Ocjene

4.3 / 5
Sanja T. - prije 3 mjeseca
Trebala sam energetski certifikat i od nekoliko ponuđenih firmi odabrala sam Energo Nest j.d.o.o. Izvodač je sve obavio u zadanom roku. Dao nam je nekoliko dobrih savjeta. Jako sam zadovoljna.
Izvodač bi trebao poraditi na osobnim komunikacijskim vještinama
5.0 / 5
Nikolina H. - prije 1 godinu
Izvođač se držao dogovorene cijene. Certifikat je bio gotov u jako kratkom roku, čak i prije dogovorenog termina.
5.0 / 5
Zeljka B. K. - prije 2 godine
Vrlo susretljiva ekipa. Kvalitetan feedback, dodatni stručni savjeti i ugodna suradnja - sve brzo i u skladu s dogovorom.
5.0 / 5
Vesna D. - prije 2 godine
Veoma sam zadovoljna sa radom tvrtke ENERGO NEST j.d.o.o.,Zagreb i gospodinom Mariom Nestićem jer mi je u najkraćem mogućem roku napravio energetski certifikat za moj stan koji je vrlo detaljan i profesionalno izrađen te ga preporučujem svakome kome je on potreban.
5.0 / 5
Ivana N. - prije 3 godine
Zadovoljna izborom izvođača - izašao nam je u susret jer nam je u par dana trebao biti gotov energetski certifikat.
5.0 / 5
Dražen P. - prije 3 godine
Izabrao sam izvođača ENERGO NEST j.d.o.o., koji je izvršio uslugu izrade energetskog certifikata na obostrano zadovoljstvo.
5.0 / 5
Irena G. - prije 3 godine
Gospodin Nestić je izuzetno poslovan i expeditivan. Obavio je uslugu u izuzetno kratkom roku,po povoljnoj cijeni i u skladu sa dogovorom. Vrlo je pouzdan i za svaku pohvalu. Apsolutno sam zadovoljna i toplo ga preporučujem.
5.0 / 5
Zdrava T. - prije 3 godine
Ne mogu posebno istaknuti ništa jer je u svemu čista petica. Za neku sugestiju je potrebno više znati o onome kome je ta sugestija upućena. Smatram da izvođač zna svoj posao, te ga obavlja prema pravilima struke.
5.0 / 5
Edina P. - prije 3 godine
Vrlo profesionalno odrađen posao. Izvođač se držao ugovorene cijene, a energetski certifikat je bio gotov za 24 sata.Sve pohvale i toplo ga preporučujem.
5.0 / 5
Helena I. - prije 3 godine
Gospodin Nestić se javio odmah po upitu. Izrazito susretljiv, brz i efikasan u dogovoru i realizaciji posla. Preporučujem ga svakako!

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu