Ocjene

5.0 / 5
Branka G. - 08.06.2016
Jako sam zadovoljna izvođačem. Fantastičan je! Već smo dogovorili neke poslove s njim i za deveti mjesec. Preporučujem ga svima!
1.0 / 5
Goran P. - 31.01.2018
Firma je kanila 40 dana sa početkom radova, kada su posao "odradili" doslovno su mi uništili kuću. Kada sam došao vidjeti nađeno je mnogo propusta i grešaka. Između ostalog, dogovorili smo s njima i radove za krov nakon čega je kuća bila puna vode. Kvadratura je krivo obračunata tj. neke stvari su obračunate 2 puta. Da bi stvar bila gora sve sam platio unaprijed. To su samo neke od stvari.
2.3 / 5
Stjepan L. - 19.08.2016
Nemam što pohvaliti, samo mogu iznijeti niz primjera loše izvedenih radova te potrebnih korekcija koje su morali raditi. Korekcije su radili u dva navrata, i još uvijek nije sve riješeno, no od ovog izvođača se ne može više ni dobiti. Cijena: Procjenili su više površine u odnosu na stvarnu. U drugom koraku smo došli do korektne površine izvedenih radova. Iako je rađen stambeni prostor, pristupili su u detaljima kao da se radi o skladišnom prostoru. Bitno je bilo u kratko vrijeme obaviti gletanje i bojanje. Izvođač mora imati osjećaj za detalje, ukazati da se neki dio ne može napraviti pomoću gletanja već se mora pristupiti na drugačiji način da bi se dobila izravnata površina, ukoliko se tako nešto uoči.
4.7 / 5
Eugenija D. - 07.10.2016
Zadovoljna sam, dečki su super odradili posao. Nemam nikakvih primjedbi.
5.0 / 5
Marica P. - 07.10.2016
Jako sam zadovoljna, majstori su super.
Šteta sto nemaju skele, nego si moram sama plaćati.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu