Usluge

Primjeri upita

Kaštel Stari
Tip ograde: Balkonska ograda
Vrsta ograde (material): ALU ograda
Dužina ograde (u metrima): 60
Treba li Vam montaža?: Da
Rok za izradu: 1 - 3 mjeseca
Aluminijska ograda za balkone i stubište izvan kuće do balkona, dolazi u obzir u kombinaciji s staklom, u nekim djelovima. Prednost eloksiranom aluminiju. Balkoni su na tri etaže, sve skupa više od 60 m. Potrebna je skela. Imaju prednost izvođači koji žele raditi u okolici Splita tj. Kaštelima. Željela bih imati mogućnost vidjeti izložbeni prostor i ogradu, pa se dogovoriti s izvođačima. Unaprijed hvala Vam na pomoći.
Klima uređaji, Ugradnja klime - Zagreb
Zagreb
Potrebna ugradnja LG klime 3,5 kw, prvi kat, na balkonu iznad balkonskih vrata, visina cca 2,20 m, zid cigla 29 cm,balkon dovoljno širok za rad, stiropor fasada 5 cm, unutranja i vanjska jedinica idu na isti zid, jedna unutra druga vani, parking ispred kuce osiguran za 3 vozila. Molim kontakt mailom.
Ograde, INOX ograde
Červar Porat
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde (material): ALU ograda
Dužina ograde (u metrima): 14
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Da
Rok za izradu: 1 - 3 mjeseca
Šaljem vam zahtev za ponudu za izgradnju terasne ograde i vrata u gradu Červar Porat. Želimo ogradu i vrata za terasu od aluminija ili PVC materijala. Primjer kakvi stil ograde i vrata si želimo je priložen ispod priloga. Dimenzije ograde su: lijeva strana - 6,40m k 1m, desna 5,68m k 1m, spojna 3,72m k 1m. Ograda će stajati na zidu sa mermernom pločom ( spodaj vam je video terase). Vrata će biti veličine oko 1k2 m. Naš proračun za cjelokupnu uslugu iznosi maksimalno 2. eura. Molim vas da napravite ponudu prema cijeni. Ako mislite da je potrebno prilagoditi materijal za takvu cijenu, otvoreni smo za nove prijedloge.
Solarno grijanje, Solarne elektrane
Trpinja
Instalacija solarne elektrane: Samostojeća solarna elektrana
Površina, predviđena za instalaciju elektrane (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, Trebam dva manja solarna sistema, koja bi postavio na dve njive. Treba mi iz razloga sto zelim da imam struju na njivi i pcelinjaku kada mi zatreba, za obicne alate i slicno, koji nisu veliki potrosaci. Da li je moguce da mi napravite ponudu za takva dva najobicnija sistema, da prakticno imaju uticnicu ili tako nesto... Dakle bili bi postavljeni na postolju, ne na krovu, i iznos do kojega bi isao je do 10. kn za oba seta, ili 5. kn po setu. Jedan set moze biti jaci, dakle ne moraju biti iste snage. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Duga Resa
Duga Resa
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 6
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molio bih Vas ponudu za izradu i montažu PVC stolarije prema skicama koje dostavljam u prilogu. Dimenzije u skicama su svijetli otvor zida. Stolarija se ugrađuje na staru zgradu i bila bi bijele boje. Središnja vrata su balkonska vrata sa staklom. Obavezna je RAL ugradnja. Rolete s unutarnje strane. Zgrada je u Dugoj Resi
Adaptacija kupaonice, Izrada kupaonice - Zagreb
Zagreb
Površina poda kupaonice (u m2): 3
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna izrada sanitarnog čvora uz postojeći sanitarni čvor u prizemlju stambene zgrade u Malešnici, Marina Tartaglia 20. Potrebno dovesti toplu i hladnu vodu iz postojećeg sanitarnog čvora kao i spoj na kanalizaciju istog. Treba napraviti pregradni zid dužine 3,6 m i visine 2,4 m, kao i strop iznad površine sanitarnog čvora. Ventilacija, stropna rasvjeta, ljepljenje pločica, ugradnja sanitarija (lavabo, wc i pisoara). Ugradnja vrata. Plastična kabina za wc dolazi nakon ovih radova. Sanitarije, pločice, vrata i kabinu za wc sam nabavljam dok je na vama ugradnja istih.
Ograde, Panel ograde
Matulji
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde: Panel ograda
Dužina ograde (u metrima): 15
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Ne
Rok za izradu: Odmah
Imamo postojecu ogradu visine jednog metra i duzine cca15 metara, a koja ograda je montirana na kameni zid. Uz ogradu je bila posađena lovor visnja koja je ujedno zaklanjala terasu od pogleda sa ceste, ali nažalost ona se razbolika i morali smo ju iskopat. Molim vas za pomoc i savjet da li je moguce da se na tu postojecu ogradu montiraju paneli tako da smo zašticeni od pogleda prolaznika . Ako je potrebno mogu vam pislat i par fotografija navedene ograde. Hvala uz lijep pozdrav
Slavonski Brod
Broj roleta: 7
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovana, prema dogovoru šaljem dimenzije prozora i balkonskih vrata. Dječja soba- vrata 76* stakl. stijena * Kuhinja- prozor * Trpezarija- vrata balk. 76* prozor 76* Dnevna soba- balk. vrata 76* stijena * Boja bijela.. Postoji mogućnost popravka ili ugradnje novih roleta, ovisno o cijeni. Lp,
Sjenila, Rolete
Viškovo
Broj roleta: 12
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
ponudu!  1. širina× visina 2. širina× visina 3. širina× visina 4. širina× visina 5. širina× visina 6. širina× visina 7. širina× visina( ovdje su znaci 3 prozora u ovoj širini, i htjeli bi napraviti 3 rolete, znaci otprilike jedan prozor je ) 8. 46 širina× 66 visina 9. 89 širina× visina 10. 87 širina× visina Boja siva.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori
Posedarje
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 18
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
1)Staklena stijena xcm,dvokrilna,jedno krilo klizno,drugo krilo fiksno,1 komad 2)prozor dvokrilni x(1komad) 3)prozor dvokrilni x(1komad) 4)prozor dvokrilni x(2komada) 5)prozor dvokrilni x65(1komad) 6)prozor jednokrilni 60x80(2komada) 7)prozor jednokrilni 90x(1komad) 8)jednokrilni otklopni prozor x50(1komad)bez roleta 9)dvokrilni klizni prozor x(2komada) bez roleta 10)


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu