7 ocjena za tvrtku KREACIJA j.d.o.o.

5.0 / 5
Sandi B. - prije 3 godine
Sve pohvale za tvrtku, zadovoljan sam kvalitetom materijala, cijenom i rokovima. Preporučujem svima!!
5.0 / 5
Eni A. - prije 4 godine
Profesionalnost je svakako najvažnija značajka tima Kreacije s kojom smo surađivali. Danas je teško naći ljude koji se trude kupnju vam učiniti ugodnom, a i potaknut će vašu kreativnost u izradi naručenog proizvoda, kako biste na kraju bili izrazito zadovoljni. Preporučujemo ekipu iz Banjola i nadamo se skoroj suradnji na novim projektima koje planiramo.
5.0 / 5
Vladimir P. - prije 4 godine
Sve je za pohvalu! Prvo, došli su do nas, u drugi grad, da nam predstave što mogu i kako da nam naprave. Onda, učinili nam uslugu, jer nam je hitno, i preko reda nam napravili kuhinju. Radovi su bili brzi, kvalitetni i bez mnogo prljanja kuće. Staru kuhinju oni su skinuli i odnijeli na smetlište. Sve to nas je koštalo manje nego većina ponuda koje smo imali. Oduševljeni smo!!!
5.0 / 5
Dragan I. - prije 10 mjeseci
Precizno, profesionalno, dobri savjeti.
5.0 / 5
Luka D. - prije 3 godine
Brzo, kvalitetno i profesionalno, Za svaku pohvalu.
5.0 / 5
Darko P. - prije 4 godine
5.0 / 5
Slavica B. - prije 4 godine
Odlični su! Jako sam zadovoljna.

Primjeri upita

Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, zainteresiran sam za izradu kuhinje po mjeri. Dimenzije kuhinje su x Tlocrt: http://screencast.com/t/lKn0ucu4 Tlocrt 2: http://screencast.com/t/2ImzUe0r Slika 1: http://screencast.com/t/XFjj7jj7JOCD Mali šank s zaobljenim rubovima 30-35 cm Perilica: Manja perilica (45cm?) Kuhinjski elementi bez ručkica, visoki sjaj-bijela Ugradbena napa iznad ploče za kuhanje Ugradbena mikrovalna. Raspored priključaka: http://screencast.com/t/yNOh3kda S tim da se plin najvjerojatnije neće koristiti jer će se ići na indukcijsku ploču. Udaljenost priključka vode: http://screencast.com/t/keR8LtkXsq23 Poželjno je da se kuhinja nekako zatvori do samoga stropa (mislim: cm!?) Jedan gornji element bi trebao biti stakleni tj. pola elementa - vodoravno (iznad sudopera desno). Gornji kutni element može biti normalan kut (ne mora biti kao u tlocrtu). Jedno rješenje: http://screencast.com/t/avNfotDDht Molim Vas ponudu za izradu ovakve kuhinje. Lp,
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav! Imam u kući malu neiskorištenu sobicu od 8 m2. Pošto živimo u maloj kućici gdje su nam ormari i dodatne police za pohranu stvari prijeko potrebni, htjela bih ju malo dotjerati i od nje složiti garderobu s ormarima. Pošto u sobi imamo vrata, prozor i radijator, ne možemo ići od zida do zida pa bismo željeli ugradbeni viseći ormar iznad radijatora da se sve poveže u neku cjelinu. Dimenzije su sljedeće: visina cm, dubina 60 cm i dužina cm. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani evo najbitnijih informacija: - Za ormar klizna vrata od poda do plafona (unutarnji raspored je već napravljen) - Troja vrata na dvije vodilice dimenzija , i cm - Na prva vrata ogledalo na dvije trećine visine (cca cm) - Ukupna površina vratiju je circa 10 m2, a ogledala circa 2 m2 Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam kuhinju po mjeri u lođi. S jedne strane je sudoper 86 cm i plinska ploča s 2 kuhala 30 x 60 cm, ispod nje je pećnica. Iznad su viseći elementi. S druge strane su donji elementi 1.50 x 40 cm. Nema gornjih elemenata osim ormara širine 55 cm x i visine gornjih elemenata. Dakle, kuhinja je 2 strane po 1.50 cm. Materijal je bijeli. Još ne znam da li mat ili visoki sjaj. U prilogu Vam šaljem slike. Očekujem Vašu ponudu. Hvala unaprijed.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebna nam je preinaka postojeće kuhinje, dimenzije ,00 cm, širine ,00 cm. Kuhinja je zasad u slovu L. Na zidu širine ,00 cm na sredini se nalazi prozor 80,00 cmx80,00 cm. Treba izmjestiti kuhinju, uzeti dodatnih elemenata, npr. mijenjanje radne ploče, uzeli bismo novi sudoper, napu i još neke elemente. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, šaljem Vam nacrte kuhinje kakvu bismo željeli, da nam napravite što povoljniju ponudu. Materijal media pan lakirani, ručkice onakve kakve ću vam poslati na jednoj slici kuhinje, gornji elementi na normalno otvaranje, ne na podizanje, element za frižider ne treba, kao ni za napu. Boja neka bijela kava, ali to može i na kraju pošto mislim da to ne utječe na cijenu.Visina gornjih elemenata 72 cm,standard. Za dodatne informacije stojim na raspolaganju. Unaprijed hvala. Srdačan pozdrav
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Linearna kuhinja, dimenzija **cca60cm sa ugradbenom pećnicom,ugradbenom pločom za kuhinje (tri plina, jedno el.kolo), ugradbenom napom i ugradbenom perilicom za suđe (ugradbeni hladnjak ne treba). Željena boja donjih elemenata je boja hrasta, a gornjih elemenata bijela visokog sjaja. Materijal izrade mediapan sa utorima kao ručkama ili pak ručke duž cijelog ruba elemenata (da se ne ističu). Visina donjih elemenata zajedno sa radnom pločom min. 90cm, visina donjeg ruba gornjih elemenata mjereno od poda -cm. Željena boja radne ploče je crna (ne znam kakve materijale za ploču mogu birati). Očekujem Vašu ponudu.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno je nadograditi postojeću kuhinju, koja je montirana, od hladnjaka do perilice. Dakle, treba riješititi kutni dio do peći i jedan ormar iznad hladnjaka. Evo informacija za dimenzije: donji dio od postojeće kuhinje do zida: dužina , širina 60 L od kraja elementa do kraja pećnice: dužina , širina 60 viseći dio od postojeće kuhinje do zida: X30 na kraju ugaoni element iznad hladnjaka: širina 56 X visina 50 Za dodatne informacije stojim na raspolaganju. Molim ponudu. Hvala. LP
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, kuhinja bi bila bijela, imala bi i gore i dolje elemente (viseća kuhinja), sa svim elementima u kombinaciji, osim radne ploče koja bi bila boje drva. Dužina kuhinje bi bila 3.5 metra, standardne dimenzije elemenata. Htio bih da bude elegantnog izgleda i moderna s visećim elementima i napom te svim električnim elementima. Očekujem Vašu ponudu.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri
Oroslavje
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, planiram uzeti kuhinju. Evo nekoliko osnovnih informacija: - otok širina 80, dubina 60 - radna ploča na gornjoj i bočnim stranama - 4 ladice - gornje dvije uže (za beštek i sl.) - cca. 10-15 cm - druge dvije po cijeloj dužini, duboke - stražnja strana prema boravku ploča u komadu visoki sjaj - fronte ladica visoki sjaj - radna ploča Arlington hrast natur - ladice također metalne unutra Detaljnije informacije imate u prilogu. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.