Usluge

Primjeri upita

Sjenila, Grilje - Rijeka
Rijeka
Broj grilja: 1
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za PVC i ALU grilje u dimenziji x cm sa voltom u bijeloj i zelenoj boji(ako postoji kao varijanta), sa fiksnim lamelama iznad ravne linije(tj gdje je volta) a ispod nje sa mobilnim(do cm visine je ravna linija, oko 30 cm visine je volta). Zahvaljujem na pažnji i odgovoru. Lijepi pozdrav
Sjenila, Komarnici
Zagreb-Susedgrad
Broj komarnika: 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, ugradila bi 2 komarnika na prozore i 1 na balkonska vrata. Na prozorima i vratima su rolete. PROZOR (Xcm) s time da trebam samo jednu stranu dimenzije cca 80x70cm x 2 kom BALKONSKA VRATA (XCM) također samo na vrata 1 strana dimenzije xcmx 1 kom. Moram napomenuti da i prozori i vrata imaju rolete. Ako je ikako moguće ja bi fiksne komarnike.
Sjenila, Rolete - Zagreb
Zagreb
Broj roleta: 7
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Ovim putem saljem dimenzije za rolete sa vanjskom kutijom pa Vas molim da mi posaljete ponudu 4× * 1× *78 1 × *77 1× 68 * wc visina + sirina Ako imate vise izbora cijena da mi posaljete tipa skuplje jeftinije srednje, a boja mislila sam bijela kava tipa ova boja kao na ovoj kuci ako Vam znaci nesto. Unaprijed zahvaljujem.
Sjenila, Grilje
Mokošica
Broj grilja: 1
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Molila bih ponudu za vanjske grilje-škure dimenzija x,ako je moguce bijele boje. Nije mi potrebno ni skidanje starih niti ugradnja novih vec samo proizvod. Materijal aluminij. Nažalost nisam dostupna putem telefona trenutno, molim da komunikacija ide putem maila. Hvala na ponudama
Sjenila, Grilje
Karlobag
Broj grilja: 12
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, molim ponudu za : 1. 3 komada vrata balkonska dimenzije 80-80 / žaluzine bi bile harmonika 40-40, 40-40 / 2. prozor 50-50/ 3. prozor 60-60/ 4. prozor 60/70 5. prozor /97 6. prozor 50-50/ 7. prozor 60-60/97 8. prozor 60/70 9. prozor 59-59/49 10. prozor 60/49 Zanima me po Vasem misljenju sto je najbolje staviti na prozore s obzirom na jaku buru koja puse u ovom predjelu i blizinu mora. Intetresiraju me grilje - škure ili klasicne žaluzine. Takodjer bismo stavili i komarnike.
Sjenila, Grilje
Kaštel Štafilić
Broj grilja: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebao bi mi samo vanjski dvokrilni prozor tj. dvokrilna grilja a unutarnji dvokrilni stakleni prozor se ne bi mijenjao. Dakle, ostao bi postojeći drveni dvokrilni prozor. Budući da sam invalid, trebalo bi da se skine stara drvena vanjska grilja i postavi nova PVC dvokrilna grilja. Dimenzije su: širina 90 cm, visina cm Zanima me okvirno koje mogućnosti mi se nude. Mjesto objekta: Kaštel Stari
Sjenila, Rolete
Zagreb-Susedgrad
Broj roleta: 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, u stanu imamo drvenu stolariju staru 15 godina. Ne bi je htjeli mijenjati, ali razmisljamo o promjeni roleta koje se ne mogu dobro zatvoriti i jako buče kad ima vjetra. Imamo 3 dvostruka prozora od cc cm sirine i 1 jednostruki od cc 95 cm i jedna balkonska vrata od cc 97 cm. Molim Vas ponudu. Lp,
Čakovec
Broj vanjskih žaluzina: 4
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani! Molim Vas za ponudu vanjskih žaluzina za proizvodnu halu koje bi se montirale radi odbljeska sunca. Dakle, hala ima po tri polja stakla na koje bi se postavile žaluzine. Polja sa staklima su dimenzija 6,5 m x 2 m ( znači 3 x) i jedno polje 1,5 m x 2 m. Zahvaljujem Pozdrav, .
Sjenila, Rolete
Nin
Broj roleta: 3
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Tražim radnju i montažu roleta za jedan otvor x ( verovatno ta otvor podjetile sa dva tako da imamo 2 roleti) drugi otvor je x to može biti jedna roleta. Rolete neka bude bijele boje na rućni pogon. Ove rolete bi se ugradile u gradu Nin a stan je u prizemlju, tako da prilaz nije problem ne sa vanjske ne unutranje strane. U stvari ide za balkon koji bi se zatvorio sa roletama. Zanima me ukupna cena sa montažom. Ovo bi radili u prvoj polovici sledeče godine. Hvala vam lijepa na ponudi Ljep pozdrav .
Zagreb
Broj komarnika: 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim ponudu za komarnike, ovo su dimenzije prozora, unutarnji otvor. Za kupaonu može biti fiksni a za ostale ili klizni ili rolo, kako je već moguće. Klizna vrata za terasu su dimenzije širine i visine , komarnik može biti samo na vratima koja se otvaraju. Znači x cm. Stan je na trećem, zadnjem katu zgrade Kupaona : 78x78 (ŠxV) (htio bi fiksni komarnik za njega) Soba 1 : x Soba 2: x Kuhinja : x Klizna vrata za terasu : x (samo na strani gdje su vrata, znači x)


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu