Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 246
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam arhitekta za projekt dolje ulaz u dvije garaže (dužine garaža 6 m), u produžetku da bude podrum (6 x 6), iskop je dimenzije 9 x 20 m dužina, u podrumu da bude korlovnica stepenice iz garaže u podrum prozemlje, kuhinja,blagovaona, spavaća soba, dnevni boravak uz njega wc, kupaona u sastavu sobe, stepenice za gore dvije sobe sa kupatilima, kuća bi bila L m2 donji dio m2 prizemlje kat, svaka soba s kupaononm po 23 m2
Osijek
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 22
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, Trebala bih pomoc pri opremanju odnosno adaptiranju dnevnog boravka velicine 22 m2, visina sobe je 2.5 m. Naime, budzet za opremanje je nekih 20 kn s tim da bi ostala kutna garnitura (boje cokolade x ), postojeca pvc stolarija te laminat. Dnevnu sobu treba opremiti namjestajem, izbaciti stare dotrajale štokove na oba vrata, rijesiti osvjetljenje te negdje ubaciti radni stol s kompjuterom. Voljela bih i policu za knjige kao i dodatni prostor za odlaganje. Preferiram namjestaj prvenstveno bijeli s malim dodatkom boje hrasta te zidovi u nijansama sive, bijele, tapete, dekorativni kamen, moderno i tradicionalno, svjetlo. Skandinavski stil također mi se sviđa. U privitku stavit cu vam slike kako to sada izgleda. Unaprijed hvala! Lp,
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 300
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Treba nam arkitekt koji će nas voditi od početka do kraja izgradnje dvojne obiteljske kuće u 2 kata - lijeva i desna strana. Za više informacija molim nazovite ili pišite mail pa se dogovorimo šta tačno nama treba. Kvadrature cijele kuće bi bila cca m 2 ( 10m *15m). Šaljem vam lokacijsku informaciju, geodetski snimak in na kakvi način bi bio izgled kuče. Molim Vas, da nam šaljete ponudbe za građevinski načrt i sve šta treba za gradnjo. ALEŠ BUNDERŠEK Hvala i pozdrav
Arhitekti, Arhitekti
Kaštel Štafilić
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 130
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani (na), planiram i nadam se u skoroj budućnosti obnoviti obiteljsku kuću. Kuća ima više prizemlje, 1. kat i krovište. U funkciji ( stambeni dio je samo prizemlje) dok je 1 kat i krovište posve prazni s samo nosivim zidovima i bez ikakvih instalacija. Kuća ima površinu 12m x 11m a čisto kuća (kocka) bez dužnih vertikalno paralelnih balkona koje se nalaze na svakom katu s južne strane iznosi 10 x 11m. Kako je kuća kao takva u funkciji 30 go posjedujemo sve priključke te komunalne doprinose. Kuća nema fasadu a prozori i vrata su u prizemlju nedavno promijenjeni. Kuća ima betonsko unutrašnje stubište koje vodi iz prizemlja na 1. kat ali ne i s pravog kata na 2. kat odnosno krovište. Moja želja je podignuti krov (sada je na dvije vode drvena konstrukcija s bočnim zazidanim stjenkama) i natkriti ga ravnom pločom s većom terasom u južno-istočnom kvadrantu, tako da je i u funkciji 2 kat. Želim imati u funkciji sve 3 razine kuće, dakle sanitarno i elektronski, keramička obrada, parketi u sobama i sl. Razmišljam o solarnim panelima i nekom isplativom grijanju. Sadašnji dimnjak nije u funkciji. S sjeverne strane kuće imam naliveni temelj za auto oko 4x5 m na kojemu bi rado imala metalno staklenu nadstrešnicu. Voljela bih naći rješenje koje uključuje povezivanje 1. kata i 2. kata (kao dvo - etažni dnevni prostor), dosta prozračane i ostakljene prostore koji uključuju dnevno svijetlo i moderni pristup. Dakle, visoki roh-bau, molim Vas ponudu ako ste zainteresirani da možemo planirati financijsku i radnu miku. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Šibenik
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 48
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stara zgrada u Šibeniku na Mandalini, navodno kraj 19. st., adresa: Milice i Turka 7. Stan na prvom katu. U prilogu je skica bez mjera. Sastoji se od 5 kvadratnih prostora: - tri sobe podjednakih dimenzija - predsoblja cca 4 m2 i - kupaonice cca 4 m2. Orijentacija: sjever - jug. Zapadna strana je zatvorena, s istoka su stanovi. Želja nam je: veliki dnevni boravak spojen s kuhinjom, prostrana spavaća soba i manja singl soba. Kupaonica: tuš, umivaonik, WC. Perilica rublja u kuhinji Pokušat ćemo sa stanarima dogovoriti izlaz na zapadnu stranu jer je u toj razini krov vanjskih spremišta (šupa). Srdačno!
Arhitekti, Arhitekti
Veli Lošinj
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 65
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Imamo stan koji nije preveliki, cca 65 m2. Obitelj smo s dvoje djece. Kako bismo dobili više prostora, planiramo dignuti potkrovlje. Kako izvesti stepenice za potkrovlje da budu što funkcionalnije, a istovremeno da ne uzmu puno prostora (funkcionalne u smislu da se mogu nositi stvari tipa namještaj). Također, kako iz postojećeg prostora stana izvući maksimum što se dnevnog prostora tiče? Može li se spojiti sa sadašnjom dječjom sobom? U prilogu šaljem tlocrt stana. Tlocrt nije izrađen u točnom mjerilu, ali se nadam da može dovoljno dobro predočiti sliku. Nosivi zid je zid dječje sobe koji se kao nosiva greda nastavlja preko hodnika i druge spavaće sobe. Koliko bi koštala izrada parcijalnog projekta uređenja stana? Ono što ne bih mijenjala je kuhinja i kupaona, a za ostalo sam otvorena za ideje. Projekt nam nije hitan, obzirom da su djeca još mala, ali je nešto u što se moramo upustiti u neko dogledno vrijeme u bliskoj budućnosti. Zahvaljujem,
Arhitekti, Dizajn interijera
Marija Gorica
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 230
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuća višeg standarda namijenjena za iznajmljivanje (kapacitet cca 12-16 ležajeva, unutarnji bazen ...) je trenutno u fazi rekonstrukcije, adaptacije. Vlasnik je građevinski inženjer, građevinske radove radi sam. Gradilište je trenutno živo i ideja je da sve bude gotovo za cca 6 mjeseci. Hitno je potrebna osoba za uređenje interijera i eksterijera. Načela je ideja bila industrijski stil. m2 kuća, m2 okoliš. Hvala.
Samobor
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 26
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o garsonijeri u Samoboru površine 26 m2. Stan treba kompletno urediti, novu kupaonicu, novu kuhinju, novi podovi, nove instalacije za vodu i struju, ličilački radovi. Zbog svega toga želim napraviti drugačiji raspored, tako da imam posebno spavaći dio, dnevni boravak, kuhinju, dok bi kupaonica ostala na istom mjestu. Treba mi prvo osmisliti prostor. Srdačan pozdrav i veselim se vašem odgovoru, .
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 220
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Molim Vas ponudu za: Idejno rješenje za rekonstrukciju Arhitektonski projekt Strojarski projekt grijanja i plinske instalacije Projekt vodovodai odvodnje Proračun statike Projekt fizike zgrade (toplinska zaštita) Radi se o staroj kući koja bi se rušila i gradila bi se nova, ali bi to išlo pod rekonstrukciju! Sastojala bi se od prizemlja, kata i potkrovlja. Unaprijed hvala!
Arhitekti, Arhitekti
Lopar
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 65
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
U planu je nadogradnja jedne etaže u postojećim tlocrtnim gabartima. Riječ je o potkrovlju manje obiteljske kuće. U planu je podizanje visine istog do max. dozvoljene. Planirano je potkrovlje koristiti kao manji, jednosobni stan sa kuhinjom i kupaonicom. Potrebno je predvidjeti izlaz na balkon, terasu koja je u produžetku.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu