajem, jako dobri dečki iz BIT IMPERIUM j.d.o.o.

5,0
Goran B. , prije 1 godinu

Zadovoljan sam.

Prikaži više

Usluge: Soboslikarski radovi, Ličilac, Knauf majstor, Soboslikari, Bojanje škole ili vrtića, Postavljanje knaufa, Knauf, Bojanje zidova, Knauf radovi, Spušteni stropovi, Bojanje fasade, Knauf pregradni zidovi, Ličilački radovi

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 12
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, planiram spustiti strop prema shematskom prikazu u privitku, ukupno oko 14m2 knaufa. Provesti struju ukupno 28 razlicitih tijela prema shemi u privitku, gdje je crvenom bojom oznacena trenutna rasvjetna tijela a plava nebi dirao. Te fino gletanje stropa nakon provodjenja struje. Moim ponudu za cijeli projekt. Planiran pocetak projekta prvi tjedan studenog. Hvala,

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 230
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, treba mi gletanje i bojenje unutarnjih zidova u novoizgrađenom objektu u bijeloj boji, površine cca m2. Objekt se nalazi u Crikveničkom zaleđu. Molim ponudu po m2 sa i bez materijala. Obajekat je prazan tako da radovi mogu početi u bilo kojem trenutku ako mi bude ponuda odgovarala i ako je majstor slobodan. Molim ponudu, hvala.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 90
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Trebam slijedeće radove: (1) Postavljanje izolacije debljine 10 cm na vanjskom zidu: 14,5 m2 (duljina 5,00 m, visina 2,90 m, prizemlje), izolacija: donji pojas visine 60 do 50 cm XPS, iznad toga kamena vuna, završni fasadni sloj bijele boje). (2) Postavljanje izolacije debljine 10 cm na unutarnjem zidu: 17,5 m2 (duljina 7,70 m, visina 2,50 m, prizemlje), izolacija: kamena vuna, preko toga gips ploa debljine 12,5 mm, završni sloj bijele boje). (3) Izolacija poda tavana: 58 m2, (a) drvena podkonstrukcija (rešetka), (b) kamnea vun debljine 15 cm (npr. Knauf Insulation DPP), (c) folija (ako treba), (d) OSB ploča ukupne debljine 2,5 cm ili daske debljine 2,5 cm. Molim ponudu po specifikaciji u prilogu. Hvala.

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, treba postaviti 20 kvadrata knaufa, debljine 15mm. Između greda postaviti 12 kvadrata izolacije debljine 15cm Izvođač radova bi trebao vršiti i radove ličenja, gletanja površine 70 kvadrata te farbanje drvenih greda. Dati podatke o cijeni radova, materijala i vremenu izvedbe te poštovati isto. Mogučnost sklapanja ugovora o izvedbi, plaćanju te čitavom dogovorenom poslu. Područje Karlovačke županije. Molim ponudu. Lijep pozdrav

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 235
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, molim vas ponude za soboslikarske i ličilačke radove; 1. struganje boje i gleta - m2 2. premaz podloge sa impregnacijom - m2 3.dvokratno gletanje zidova i stropova uz potrebno bandažiranje - m2 4. dvokratno bojanje zidova i stropova sa poludisperzivnom bojom - m2 5. Dobava i ugradnja Al kutnih lajsni na vanjske rubove zidova - 40m1 6. Brušenje, kitanje, temeljenje, kitanje i lakiranje štokova i krila unutrašnjih vrata - 38m2 lp,

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 3
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, riječ je otvorenom prolazu visine 2,5m i širine 1,5m, bilo bi potrebno zatvoriti knaufom ili siporeksom i po sredini ostaviti otvor za vrata. Ideja je da se stave mliječna staklena vrata širine cca 1m, koja bi po eventualnom kasnijem dogovoru, također bilo potrebno montirati naknadno. Molim ponudu. Hvala.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 735
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, to je obiteljska kuća podrum, prizemlje i kat. Trenutno ne nastanjena stalno u centru Zagreba. Na nekim zidovima ima pukotina koje treba zakrpati. Dijelovi stolarija su u lošem stanju, pa bi se trebalo odlučiti za zamjenu, tako da ne idu u ovaj troškovnik. Kuća je jednostavnih ravnih linija, namještaj fleksibilan. Kuća ima vrt i natkrivenu ulaznu terasu. Sve u bijelu boju. U kvadratu od m2 idu zidovi i stropovi bez oduzimanja staklenih stijena i prozora. Lijep pozdrav

Izrada spuštenih stropova

 • Površina (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebali bi u kuhinji spustiti strop za ugradnju stropne nape te ugradnja led diskretne rasvijete zajedno i rasvijetnim tijelima. U dnevnom boravku izvođenje stupa od knaufa između kojeg bi se lijepio deko kamen. Odgovarao bi nam majstor koji bi odradio knauf i struju zajedno ukoliko je moguće. Postoji detaljni nacrt, i opis izvedbe a priložene su slike iz kojih se može vidjeti što se želi postići. Više detalja možemo poslati mail-om direktno na vašu adresu. Molim ponudu. Hvala

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 3
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebno mi je pregraditi jedna vrata koja nemaju nikakvu funkciju a inače bi se koristila kao drugi ulaz iz hodnika u dnevni boravak. Zatvorila bih prolaz knaufom i vjerojatno na unutranju stranu (dnevni boravak) postavila na njega par polica za npr. knjige. Strana - hodnik - trebalo bi također postaviti "nosač" za veliko ogledalo. Molim ponudu skupa s materijalom. Hvala.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 167
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, treba mi postaviti mrežicu i sep u jednoj sobi koja ima oko 43 m2 zidova (dimenzije 4x4). Hodnik je potrebno ofrbati u bijelu boju. U hodniku imam 7 vrata. Dug je 10 m x širina 1.8m x visina 2.7 m. U jednoj sobi je potrebno ofarbati dva zida koja imaju 22m2. Jednu sobu treba kompletno ofarbati u boji, ima oko 40 m2 te kuhinju od 12 m2. Molim ponudu. Hvala.