Usluge

Primjeri upita

Zagreb
Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
Površina objekta ili prostora (m2): 56
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Manji ugostiteljski objekat u sirem centru Zagreba, radi se o prostoru koji ima 36m2 tlocrtno plus galerija 20 m2 , cirka 12 stolova unutra . Kafic je pusacki , postoje ideje vlasnika koje bi dizajner trebao pokusat sprovest u dijelo ili predlozit nesto skroz je dnevni , kvartovski,u prilogu su trenutni tlocrti ,takoder prijedlog tlocrt detalj sanka novok sa dva nova separea te nekoliko slika u kojem smjeru bi mozda vlasnik isao sa uredenjem.
Arhitekti, Arhitekti
Zabok
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Prostor se nalazi u potkrovlju, bočno spušten krov na obje strane. 6 nosivih stupova, po tri sa svake strane, cca. 3 m od bočnog zida, razmak između stupova cca 4 m. Postojeća dvoja balkonska dvokrilna vrata standardne dimenzije, zamjena za staklene klizne stijene, poželjno dodatno proširenje za što više svjetlosti. Kuhinja sa šankom koji mora završavati jednim od potpornih stupova, na kuhinju se treba dovezati smočnica u koju se ulazi iz kuhinje kroz klizna vrsta. Kupaonica sa tuš kabinom, 2 umivaonika te dvije spavaće sobe. Prostor je pravokutnog oblika, nema kuteva. Trebam idejno riješenje za raspored prostorija.
Arhitekti, Dizajn interijera
Stubičke Toplice
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 36
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Imamo mali stan od 36 kvadrata, 4m x9m. Suprug i ja imamo 2 djece; 1 školaraca i bebu od 18 mjeseci. Htjeli bi u tako malom prostoru napraviti 2 spavaće sobe, dobro isplanirani namještaj za pohranu odjeće i ostaloga, općenito savjete kako da stan bude funkcionalan, od kuhinje i kupaone do spavacih soba a da ne zagusimo prostor. Hvala
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Na gradilištu u Kožinu veličine m2, od mora udaljenom 80 m, gradili bi kuću na dvije etaže, svaka etaža imala bi dva apartmana sa okvirno 60 M2. Ideja je i eventualno (ovisno o cijeni) raditi dijelom ukopani podrum na pola površine sprijeda. Gradilište gleda na jug, cesta je sa zapadne strane, do ceste bi bila parkirališna mjesta a kuča bi bila više SI
Arhitekti, Arhitekti
Olib
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 60
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
U pitanju je ruševna (kamena) kuća za koju postoji želja da se obnovi u dalmatinskom stilu. Prizemlje: otvoreni prostor kuhinja + dnevni boravak + WC, strop drvene grede + uključeni komin na kojem se sjedi sa napom + krušna peć sagrađena izvana Gornji kat: 2 spavaće sobe sa uključenim WC-om i kupatilom u sobama, pod drveni, strop betonska ploča Tavan: zapadna strana kompletno otvorena (roof top); istočna strana pod krovom (lounge); WC
Kutina
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Pocetkom proljeca planiramo krecenje dnevnog boravka, blagovaone i kuhinje. Živimo u potkrovlju obiteljske kuce, zidovi su vecina od knaufa. Voljela bih cuti misljenje strucnjaka za urednjenje interijera te sto bi mogli promijeniti. U principu je sve novo ali voljeli bi malo nesto promijeniti i modernizirati. Unaprijed hvala!
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebna mi je ponuda za Glavni projekt za pomoćnu zgradu od 50 m2 koja bi se sagradila u dvorištu gdje već postoji stara kuća od 78 m2, a sve prema Pravilniku o jednostavnim i drugim građevinama i radovima, čl. 4. (mjesto Oriovac kod Slav. Broda). Širina dvorišta je 12 m, a dubina 38 m. Stara kuća je izgrađena na početku parcele. (u privitku) Pomoćna zgrada može biti i nešto manja. Služila bi mi za povremeno stanovanje radi obnove stare kuće, dakle u pomoćnoj zgradi mi treba voda, tj mala kupaonica. Hvala.
Arhitekti, Dizajn interijera
Zagreb-Sloboština
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 43
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kupili smo stan površine 43.42 m2 koji bismo adaptirali, odnosno voljeli bismo sto više mogućnosti korištenja malog prostora. Važna nam je što bolja iskoristivost prostora, otvoren prostor, spajanje kuhinje i dnevnog boravka te namještaj. Voljela bih kada bi se suradnja mogla ostvariti što prije kako bi se što prije započelo s adaptacijom. Zahvaljujem unaprijed :)
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 360
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Gradili bi kuću m2 tlocrt - 3 etaže, lokacija Seline. Tlocrt: m2 % izgrađenost parcele, a 0,90 iskoristivost parcele , dozvoljene 3 stambene jedinice površina čestice m2 max 9 m visine. Balkone bi okrenuli na istok = ulaz odnosno strana do puta. Sa južne strane postojeća građevina 3m od ograde, krovište, unutarnje stepenište i balkon/lođa na svakoj etaži. Parcela zapad, istok (16,3 m) sjever jug (22,6 m).
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 175
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Planirana izgradnja zamjenskog objekta, obiteljske kuće stambene neto površine cca m2 plus podrum. Obiteljska kuća na blagoj padini prema jugu na pravokutnoj parceli od m2. Prizemlje sa prostranim dnevnim i kuhinjom otvorenog tipa, kupaonom, vešerajem i radnom sobom. Uvučeni kat sa spavaćim sobama i kupaonicom. Kuća bi imala i podrum, te 'duplu' garažu pored ili naslonjenu na kuću. Planiramo rušenje stare kuće. Hvala, lp!


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu