Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 55
Poštovani, potrebno mi je generalno čišćenje cijelog stana koje uključuje pranje kuhinjskih elemenata iznutra i izvana,čiščćenje pećnice, pranje prozora (3 prozora i jedan balkonski prozor), pranje kupaonskih i kuhinjskih pločica, brisanje prašine i ranije podova. Stan se nalazi u Španskom. Molim ponudu, Unaprijed hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 79
Poštovani, molim Vas ponudu za generalno čišćenje stana: kuhinja-svi elementi izvana i iznutra, vađenje suđa iz elemenata i pranje (ovo zadnje uz moju pomoć), pećnica, frižider, luster, prozor, pod - dakle kompletno sve; dnevni boravak: kompletno čišćenje namještaja izvana i iznutra, lusteri, staklena stijena, odmicanje kutne garniture i pranje poda; kupaonica i wc - pranje pločica, kompletno namještaj izvana i iznutra; dječja soba-kompletno čišćenje namještaja izvana i iznutra, prozor, luster, pod; ostava-vađenje svih stvari s polica, čišćenje polica (vađenje stvari uz moju pomoć); spavaća soba: pranje ormara izvana ,prozor,luster; hodnik-pranje ormara izvana i iznutra. Hvala lijepa
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 55
Postovani, Zanima me ponuda za čišćenje stana. Veličina stana je 55m2, 3 prozora + balkonska vrata, lođa. Lokacija je na Malešnici kod crkve. Zanima me kada bi imali slobodan termin za čišćenje. I dali vi koristite svoja sredstva i pribor za čišćenje ili to ja trebam osigurat. Ako je moguće možda dogovoriti 1x tjedno, to bi mi također odgovaralo pa vidite kakav vam je raspored. Hvala unaprijed Lp
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Pozdrav Trebam generalno ciscenje stana od 60m2 nakon selidbe. Ciscenje kuhinjskih elemenata iznutra i iz vana, ciscenje pecnice i frizidera iznutra. Ciscenje 2 ormara iznutra i iz vana, ciscenje malog regala u dnevnom boravku iznutra i izvana. Ciscenje prozora Ostalo je standarno ciscenje, gore su napomene.
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Kraljevica
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 135
Trebam kompletno čišćenje objekta po završetku izgradnje te nakon toga 1x tjedno subotom od 10 do 16h kod smjene gostiju od 1.5. do 31.9. Kod smjene gostiju također treba očistiti bazen, pokositi travnjak m2 i očistiti okoliš. Također me zanima zamjena i pranje posteljine i ručnika 1x tjedno u sezoni te po zimi po potrebi.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 68
Trebamo vrijednu, temeljitu, brzu i pouzdanu osobu za tjedno održavanje stana tročlane obitelji. Brisanje prašine, usisavanje, čišćenje kuhinje i kupaonice, pranje podova, povremeno pranje prozora. Po dogovoru, postoji mogućnost da osoba preuzme i peglanje. Prednost dajemo ženskoj osobi mlađe dobi koja ima izražen osjećaj za detalje.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 120
Stepenice imaju kuteve koje treba obrisati, prozorske klupčice treba obrisati i kada se ne peru prozori, stolce i stol u blagovaonici treba pomaknuti kada se briše pod, cvijeće pomaknuti dok se obriše ispod posuda, osoba koja čisti treba znati da se u kupaonici ne ostavlja dulje vrijeme sredstvo za čišćenje tako da uništi pipe. Molim ponudu za čišćenje.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 50
Lijep pozdrav, selim se iz stana i iako cu sama pocistiti sto god mogu, zeljela bih ostaviti stan savrseno cistim pa bi mi profesionalna pomoc dobro dosla :) Termin koji bi mi odgovarao je srijeda/cetvrtak ili petak sljedeci tjedan. Stan se nalazi na Ravnicama u Maksimiru, ima jednu spavacu sobu i dnevnu sobu, kuhinju, kupaonicu te veliku terasu. Trebalo bi oprati sve prozore, podove, unutrasnjost pecnice (ako ju ne uspijem sama dobro ocistiti), oprati terasu, ormare i kuhinjske elemente izvana i iznutra, pogotovo visoko prema stropu do kuda ne mogu niti doci, oprati hladnjak i kupaonu . Ne znam da li mi mozete dati i ponudu za ciscenje 4 kuhinjska stolca i potencijalno jednog trosjeda ako su vam potrebne dodatne informacije, najbolje da me kontaktirate putem maila. Unaprijed puno hvala, LP
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Šibenik
Šibenik
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica, Skladište, Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 560
Osnovno čišćenje unutrašnjosti objekta koji nije korišten nekoliko godina a koje uključuje uklanjanje paučine, osnovno pranje podova, pranje svih staklenih površina unutarnje i vanjsko, pranje stolarije detaljno unutarnje i vanjsko. Osim istaknutog potrebno je osnovno čišćenje (metenje prašine i paučine) u dodatnim skladišnim storima površine m2 i natkrivenim terasama površine 20m2 S odabranim ponuditeljem, nakon stavljanja objekta u funkciju, ugovoriti će se i dodatno detaljno čišćenje prije useljenja te tjedno čišćenje uredskih storija površine do m2 odnosno više po dogovoru. Obzirom da rok nije definiran niti je navedeno potrebno obaviti iznimno brzo, pozivamo i manje poslovne subjekte da daju svoju ponudu.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 40
Molim Vas ponudu za čišćenje ureda prije useljenja. Potrebno je detaljno očistiti poslovni prostor od dvije prostorije i dva wc-a. Prostorije su gotovo prazne. Oprati prozore i okvire, dijelove oko rasvjetnih tijela, prugaste zastore, wc-e, te podove. Molim ponudu koja uključuje vaš se nalazi u Belostenčevoj, Medveščak. Moguće da bi trebali i održavanje jednom mjesečno. Hvala!


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu